Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Néggyel, plusz 3 röviddel meg teleportált volna.
Képzeljétek , készülök a körzeti műszaki versenyre, ami vasárnap lesz, és csak tegnap tudtam meg..
No és mivel? Erősítő, vagy Morse gyakorló?
Erősítő... Amit még múltkor készítettem, csak bővítettem egy hang erő- szín szabályzóval... Ja, meg vu meter is van benne... :yes:
Már működik? Tedd fel a ki mit építettbe, hagy lássuk.
Persze, hogy mukodik. Nyertem is vele kozsegin, ezert megyek most korzetire Zrenjaninba. Majd, ha ma-holnap kesz lesz, teszek fel kepeket, okes?
Nekem annó hoztak egy nyolc colos (hard szektoros!) nagy floppy-t hogy ezen van a levilágító gép kulcsa.
Na ez nem volt egy sikertörténet az igazat megvallva. De lagalább láttam ilyet is életemben egyszer
Eléggé komikus lehetett. Azt hiszem 180 és 360 kByte-osok voltak.
Különösen amikor a futár négyrét hajtja.
Ezekről volt szó? Van itt minden kérem, mint a büfében...
Miért kell ennél egyszerűbb óra?
És kilenc óra hatvanhárom percet is tud mutatni? Na ilyen nekem is kell!
Igen, de azt úgy mutatja, hogy 10 óra 3 perc
Most írok egy pici számolót, a 30 fokot 29° 59' 60"-ként írja ki a kedves. Igaz, átszámoltatom radiánba és vissza...
Szia, igen, amikor még új volt, akkor próbáltam, de szerintem, ha nincs mobil neted, akkor ne nagyon használd, mert a részletes adatokat úgy tudom a netről szedi le. De nézz körül, van felhasználói oldala a Monténak, ezer tippel, leírással, játékokkal, okosságokkal.
Értem. Ezt az oldal el tudnád linkelni? Keresgéltem a neten de nem sok dolgot találtam hozzá.
Nézd meg itt, amire gondoltam, az meg ezek szerint megszűnt, mert másik oldal nyílik meg helyette
Azért köszi. Majd szétnézek még.
Nekem most megy mint a rakéta. Ha karbantartás lenne, ki lenne írva
Hú de rég írtam ide.. Ez még hagyján de 2 hete nem voltam a műhelyemben. Ma este voltam 2-3 órát de jó is volt
Amiről én beszélek ott fizikailag lyukak voltak a szektorkezdetnél
Jó, de a "gy"-t most vegyük 1 betűnek.
Aha, az enyém már a "modernebb" csak 1 lyuk van rajta mint az 5.25"-oson.
Sziasztok !!
Az a szitu, hogy 1. lettem a körzeti műszakin, számítógépes vezérlés témában. Így most , ha akarok menni, valami "nagy"-ot kell csinálnom, amit számítógép vezérel. Ezért arra gondoltam, hogy a legegyszerűbb PIC égetőt készíteném el, és ott felprogramoznék egy dobókockát. Persze , ezt itthon kigyakorolnám, meg sokat tanulnék. Nagyon fontos lenne, hogy valami jót készítsek az országos versenyre. Most az a gond, hogy nekem ez túl nagy falat, és ha LPT-s égetőt építenék, akkor azt nem tudnám laptopról égetni, mert nincs port. Így egy USB-s égető kellene, de abba is PIC megy, és nem tudok programozó fiatalt..
Na,király...30 évesen megértem életem első csendháborítását...miután elment a yard(aki mellesleg a gyerekkori barátom) átmentem megadtam az új szomszédnak a számom....mondtam neki,hogy a potin azért olcsóbb állítani,mint az adófizetők pénzét ilyenekre fecsérelni,elhitte és megértette és még pálinkát is kaptam.
Micsoda emberek vannak..??!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |