Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1592 / 3649
(#) kowi hozzászólása Ápr 2, 2011 /

(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /

Ez ma is így van, csak éppen nem óra számlappal, hanem Nájki cipőkkel, és éppen a Fülöp-szigeteken. Volt belőle balhé évekkel ezelőtt, az ARC pályázaton nem járult hozzá az említett cég a róla készült karikatúra közzétételéhez (egy húzott szemű tizen egy-két éves kislány varrógép mellett, és szép nagy betűkkel odaírva: Just do it), mert "bepipult". Utána szépen el lett kendőzve. Szóval az imperialisták semmit sem változtak az elmúlt negyven pár évben.
(#) SALáta válasza kowi hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /

Fogtam kezet retkes olajos kesztyűben. Töltöttünk hűtővizet az ipse levegőpisztolyába. Raktunk 3 ujjnyi bogarat kesztyűbe. Amit nem csináltam az titok mert még valami tudatlan súlyosan megsérül, de az jó hangos lett volna. Magánba se mondom el .
(#) Turbina33 válasza SALáta hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /

Mi egyszer réges-régen, két müanyag zsákot telenyomtunk oxiacival. Egy gépmühely közepén volt a nagy esemény,150m2 üveget törtünk ki...akkor viccesnek tünt!
(#) DuMatyi válasza Turbina33 hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /

És mivel indítottátok a detonációt?
(#) Turbina33 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /

Ezzel megfogtál...nem emlékszem
(#) nagy hoho válasza kowi hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /

Valamikor régen történt, hogy egyik munkatársunk egy alumínium lábasba kitette délben a kajáját a satupadra és elment kezet mosni. Az öreg szakik kiöntötték a mákos tésztát egy újság papírra a lábost meg leszögelték egy 100-as szöggel az asztal közepére. Aztán vissza a tésztát meg a fedőt. Bejött Palibácsi leült az asztalhoz és maga elé akarta húzni a lábast de az nem jött. Persze nem értette miért, rángatta, feszegette, majd állva meg ette a tésztát és akkor jött rá, hogy ez szívatás volt. Aztán futottuk amerre láttuk. Annak idején ezek a szívatások minden naposak voltak.
(#) Dániel X hozzászólása Ápr 2, 2011 /

Üdv!

Mi az a mátrix nyomtató?Valaki elmagyarázná nekem. Köszönöm.
(#) klemo86 válasza Dániel X hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /

Rossz helyen, rossz időben Gondolom nincs neted, ezért nem a kuglival kezdted a keresést…
(#) Dániel X válasza klemo86 hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /

Nem láttam fától az erdőt. Elbujt az eladásra kínált nyomtatók között a wiki linkje. ennyire ne lássak.
Köszi
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Én 13 évesen hidrogént fejlesztettem, és a műanyag zsákba lekövezve egy gázolajos zsákmadzag volt az időzítőegység.
Az ellenség pedig egy csirke volt. Győztem!
(#) SzervízMacska hozzászólása Ápr 3, 2011 /

Jó reggelt. Azt álmodtam, hogy valahol 5000-ért lehet távirányítókat tanítgatni... Jó lenne egy ilyen állás. Napi 4-5 darabot szívesen vállalnék.
(#) Gafly válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Szia Macskusz
Ez jó kis állás lenne

De vannak még hasonlók.
Például unokától nagyihoz költözni csak hogy ne unatkozzon egyedül óránként ezer forint.
De mivel a sráca is van az unokának, ezert ketten mennének. Tehát akkor az havonta 2x30x24 azaz 1.440.000 Ft per hónap.
Mivel praktikusan 6 órát alszik a nagyi, ezért ebből havi 360.000 engedmény lehetséges.

Ebben az a vicc hogy nem vicc, hanem teljesen komolyan gondolják...
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Hol van ilyen? Holnap beállok.
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Üdv! Én már nem akarok állandó ügyeletben lenni, semmi pénzért. Velem olcsón megúszná a nagyi. Ezért is váltok foglalkozást, 23 év után. Megmagyarázhatatlan vonzalmat érzek a heti negyven órás munkarend iránt...
(#) Rober_4 válasza Dániel X hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Úgy tudom kijött a film nyomtatásban, de annyira speciális kiadás, hogy csak egy erre a célra készült nyomtatóval lehetett papírra nyomtatni, hogy valamennyire megmaradjon az élmény. Ezt hívják Mátrix nyomtatónak. Ha jól tudom több típusa van: Mátrix 1, Mátrix 2, és Mátrix 3, de még készül több is.
(#) KTobi válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

A tűs nyomtatóra asszociálok.
[OFF]Vékony vashengerek verik az festékszalagot a papírhoz. Nagyon hasonló az írógéphez a működése.
(#) Rober_4 válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Én meg erre:
Bővebben: Link
(#) KTobi válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Tudom; hallottam már róla.
(#) sooty válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 4, 2011 /

Hű de megöregedtem...
(#) szamóca hozzászólása Ápr 5, 2011 /

Tud valaki olyan oldalról linket, ahol le van írva, vagy videón látható, hogy hogyan kell fát csapolni?
(#) árnyék válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Szia
Google : sap tapping

Ha erre gondoltál akkor szivesen .
De szerintem neked ez kell : Google : fakötések
(#) szamóca válasza árnyék hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Jáj de félreérthető voltam.
A csapolás alatt két faanyag csapos kötését értettem.
(#) árnyék válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Sejtettem, csak ma egy kicsit szórakozott vagyok .
"Ha esetleg fába akarsz csapot szerelni kérdezz egy falábú vizvezetékszerelőt" Ez csak vicc volt !
(#) zolika60 válasza árnyék hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Na ebből jól látszik mit tud a "barátunk".
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Egyébként mit szeretnél tudni erről a bonyolult műveletről?
(#) szamóca válasza árnyék hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Nem nagyon találok olyan leírást, videót, ahol érthetően le vagyon írva a teknolodzsi.
(#) lapose válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Nekem ez szimpatikusabb!

06.JPG

(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Úgy mindent ahhoz hogy el tudjam készíteni jó minőségben a keretes csapolást. Sablon készítés felső maróval való munkavégzés, stb.
(#) szamóca válasza lapose hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

No igen ez a szó igencsak sok értelmű.
Következő: »»   1592 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem