Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez ma is így van, csak éppen nem óra számlappal, hanem Nájki cipőkkel, és éppen a Fülöp-szigeteken. Volt belőle balhé évekkel ezelőtt, az ARC pályázaton nem járult hozzá az említett cég a róla készült karikatúra közzétételéhez (egy húzott szemű tizen egy-két éves kislány varrógép mellett, és szép nagy betűkkel odaírva: Just do it), mert "bepipult". Utána szépen el lett kendőzve. Szóval az imperialisták semmit sem változtak az elmúlt negyven pár évben.
Fogtam kezet retkes olajos kesztyűben. Töltöttünk hűtővizet az ipse levegőpisztolyába. Raktunk 3 ujjnyi bogarat kesztyűbe. Amit nem csináltam az titok mert még valami tudatlan súlyosan megsérül, de az jó hangos lett volna. Magánba se mondom el
![]() ![]()
Valamikor régen történt, hogy egyik munkatársunk egy alumínium lábasba kitette délben a kajáját a satupadra és elment kezet mosni. Az öreg szakik kiöntötték a mákos tésztát egy újság papírra a lábost meg leszögelték egy 100-as szöggel az asztal közepére. Aztán vissza a tésztát meg a fedőt. Bejött Palibácsi leült az asztalhoz és maga elé akarta húzni a lábast de az nem jött. Persze nem értette miért, rángatta, feszegette, majd állva meg ette a tésztát és akkor jött rá, hogy ez szívatás volt. Aztán futottuk amerre láttuk. Annak idején ezek a szívatások minden naposak voltak.
Üdv!
Mi az a mátrix nyomtató?Valaki elmagyarázná nekem. Köszönöm.
Rossz helyen, rossz időben
![]()
Nem láttam fától az erdőt. Elbujt az eladásra kínált nyomtatók között a wiki linkje.
![]() Köszi
Én 13 évesen hidrogént fejlesztettem, és a műanyag zsákba lekövezve egy gázolajos zsákmadzag volt az időzítőegység.
Az ellenség pedig egy csirke volt. Győztem! ![]()
Jó reggelt. Azt álmodtam, hogy valahol 5000-ért lehet távirányítókat tanítgatni... Jó lenne egy ilyen állás. Napi 4-5 darabot szívesen vállalnék.
![]()
Szia Macskusz
![]() Ez jó kis állás lenne ![]() De vannak még hasonlók. Például unokától nagyihoz költözni csak hogy ne unatkozzon egyedül óránként ezer forint. De mivel a sráca is van az unokának, ezert ketten mennének. Tehát akkor az havonta 2x30x24 azaz 1.440.000 Ft per hónap. Mivel praktikusan 6 órát alszik a nagyi, ezért ebből havi 360.000 engedmény lehetséges. Ebben az a vicc hogy nem vicc, hanem teljesen komolyan gondolják...
Üdv! Én már nem akarok állandó ügyeletben lenni, semmi pénzért. Velem olcsón megúszná a nagyi. Ezért is váltok foglalkozást, 23 év után. Megmagyarázhatatlan vonzalmat érzek a heti negyven órás munkarend iránt...
Úgy tudom kijött a film nyomtatásban, de annyira speciális kiadás, hogy csak egy erre a célra készült nyomtatóval lehetett papírra nyomtatni, hogy valamennyire megmaradjon az élmény. Ezt hívják Mátrix nyomtatónak. Ha jól tudom több típusa van: Mátrix 1, Mátrix 2, és Mátrix 3, de még készül több is.
A tűs nyomtatóra asszociálok.
[OFF]Vékony vashengerek verik az festékszalagot a papírhoz. Nagyon hasonló az írógéphez a működése.
Tud valaki olyan oldalról linket, ahol le van írva, vagy videón látható, hogy hogyan kell fát csapolni?
![]()
Szia
Google : sap tapping Ha erre gondoltál akkor szivesen . ![]() De szerintem neked ez kell : Google : fakötések
Jáj de félreérthető voltam.
![]() A csapolás alatt két faanyag csapos kötését értettem.
Sejtettem, csak ma egy kicsit szórakozott vagyok .
![]() "Ha esetleg fába akarsz csapot szerelni kérdezz egy falábú vizvezetékszerelőt" Ez csak vicc volt ! ![]()
Na ebből jól látszik mit tud a "barátunk".
![]()
Egyébként mit szeretnél tudni erről a bonyolult műveletről?
Nem nagyon találok olyan leírást, videót, ahol érthetően le vagyon írva a teknolodzsi.
![]()
Úgy mindent ahhoz hogy el tudjam készíteni jó minőségben a keretes csapolást. Sablon készítés felső maróval való munkavégzés, stb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |