Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Hát nekem dobon van egy kevés, még fojtóhoz vettem. Szívesen kölcsönadom és legközelebb visszahozod. Elvileg 0,3-as. Talán 2 kiló van rajta (úgy látom táblázatban, hogy olyan 20menet/volt, összesen 130 menet kell kb.).
Köszi, de most számolok utána hogy legalább 0,4-es kellene a 300mA fűtéshez.
![]()
Bifiláris tekerés?
Nem, de kettő db trafóm van.
![]()
Műsorváltozás! Nem leszek ott a népligetben fél nyolckor, egyenesen a Börzére megyek.
Lassan börze, tessék készülődni.
![]()
Az eheti börze előtárgyalást a börze bikája megnyitotta. Én, akire a szervezés rá maradt, mint szamárra a füle, ezennel ünnepélyesen BULL1988-nak - nicknevéből eredeztethető "börze bikája" - jelzőt adományozom. Van a börzének már mikulása, dumagépe, legyen már bikája is.
![]() ![]()
És a szakadt punk/rocker sem hiányozhat börzéről!
![]()
De nem ám! a börzének is meg van a maga "keresztje"!
![]() ![]()
Mennék én is, de jön hozzám Frankye bácsi, egy pár dologért, szóval most mi itthon börzézünk nálam.
![]() ![]()
Helyezzük át hozzátok a helyszínt. (Akkor neked semmi nem marad.)
![]()
Jó, de akkor az asszonyt is viszed ugye?
![]()
Bocsi, de arra már nincs keret.
![]()
Mint említettem ingyen van. :hehe:
De a fenntartásuk már nem.
![]() ![]()
Dehogynem! Ha pl. kimegy a végtranzisztor benne...
Amúgy hála és köszönet Doncso papának, ezúton is, ugyanis telepakoltuk a kocsim hátulját (pedig az nem kis feladat, lévén hosszú kombi!), és rengeteg (de szó szerint rengeteg!) hasznos dologgal lettem gazdagabb a jóvoltából! Szóval hatalmas köszönet!!! ![]() Szerk.: Az asszonyt sem kellett elvinnem, és az anyóst sem. A tündéri pici lányát meg nem adta... ![]()
Nagyon szívesen. Én meg örülök, hogy jó helyre került, a kukába sajnáltam volna kidobni őket.
![]()
Lekéstél! Max. a pindúrral együtt, de akkor nem Te dobod a kukába, hanem én! (Mármint az anyóst... :hehe: )
Idézet: Nézd csak meg a pótkerék tartódat. :hehe: „Lekéstél!” ![]()
Jöhetsz aztán ide is a nagy kombival...
Mármint nem ki hanem bepakolni ha még fér...
Csaknem elindítottam egy új tipusú börzézős hullámot?
![]()
Lehet.
Én már annak is örülök ha olyan helyre kerül ahol valaki használja... Az EHET-en én kiteszem a cuccokat, de sajnos még ingyen se fogynak el...
Ja, persze mert hiszen Köbös
![]()
Ajaj! Hova raktad szerencsétlent?! Az én pótkerekem a kasztni alatt van! Lehet, hogy út közben leesett?!
![]() ![]()
OK, akkor majd egyeztetünk, kiviszem a könyvedet, hozom a raktárad...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |