Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ott van a híres boxoló' a Madár!
![]() Jó tudom ez már nagyon övön aluli volt. ![]() Hasonló elvonási tüneteim vannak nekem is, lenne dolgom, de valahogy leálltam.
Milyen tűzfalad van?
Mert nálam amikor kikapcsolom a tűzfalat, mintha bejönne... ![]()
Kb 1 órája vettem észre kicsit be van lassulva a netem , bármit nyitok meg be van lassulva vagy hibával leáll a betöltés . Nem tudom mi ez de ilyet még nem tapasztaltam (lehet nálam van gond). Na keresek egy kis virust stb.
![]()
Lehet vége az Internetnek.
![]() És én vettem észre. ![]() Remélem bekerülök (-lünk) a történelembe. ![]()
Egy kis pihenő senkinek nem ártot még, Hoffi is megénekelte .
Birom az övön alulit ![]() ![]()
Olyan szalagcímen : A legnagyobb pánikolók akik nem tudnak este lefeküdni !
![]()
(Tudom így nem kezdünk mondatot) Így ez nagyon fájt!
![]()
Löszfalat használok, és most omlott össze.
![]() Nod32 -őt használok jelenleg, ha valami hozzáférkőzős, inputos/outputos dolog van, akkor egyől kapom az értesítést és eldönthetem, hogy mi legyen vele, így nem okoz problémát.
Hali. Nemtudom ki ért ehhez, de hogy vehetném fel vele a kapcsolatot? Bővebben: Link
Használjuk ki szép anyanyelvünket. Nem kell mindig az iskolában belénksulykolt nyelvtani szabályok szerint megnyilatkoznunk !
![]()
Lehet az időjárás is közrejátszik, mert óriási fekete felhők jöttek Komárom felé sötétedéskor.
Támogatom.
![]()
Ha vége a netnek akkor mehetek-mehetünk nyugodtan horgászni !
![]()
Fiúk, amúgy meg így készül a húsvéti tojás erre mifelénk, lehet akár csokis is az csak a képzelőerőtől függ...
![]()
Nálunk is voltak felhők, még cseperget is az eső (de jó hogy ma megöntöztem a kertet)
![]()
Esetleg: Bővebben: Link Majd contacts...
Ennyi tyúk között minden baksi elveszti a fejét !
![]()
És ez sem lehetett semmi . :eek2:Bővebben: Link
Jó éjt mindenkinek, felvettem az alfa állapotot.
![]()
Sziasztok!
Úgy tudom,hogy a TV pixelei 3 féle színt tudnak létre hozni: pirosat,kéket és zöldet.A kérdésem az lenne,hogy a sárgát,és a barnát,valamint ennek árnyalatait,hogy állítják elő?
Sziasztok!
Benéztem ide is, mielőtt fekszek. Pár óra múlva meg útra kelek pár napra, szóval nem biztos, hogy egyhamar újra leszek, hogy reakciókat olvassak. De mindegy is. Fogadjunk, hogy nem hallottátok még ezt: http://www.youtube.com/watch?v=FkpGQUflBwU Nyugaton nagy sláger volt, csak ide nem jutott el. Ennyi voltam, jó éjt! |
Bejelentkezés
Hirdetés |