Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Nem infót kérek, hanem hátha érdekel valakit: A TME születésnapi akciót tart 17- éig, netto 5.000 Ft feletti vásárlásnál 25Ft a postaköltség.
Csak óvatosan a vékony kábellel!
Tablet-ek szeretik az áramot, ezért is 2A-es a töltő. Amit én csinálnék: elvágnám a töltő kábelt a dugónál és az adapternél, és ezek közé betoldanék egy vezetéket. A kábelkeresztmetszetnek nagyobbnak kell lenni, mint eredetileg volt! Minél vastagabb, annál kevesebb feszültség esik rajta. Az én tabim úgy viselkedik, hogy megpróbálja a töltést indítani, ha a bemenő feszültség lecsökken kb. 5V alá (a tabi csatlakozóján mérve), akkor a töltést leállítja, és vár 5mp-et. Ezután újrapróbálkozik, de mivel ismét leesik a feszültség, nem lesz semmi töltés. Tehát nem úgy van, mint telefonnál, hogy oké, 150mA-rel is tölt, ha annyira rossz a kábel minősége, amivel annyit érsz el, hogy se nem csökken, se nem nő a töltöttségi szint, a tablet egyszerűen sztrájkol, ha nem megfelelő a feszültség a kábel végén. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2015
A vékony kábelt a 220-as hosszabbítóra értette a kolléga. Ott azért picivel kisebb áram folyik.
![]()
Köszi a leírást, hogy a tablet(ed) hogy viselkedik töltés közben, de valószínűleg nem vágom el a töltő kábelét, akármilyen szépen is megtudnám csinálni. (Marad a 220-as hosszabbító.)
De érdekes a dolog, amit írtál, köszönöm szépen.
Szia, köszönöm a választ, sajnos csak most tudtam elolvasni. Kapcsolatba lépek az általad említett céggel.
Üdv.: L.
Sziasztok!
MAX5406 típusú IC-t keresek. Vásárolt már közületek valaki ilyet? Ha igen, hol?
Sziasztok.
Octamex,vagy akár milyen nyák védő anyagot hol lehet az országban venni?
Sajnos nem kaphato, de hátha valaki tud segiteni:
Egy különleges kapcsolorol valahol elveszett a felsö diszgyürü. Hátha valakinél hentereg egy ilyen menetes gyürü. A belsö menet M30x1, bármilyen szebb ( sima vagy recés felületü) érdekelne. A gyürü magassága kevesebb mint 5 mm volt ( nekem elég lenne 1-2 mm vastagság is). A külsö átmérö lényegtelen. Kösz.”
Üdv!
Tud valaki mini SMPS beszerezhetőséget? Most 15-20W-ig kellene, de később 50W-ig bezárólag. Jelenleg 5-8 cm-ben kellene elférjen. Több darab kellene, de sajnos most nincs kapacitásom azt is gyártogatni ezért alternatív beszerezhetőség kellene. Ja elfelejtettem, hogy 230V/5V , de kimenet jó 12V-ig bezárólag. A hozzászólás módosítva: Máj 19, 2015
Ez lett a megoldás: 2m-es, gyári, öntött dugvillával és "euro" dugaljjal. Ez tényleg nem foglal sok helyet, és így nem kellett elvágnom a töltő kábelét.
![]()
Sziasztok!
Ilyen vagy ehhez hasonló, kalapsínre pattintható tartót keresek. Jó volna Szegeden, de webáruház is érdekel, ha tud valaki ilyet.
Usb-soros átalakítót hol kapok olyat, aminek a kimenet oldalon Db9 csatlakozó van, és folyamatosan fenttartja a kapcsolatot? Plc programozáshoz kellene, és tény, hogy lehet kapni ilyet a plc gyártójánál, de valahogy nincs kedvünk 60 000ft-ért venni gyárit...
Sajnos a gyártó oldala nem érhető el átmenetileg, de köszi szépen. Ha újra elérhető lesz ránézek. Nem tudom kis tételben foglalkoznak-e értékesítéssel. Ezért lett volna jó valami webáruházat, vagy boltot találni. Bújom a különböző webáruházakat, de eddig nem találtam sehol.
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2015
Sziasztok,
Én eléggé laikus vagyok, nekem van egy Creative Fatal1ty fülhallgatóm aminek megszakadt a kábele, próbáltam kicserélni viszont rájöttem hogy ennek a kábele 5 szálas, 4 megy közepén és körülöttük megy az 5ik. Nekem az lenne a kérdésem tudtok e mondani egy olyan üzletet Budapesten ahol vásárolhatnék 2-3 méter ilyen kábelt ? akár 4 közepén és körülötte +1 szálal vagy más kiosztásban... kb így Bővebben: Link Tudom nem egy drága füles lehet meg sem éri a bíbelődést vele, de én nagyon szeretem. KösziÜdv,Stifler A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2015
Sziasztok!
Nem találkozott valaki véletlenül 5k és 4mm-es tengelyű potméterrel? Egy fogaskerék tengelyébe van rögzítve a poti tengelye, így csak ez a méret jó. Végső soron fel lehetne fúratni 6mm esre, de ez csak végső megoldás lehet. Köszönöm előre is a segítséget!
4K7-est lehet kapni a hestore-ban 4mm-es tengellyel. Bővebben: Link
Szia!
Ez nem jó sajnos. Közben kiderült, hogy ez egy spéci poti, a hagyományos nem fér be csak ez a kisméretű testű. Ebay-en találtam olyat ami kell, csak az értéke nem megfelelő.
10 kohm, rövid tengelyű van ilyenben, ha jobbat nem találsz.
Sziasztok!
Ilyen COB LED-eket keresek, 20W vagy 30W teljesítménnyel. Magyarországon szeretnék venni, nem külföldről. Sajnos az ilyennel szerelt lámpákban hullanak a LED-ek, mint az őszi légy, és egy hibás alkatrész miatt, nem szeretnék új lámpákat venni. Köszönöm.
Van magyarországi képviseletük is, személyesen is be lehet menni hozzájuk.
Elektronika házak
Sziasztok!
Hol lehet olcsón kb. 0.5 méretű forrasztó ónt venni?
Hát jó lenne, de elég nagy a kiszerelése, ennyi nem kell.
![]()
Nem veszíti el. 25 - 30 éves Multicore-t használok. Tökéletes.
Annak az ónnak amit használok, még hibátlan a gyantája, pedig több mint harminc éves. Hagyatékból maradt rám.
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |