Fórum témák
» Több friss téma |
Én valami Conexant AC-link nevűt találtam hozzá-A VIA sokszor megtévesztő, mert a gazdavezérlő valóban VIA, de a kodek az valami más.Bővebben: Link
Kodek chip mellett a kvarcot kicserelni harmad akkorara?
![]()
Szia!
Megnéztem a linket, amit köszönök ,le is töltöttem,de egy picit zavar hogy csak 2000 illetve NT rendszerekhez írja.Majd meglátjuk mi lesz belőle. ![]()
Szia!
Csak a rendszer hanggal van baj a többit (minta zene) azt rendesen játssza le.nem hiszem hogy jó lenn lassítva hallgatni az egyéb zenéket. ![]()
Próbáltad már az akksit kivenni és utána bekapcsolni? Akkor újraindul? Indulásnál kéri a az időt/dátumot? Nekem egy Amilo 17xx csinálta ugyanezt, alaplapi gombelem(akku) csere megoldotta a problémát...
Ne zavarjon. Ami jó a 2000-hez, az első kanyarban XP alá is megfelel.
Próbáltam kivenni az akkut is,sőt aksi nélkül is próbáltam csak hálózatról de semmi.
Nekem bejött, sajnálom hogy nem segíthettem...
Szia!
Köszi! ![]() ![]() ![]()
Minden van benne ,nincs vele semmi probléma csak szerettem volna kipróbálni ,mert lehet hogy egy másik gépben nem lesz.( Bár az már ritka.)Ja ha már itt tartunk.Ugye a laposomban nincs ,és a wim 7-et LAN-on keresztül pakoltam fel, minden gond nélkül.Kipróbáltam ,nem tetszett ,levettem.Az XP telepítője meg angolul jelentkezik be ,pedig Magyar a lemez. USB.n keresztül viszont ugyan az a lemez,rendesen Magyar.
![]()
Nekem is kb igy halt meg a HP TC1100-am. Meg meg van teljesen szetszerelve. Elvittem megrongenezni, de a bga forrasztasok rendben vannak. Nemreg elkezdtem a DC-DC konverterek felol megkozeliteni a temat, de szabadido hianyaban felbemaradt.
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne,hogy az egyik ismerősömnek sikerült életet lehelni egy laptopjába.Az volt a problematika hogy bekapcsolás után felvillant a képernyő de nem jelent meg semmi,felpörgött a dvd- író és a ledek de utána halott csók.Mondták szervizesek is hogy alaplap csere.Sok utána járás után egy kis melegítéssel sikerült helyrehoznia.Most működik úgy mint régen.Itt az lenne a kérdésem hogy a win betöltésnél egy kicsit tovább gondolkodik kb 2-perc. Összefüggésbe hozható a két dolog? Most megpróbálja a Win-t újratelepíteni(vagyis Win7-et rárakni).Szerintetek?
![]()
Igen. alaplap(csip melegítési technológiával)
![]()
Off Teljes lap melegítéssel vigyázni kell ,mert vetemedik.[OFF]
Ja köszi.Nem teljes lap volt melegítve hanem csak a csípsz.
![]()
szia.
Nincs összefüggés a 2 dolog között. viszont, ha win7-et tesz rá, akkor legyen legalább 2gb ram benne ![]()
Sziasztok nekem is lenne egy kérdésem , talán tudtok segíteni.A számítógépem leszokott lassulni. Ezt akkor veszem észre mikor játszom , talán azért mert, egy két percre ott szoktam hagyni.Ilyenkor lassan kezd el felgyorsulni.Pl a térképen lassan lehet navigálni.Aztán lassan beáll az eredeti sebessége.Nekem egy ati radeon hd 3450-es videó kártyám van.Talán a telepítése a hibás? Fogalmam sincs csak zavar.Mit cseszhettem el?Van-e valami tanácsotok?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Szia. Van benne 3Gb-t ram
![]()
Üdv!
Lehet kevés benne a RAM. Vagy a HDD-n nem ártana egy kis takarítás ill. meg annyi hogy lehet a játéknak jobb konfig kell! Hirtelen ennyi! Esetleg ha leírod milyen konfigod van és melyik az a játék ami akad akkor talán többet lehet mondani!
Szerintem az "energiatakarékos" üzemmód szórakozik veled. Ha tartasz egy kis szünete, akkor a gép leveszi az alkatrészek teljesítményét, majd terheléskor felpörög
![]() Ez nálam úgy néz ki pl.a videoproci órajele 100-800MHz közt változik.
Takaritsd ki. Azert fordul ez elo, mert tulmelegszik es ekkor visszafogja a teljesitmenyt. Laptopoknal ez hetkoznapi jelenseg.
Sziasztok.
Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok. Létezik e olyan program, amivel az internetes forgalmakat lehet monitorozni, de kicsit másféleképpen. Konkrétan egy olyan alkalmazásra gondoltam, ami mutatja a le meg a fel irányú forgalmat illetve az internet teljes adatforgalmát. A dolog azért érdekelne, mert az internetes szokásaim szeretném felfedezni, hogy az adatforgalomban hogyan mutatkozik meg. Külön kéne a nagy fájlok és a kis fájlok letöltését/feltöltését monitorozni összegezni ami a böngészőben lezajlik, és az internet teljes adatforgalmát Megabit/s értékben kifejezve. A későbbiek során mobil internet és netbook vásárlása miatt kell a felmérés ahol csak web $kype M$N fontos, a többi nem, és ehhez elengedhetetlenül fontos a forgalom ismerete.
Hat ez nem teljesen fedi azt amire gondoltal, de szerintem kozel all hozza: Bővebben: Link
Köszi a segítséget.
Nem is tudod mennyire tökéletes "ez". ![]() ![]()
Van sevenhez minialkalmazás ami még jól is néz ki, ha kell akkor keresek neked.
Szia. Megköszönném, az említett program sajnos csak trial verzió, még nem volt időm találni egy "tört" verziót.
Szia!
Én ezt a progit javaslom Neked, én is ezt használom: http://download.chip.eu/hu/cFosSpeed-4.02_111796.html?tab=1 innen le is tudod tölteni ![]() Remélem, hasznos volt... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |