Fórum témák
» Több friss téma |
Autó aksiról
![]() ![]()
Jól látod,de van ott mögötte még 2db 10000mikrós is,csak nemlátszanak
![]()
Ezaz,csak szeretné.
Az úgy már döfi.
![]()
Egyenlőre csak próbaidőre vannak így,úgydöntöttem
![]()
Ezeket fogják zörgetni
![]()
A szomszédok és a családtagok nagy örömére.
![]()
Ezek gyári Omitronic DX2222 hangfalak.Van hozzá gyári végfokom is,de valahogy nem az igazi.Pedig kb 1 órát szólt idáig a cucc.
Talán majd a TDA jobb lesz. Amúgy nem rossz a keverőd se.
![]()
Tavaly vettem kompletten mindent. Itthonra elég az ami van
![]()
Eléggé szarok benne a piezok . Beszéltünk már róla?
3.6A -es egyenírányító
![]()
Üdv Lacek.
Látom hogy te is hidat építettél.Én is most akarok belevágni.Az volna a kérdésem hogy milyen védelmet építettél hozzá mert olvasgattam hogy ezen a téren gondjaid voltak.Mi mellett döntöttél??Megadod a rajzát?? Köszi Norbi ![]()
Szia. Egyenlöre ennél a védelemnél maradtam ideiglenesen,mert ehez volt itthon alaktrészem.
Köszi a gyors választ.Működik rendesen teszi a dolgát??Nyákterved nem lenne hozzá véletlenül??
Csak ajánlani tudom hogy vágj bele.Nagyon szép hangja van és jól is szól.NEkem egy két 3utas hangszórós hangfalat hajt de brutál.
Működik rendesen,nincs vele gond.
A hűtéssel ne spórólj,ha megépíted.
Köszönöm a gyors és kielégítő választ.
![]()
De jó hűtőbordád van... hol lehet ilyet venni? Ilyen profilból nekem is vannak kisebb 10cm-es darabjaim, de azok méh-telepi szerzemények.
Ez is 3db-bol van összerakva
![]()
Én régebbi kivitelű nagy teljesítményű frekvenciaváltókon láttam ilyen hűtőbordából elég méretes darabokat. Esetelg probálj meg szerezni abból rosszat, azt olcson megkapod, rajta az értékes hűtőbordákkal.
![]()
Azt is méh telepen lehet beszerezni?
Mi az egyébként? Valami villanymotorhoz való, erősáramú cucc?
Háromfázisú aszinkron motoroknál, és az egyfázisú motoroknál is a fordualtszám szabályozása többféle módón történhet:
-Frekvencia változtatásával -Polusszám változtatásával -Slip változtatássával -Fázis felcserélésével( háromfázisúnál) Erre használják a frekiváltót. Azt nem tudom, hogy a méhtelepen találsz e ilyet, de ha találsz és jó régi nagy teljesítményű, lesz rajt jó nagy hűtés! Manapság már kis méretűek és kapcsolóüzeműek, tehát minimális hűtés van rajtuk.
Oké, köszi.
Ezek szerint jól rémlett a dolog nekem is ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |