Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Piros folt fehér alapon. Túró rudi?
Hehe. Tegnap ettem, most is jól esne..
Nyugi, annyira nem kívánom. Na, meg akkor hogyan bicegnék ide, untatni titeket?
Ezt szeretem én is, nagyon jó zene szerintem.
Ki segít?
A Mass Effect 3 gyártója 20 millió alatti lakosú ország részére nem fordítja le a játékot. Ilyen petíció féle, hátha mégis lefordítják nekünk mert Magyarország, Csehek meg Szlovákok is akarják. Köszi ITT.
Jó féle.
![]() Tud valaki modern klasszikust vagy mi a neve. Olyan Mozart, Bach stílusú de pörgősebb mai darabok ének nélkül. Nos?
Nem ússzátok meg, hogy megtanuljatok angolul. Higyjétek el MUSZÁJ valamilyen szinten. Én is muszájból tanultam meg. Most kérjem meg a Texas Instruments-t, hogy kéééérlek fordíccsad le nekem a datasítet? Oda tendálunk, hogy ha elhagyod az országhatárt, akkor gyakorlatilag tied a világ, ha angolul tudsz. Ha nem, akkor elvesztél. Más idegennyelv ismerete a tendenciák szerint felesleges. Nem árt, de felesleges.
Valamelyest tudok angolul, de akkor is. A másik hogy én nem is fogok vele koczkulni mert nem vagyok olyan. Megkértek hát terjesztem.
Ha eddig nem tanultam meg, eztán sem fogok. Tanuljon meg a Texas magyarul. Ő akarja nekem eladni a nyavajáit. :yes:
Hát nem adja el neked. Hidd el inkább indiaiul tanul meg, ott is van 1 milliárdos piac, vs. a magyar 10 milliója.
Végre valami az öregebb generációnak is. Szívemből szóltál, én blues rajongó vagyok.
Szép estét mindenikek!
Nem tudom,hogy itt a fórumozók közel ki Downhill-ezik de gondoltam ki teszek ezt a szomorúságot. DH a Budai Várban Azért szomorúságos mert meghívós és nem kaptam meghívót. :no: De ha nézőként kapok akkor biztosan ki megyek! Nagyon érdekes verseny lesz. De a Gellért hegyi versenyen biztos indulok Júni 18.-án... Aki akar jöjjön majd ki és nézze meg. tavaly is látványos volt főleg szegény "Jakesz" esése... Akinek 8bordája tört 1csigolyálya megtekeredett és 3 megrepedt. Kicsit veszélyes ez a sport főleg ha a nézők nem tudják tiszteletben tartani a kijelölt pályát. Na ki jön majd Júni18-ra ki nézőnek,
Szépen termeltetek az elmúlt 36 órában...
Elterelésképpen: Holnap Május 1. Elmegyek megnézni a qso.hu-t. És talán kiderítem hogy kinek van az a "fa" antennája
Nem blues ugyan, de itt is megfordult Eric Clapton.
Számomra egy kis nosztalgia: Backstreet Boys: Everybody (Backstreet's Back)
Végre elkészült a házi francia krémes. :finom:
Ó, Viktor... Mivel ápolod a kezed?!
Gonosz képek, és annál is finomabbak lehetnek valójában. Nyalnám mind a tíz ujjam! :eeknoes:
Anyukám kedvence. Bár itthon sosem sikerül szépre..
![]() Ja, hol van belőle a Vicsys logó?
Akkor is meghízok, ha kolbásszal tunkolom le a tejszínt a tetejéről...?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Köszike !

De ha nézőként kapok akkor biztosan ki megyek! Nagyon érdekes verseny lesz. De a Gellért hegyi versenyen biztos indulok Júni 18.-án... Aki akar jöjjön majd ki és nézze meg. tavaly is látványos volt főleg szegény "Jakesz" esése... Akinek 8bordája tört 1csigolyálya megtekeredett és 3 megrepedt. Kicsit veszélyes ez a sport főleg ha a nézők nem tudják tiszteletben tartani a kijelölt pályát.
Na ki jön majd Júni18-ra ki nézőnek,