Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   293 / 444
(#) steelbird hozzászólása Máj 14, 2015 /

Sziasztok.
Nem infót kérek, hanem hátha érdekel valakit:
A TME születésnapi akciót tart 17- éig, netto 5.000 Ft feletti vásárlásnál 25Ft a postaköltség.
(#) Kovidivi válasza teglascs hozzászólására (») Máj 14, 2015 /

Csak óvatosan a vékony kábellel!
Tablet-ek szeretik az áramot, ezért is 2A-es a töltő.
Amit én csinálnék: elvágnám a töltő kábelt a dugónál és az adapternél, és ezek közé betoldanék egy vezetéket. A kábelkeresztmetszetnek nagyobbnak kell lenni, mint eredetileg volt! Minél vastagabb, annál kevesebb feszültség esik rajta. Az én tabim úgy viselkedik, hogy megpróbálja a töltést indítani, ha a bemenő feszültség lecsökken kb. 5V alá (a tabi csatlakozóján mérve), akkor a töltést leállítja, és vár 5mp-et. Ezután újrapróbálkozik, de mivel ismét leesik a feszültség, nem lesz semmi töltés. Tehát nem úgy van, mint telefonnál, hogy oké, 150mA-rel is tölt, ha annyira rossz a kábel minősége, amivel annyit érsz el, hogy se nem csökken, se nem nő a töltöttségi szint, a tablet egyszerűen sztrájkol, ha nem megfelelő a feszültség a kábel végén.
A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2015
(#) nedudgi válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 14, 2015 /

A vékony kábelt a 220-as hosszabbítóra értette a kolléga. Ott azért picivel kisebb áram folyik.
(#) teglascs válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 14, 2015 /

Köszi a leírást, hogy a tablet(ed) hogy viselkedik töltés közben, de valószínűleg nem vágom el a töltő kábelét, akármilyen szépen is megtudnám csinálni. (Marad a 220-as hosszabbító.)
De érdekes a dolog, amit írtál, köszönöm szépen.
(#) flyingdoctor válasza Massawa hozzászólására (») Máj 16, 2015 /

Szia, köszönöm a választ, sajnos csak most tudtam elolvasni. Kapcsolatba lépek az általad említett céggel.
Üdv.:
L.
(#) TheShaft hozzászólása Máj 17, 2015 /

Sziasztok!
MAX5406 típusú IC-t keresek. Vásárolt már közületek valaki ilyet? Ha igen, hol?
(#) dara hozzászólása Máj 18, 2015 /

Sziasztok.
Octamex,vagy akár milyen nyák védő anyagot hol lehet az országban venni?
(#) Massawa hozzászólása Máj 18, 2015 /

Sajnos nem kaphato, de hátha valaki tud segiteni:

Egy különleges kapcsolorol valahol elveszett a felsö diszgyürü. Hátha valakinél hentereg egy ilyen menetes gyürü. A belsö menet M30x1, bármilyen szebb ( sima vagy recés felületü) érdekelne. A gyürü magassága kevesebb mint 5 mm volt ( nekem elég lenne 1-2 mm vastagság is). A külsö átmérö lényegtelen.

Kösz.”
(#) usane hozzászólása Máj 19, 2015 /

Üdv!

Tud valaki mini SMPS beszerezhetőséget?
Most 15-20W-ig kellene, de később 50W-ig bezárólag. Jelenleg 5-8 cm-ben kellene elférjen.
Több darab kellene, de sajnos most nincs kapacitásom azt is gyártogatni ezért alternatív beszerezhetőség kellene.
Ja elfelejtettem, hogy 230V/5V , de kimenet jó 12V-ig bezárólag.
A hozzászólás módosítva: Máj 19, 2015
(#) teglascs válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 19, 2015 / 1

Ez lett a megoldás: 2m-es, gyári, öntött dugvillával és "euro" dugaljjal. Ez tényleg nem foglal sok helyet, és így nem kellett elvágnom a töltő kábelét.
(#) mrobi hozzászólása Máj 22, 2015 /

Sziasztok!

Ilyen vagy ehhez hasonló, kalapsínre pattintható tartót keresek. Jó volna Szegeden, de webáruház is érdekel, ha tud valaki ilyet.
(#) rockersrac hozzászólása Máj 22, 2015 /

Usb-soros átalakítót hol kapok olyat, aminek a kimenet oldalon Db9 csatlakozó van, és folyamatosan fenttartja a kapcsolatot? Plc programozáshoz kellene, és tény, hogy lehet kapni ilyet a plc gyártójánál, de valahogy nincs kedvünk 60 000ft-ért venni gyárit...
(#) atiotezer válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

Évek óta ezt használjuk PLC-hez

ATEN USB-RS232
(#) TheShaft válasza mrobi hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

Phoenix Contact gyárt ilyet.
(#) mrobi válasza TheShaft hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

Sajnos a gyártó oldala nem érhető el átmenetileg, de köszi szépen. Ha újra elérhető lesz ránézek. Nem tudom kis tételben foglalkoznak-e értékesítéssel. Ezért lett volna jó valami webáruházat, vagy boltot találni. Bújom a különböző webáruházakat, de eddig nem találtam sehol.
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2015
(#) Stifler hozzászólása Máj 23, 2015 /

Sziasztok,

Én eléggé laikus vagyok, nekem van egy Creative Fatal1ty fülhallgatóm aminek megszakadt a kábele, próbáltam kicserélni viszont rájöttem hogy ennek a kábele 5 szálas, 4 megy közepén és körülöttük megy az 5ik.
Nekem az lenne a kérdésem tudtok e mondani egy olyan üzletet Budapesten ahol vásárolhatnék 2-3 méter ilyen kábelt ? akár 4 közepén és körülötte +1 szálal vagy más kiosztásban...
kb így Bővebben: Link
Tudom nem egy drága füles lehet meg sem éri a bíbelődést vele, de én nagyon szeretem.

KösziÜdv,Stifler
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2015
(#) webinas hozzászólása Máj 23, 2015 /

Sziasztok!
Nem találkozott valaki véletlenül 5k és 4mm-es tengelyű potméterrel?
Egy fogaskerék tengelyébe van rögzítve a poti tengelye, így csak ez a méret jó.
Végső soron fel lehetne fúratni 6mm esre, de ez csak végső megoldás lehet.

Köszönöm előre is a segítséget!
(#) mrobi válasza webinas hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

4K7-est lehet kapni a hestore-ban 4mm-es tengellyel. Bővebben: Link
(#) webinas válasza mrobi hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

Szia!
Ez nem jó sajnos. Közben kiderült, hogy ez egy spéci poti, a hagyományos nem fér be csak ez a kisméretű testű.
Ebay-en találtam olyat ami kell, csak az értéke nem megfelelő.
(#) qvasz2 válasza webinas hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

10 kohm, rövid tengelyű van ilyenben, ha jobbat nem találsz.
(#) webinas válasza qvasz2 hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

Rendben, köszönöm!
(#) elektrorudi hozzászólása Máj 23, 2015 /

Sziasztok!
Ilyen COB LED-eket keresek, 20W vagy 30W teljesítménnyel.
Magyarországon szeretnék venni, nem külföldről. Sajnos az ilyennel szerelt lámpákban hullanak a LED-ek, mint az őszi légy, és egy hibás alkatrész miatt, nem szeretnék új lámpákat venni. Köszönöm.

LED.jpg

(#) TheShaft válasza mrobi hozzászólására (») Máj 23, 2015 /

Van magyarországi képviseletük is, személyesen is be lehet menni hozzájuk.
Elektronika házak
(#) dögös hozzászólása Máj 24, 2015 /

Sziasztok!
Hol kapok c 10k potmétert?
(#) teszti hozzászólása Máj 26, 2015 /

Sziasztok!

Hol lehet olcsón kb. 0.5 méretű forrasztó ónt venni?
(#) zolika60 válasza teszti hozzászólására (») Máj 26, 2015 /

0,65-ös is jó?
(#) teszti válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 26, 2015 /

Hát jó lenne, de elég nagy a kiszerelése, ennyi nem kell. + a kép alapján nem mai darab, és úgy tudom, hogy a benne lévő gyanta elveszti a hatását egy idő után.
(#) pjg válasza teszti hozzászólására (») Máj 26, 2015 / 1

Nem veszíti el. 25 - 30 éves Multicore-t használok. Tökéletes.
(#) zolika60 válasza teszti hozzászólására (») Máj 27, 2015 /

Annak az ónnak amit használok, még hibátlan a gyantája, pedig több mint harminc éves. Hagyatékból maradt rám.
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2015
(#) dolargaan válasza teszti hozzászólására (») Máj 27, 2015 /

Nem veszti el. Ezek még békebeli gyártmányok, nem ólommentes kacatok.
A mennyiség meg relatív. Pár forrasztáshoz lehet, hogy sok. Aktív építgetés mellett meg kevés.
Következő: »»   293 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem