Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   187 / 1171
(#) didyman válasza belfi2 hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Én valami Conexant AC-link nevűt találtam hozzá-A VIA sokszor megtévesztő, mert a gazdavezérlő valóban VIA, de a kodek az valami más.Bővebben: Link
(#) Reggie válasza belfi2 hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Kodek chip mellett a kvarcot kicserelni harmad akkorara?
(#) belfi2 válasza didyman hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Szia!
Megnéztem a linket, amit köszönök ,le is töltöttem,de egy picit zavar hogy csak 2000 illetve NT rendszerekhez írja.Majd meglátjuk mi lesz belőle.
(#) belfi2 válasza Reggie hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Szia!
Csak a rendszer hanggal van baj a többit (minta zene) azt rendesen játssza le.nem hiszem hogy jó lenn lassítva hallgatni az egyéb zenéket.
(#) ludus válasza tret hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Próbáltad már az akksit kivenni és utána bekapcsolni? Akkor újraindul? Indulásnál kéri a az időt/dátumot? Nekem egy Amilo 17xx csinálta ugyanezt, alaplapi gombelem(akku) csere megoldotta a problémát...
(#) didyman válasza belfi2 hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Ne zavarjon. Ami jó a 2000-hez, az első kanyarban XP alá is megfelel.
(#) tret válasza ludus hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Próbáltam kivenni az akkut is,sőt aksi nélkül is próbáltam csak hálózatról de semmi.
(#) ludus válasza tret hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Nekem bejött, sajnálom hogy nem segíthettem...
(#) belfi2 válasza didyman hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Szia!
Köszi! Ez a FuSi egy nagy szívás volt.FireFox alatt nem lehetett böngészni a támogatási oldalon (ezért nem láttam a lehetőségeket)EE alatt már jó volt,letöltöttem a neki valót minden rendben volt az eszközkezelőben, de hang nemvolt Vissza tettem a régit azzal viszont már volt hangja rendesen, csak néha elharapta a végét.Azt a gazda elfelejtette közölni hogy a vinyó mindössze 6 napos mármint ami hátra van az életéből.100% teljesítmény 1% kondíció.Mondtam neki hogy kenje a hajára a gépét,mert én befejeztem. Mindenkinek köszi a segítség.
(#) belfi2 válasza Reggie hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Minden van benne ,nincs vele semmi probléma csak szerettem volna kipróbálni ,mert lehet hogy egy másik gépben nem lesz.( Bár az már ritka.)Ja ha már itt tartunk.Ugye a laposomban nincs ,és a wim 7-et LAN-on keresztül pakoltam fel, minden gond nélkül.Kipróbáltam ,nem tetszett ,levettem.Az XP telepítője meg angolul jelentkezik be ,pedig Magyar a lemez. USB.n keresztül viszont ugyan az a lemez,rendesen Magyar.
(#) Reggie válasza tret hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Nekem is kb igy halt meg a HP TC1100-am. Meg meg van teljesen szetszerelve. Elvittem megrongenezni, de a bga forrasztasok rendben vannak. Nemreg elkezdtem a DC-DC konverterek felol megkozeliteni a temat, de szabadido hianyaban felbemaradt.
(#) vladcepes hozzászólása Márc 18, 2011 /

Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne,hogy az egyik ismerősömnek sikerült életet lehelni egy laptopjába.Az volt a problematika hogy bekapcsolás után felvillant a képernyő de nem jelent meg semmi,felpörgött a dvd- író és a ledek de utána halott csók.Mondták szervizesek is hogy alaplap csere.Sok utána járás után egy kis melegítéssel sikerült helyrehoznia.Most működik úgy mint régen.Itt az lenne a kérdésem hogy a win betöltésnél egy kicsit tovább gondolkodik kb 2-perc. Összefüggésbe hozható a két dolog? Most megpróbálja a Win-t újratelepíteni(vagyis Win7-et rárakni).Szerintetek?
Üdv.
(#) diamik válasza vladcepes hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Belenyúlt a laptopba?
(#) vladcepes válasza diamik hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Igen. alaplap(csip melegítési technológiával) és láss csodát bejött. Csak nem látom az összefüggést hogy ez miatt lenne a későbbre való betöltést.
(#) ptesza válasza vladcepes hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Off Teljes lap melegítéssel vigyázni kell ,mert vetemedik.[OFF]
(#) vladcepes válasza ptesza hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Ja köszi.Nem teljes lap volt melegítve hanem csak a csípsz.
(#) jokemaster válasza vladcepes hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

szia.

Nincs összefüggés a 2 dolog között.
viszont, ha win7-et tesz rá, akkor legyen legalább 2gb
ram benne
(#) muabid hozzászólása Márc 20, 2011 /

Sziasztok nekem is lenne egy kérdésem , talán tudtok segíteni.A számítógépem leszokott lassulni. Ezt akkor veszem észre mikor játszom , talán azért mert, egy két percre ott szoktam hagyni.Ilyenkor lassan kezd el felgyorsulni.Pl a térképen lassan lehet navigálni.Aztán lassan beáll az eredeti sebessége.Nekem egy ati radeon hd 3450-es videó kártyám van.Talán a telepítése a hibás? Fogalmam sincs csak zavar.Mit cseszhettem el?Van-e valami tanácsotok?
Segítségeteket előre is köszönöm.
(#) vladcepes válasza jokemaster hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Szia. Van benne 3Gb-t ram
(#) marcall válasza muabid hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Üdv!

Lehet kevés benne a RAM.
Vagy a HDD-n nem ártana egy kis takarítás ill. meg annyi hogy lehet a játéknak jobb konfig kell!
Hirtelen ennyi!

Esetleg ha leírod milyen konfigod van és melyik az a játék ami akad akkor talán többet lehet mondani!
(#) Macsek71 válasza muabid hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Szerintem az "energiatakarékos" üzemmód szórakozik veled. Ha tartasz egy kis szünete, akkor a gép leveszi az alkatrészek teljesítményét, majd terheléskor felpörög
Ez nálam úgy néz ki pl.a videoproci órajele 100-800MHz közt változik.
(#) Reggie válasza muabid hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Takaritsd ki. Azert fordul ez elo, mert tulmelegszik es ekkor visszafogja a teljesitmenyt. Laptopoknal ez hetkoznapi jelenseg.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Márc 20, 2011 /

Sziasztok.

Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok.

Létezik e olyan program, amivel az internetes forgalmakat lehet monitorozni, de kicsit másféleképpen.

Konkrétan egy olyan alkalmazásra gondoltam, ami mutatja a le meg a fel irányú forgalmat illetve az internet teljes adatforgalmát.

A dolog azért érdekelne, mert az internetes szokásaim szeretném felfedezni, hogy az adatforgalomban hogyan mutatkozik meg.

Külön kéne a nagy fájlok és a kis fájlok letöltését/feltöltését monitorozni összegezni ami a böngészőben lezajlik, és az internet teljes adatforgalmát Megabit/s értékben kifejezve.

A későbbiek során mobil internet és netbook vásárlása miatt kell a felmérés ahol csak web $kype M$N fontos, a többi nem, és ehhez elengedhetetlenül fontos a forgalom ismerete.
(#) Reggie válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Márc 20, 2011 /

Hat ez nem teljesen fedi azt amire gondoltal, de szerintem kozel all hozza: Bővebben: Link
(#) _ampervadasz_ válasza Reggie hozzászólására (») Márc 21, 2011 /

Köszi a segítséget.

Nem is tudod mennyire tökéletes "ez".
(#) ptesza válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Márc 21, 2011 /

Van sevenhez minialkalmazás ami még jól is néz ki, ha kell akkor keresek neked.
(#) _ampervadasz_ válasza ptesza hozzászólására (») Márc 21, 2011 /

Szia. Megköszönném, az említett program sajnos csak trial verzió, még nem volt időm találni egy "tört" verziót.
(#) didyman válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Márc 21, 2011 /

Bővebben: Link Ez esetleg?

Kép
(#) ptesza válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Márc 21, 2011 /

(#) jokemaster válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Márc 21, 2011 /

Szia!

Én ezt a progit javaslom Neked, én is ezt használom:
http://download.chip.eu/hu/cFosSpeed-4.02_111796.html?tab=1
innen le is tudod tölteni

Remélem, hasznos volt...
Következő: »»   187 / 1171
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem