Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor viszont jól rágja meg azokat a trafókat, nehogy fájjon utána a gyomra!
![]()
Persze, tudom én azt, csak elsütöttem egy poént, hátha nevettek rajta !
![]()
Teljessen elektronikus husvéti tojás.
A felirat Sprint-Layout-tal készült,forrasztópákával "vasaltam" rá a tojásra. Kellemes ünnepeket!
Ez klassz lett!
![]() De nem értem hogy került rá a tojásra. :hide:
Vasalta mint a nyákot.. Írta is hogy pákával nyomatta rája
![]()
Rája?
![]() Az csíp vagy ráz vagy mit csinál nem? Legalábbis egyik fajtájuk. ![]()
Tudod a nyuszika éhes volt és felfalta a nyomtatót .
Mivel közeledik husvét hát nekiállt tojást késziteni és így sikerült . "AZA" -de szerencsés vagy nálatok már járt a nyuszi ? ![]()
Na azzal a nyuszival se találkoznék.
![]() Főleg hogy most elzsibbadt a bal lábam. ![]() Szerk.: zoly15: erről eszembejutott egy mondóka: "Fekete a fázis ha megfogod ráz is. Kék a nulla, abból nem lesz hulla." ![]()
Ha öszinte akarok lenni akkor most bajban vagyok, mert úgy terveztem ma délután elmegyek ithonról és én leszek a nyuszi . Meg akartam venni a lányomnak (8 éves) élete első horgászengedélyét a balcsira (szeret és tud is horgászni). A sors azonban közbeszólt mert nekem kell vigyázni rá egész délután , na nem baj majd holnap délelött meglógok itthonról .
![]()
Régen én is rengeteget pecáztam, de mintha egyre kevesebb lett volna a hal.
Ilyenkor tavaszal és még összel meg lehet fogni a családi mennyiséget (keszeg,kárász 1-2 potyka) de nyáron a kánikulában nagyon nehéz. Esetleg nyáron pár csukát és balint .
Anno errefele nyáron is meglehetett. Most meg nem tudom, már egyáltalán nem pecázok.
![]()
Tavaly én is kihagytam- tudod a pénz-de idén már nem birom ki . Az éves engedély - partmenti - a Balatonra 27000 forint. Na de egyszer élünk!
![]()
Nem pont ilyenre gondoltam. :pirul:
Nem baj, legalább magadnak valld be, hogy vonzódsz a nyuszilányokhoz ha már előttünk tagadod.
![]()
Dumatyi: Szeretem a nyuszik lányokat, csak amelyek 2 lábon járnák.
![]() Simpi: Nem vagyok az. ![]() ![]()
Azta! Ezt inkább a viccesbe raktad volna..
![]()
és valaki tudna küldeni a torrentoldal beload-ra egy meghívót?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |