Fórum témák
» Több friss téma |
Most beszéltem velük, sajna 50-es a leghosszabb csavaruk és ráadásul horganyzott...
Nálunk van egy jó üzlet, a Szögker. Adnak db-ra is.
IV. Fóti út 87. Még nem tudtam olyat kérni, ami ne lett volna. (Withworth menetes csavar) Hívd fel őket: (1) 399 9999 17.00 ig vannak A hozzászólás módosítva: Máj 28, 2015
Ugyan ilyen fejhallgatóm van. Én nem találtam hozzá megfelelő kábelt. Aztán az enyémnek kiderült, hogy a potija lett kontaktos, ezt kiiktatva remekül működik. Egyéb fej és fülhallgató javításokra én őket ajánlom. A galériában, tudsz nézelődni a munkáikkal kapcsolatban.
Sziasztok!
Ilyen kombinált kapcsoló-dugaljat keresek, bútorlap élébe szerelhető. Kösz, Anti
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni husqvarna 44 practica gyujtás szerzésben?
Valaki tudja hogy Budapesten hol lehet CAT6-os UTP kábel végére csatlakozót rakatni?
Üdv Mindenkinek!
Szükségem lenne elektromos roller alkatrészekre, ha lehetne itt magyarországi beszerzéssel. Nem igazán találtam itthon ilyeneket, így szeretném a segítségeteket kérni ez ügyben. Kellene kefés motor 24V200W, akkuk 12V18Ah, gázkar hüvelykujjas, kapcsolótömb a gázkar mellé, lánc, lánckerék, hajtóműves DC motor 24V 100W... ezek kellenének és lehetőleg olyan helyről, ahonnan folyamatosan tudok vásárolni. Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2015
Sajnos ezeket már átnyálaztam. A voiterscooter oldal ami nagyjából ellátna alkatrészekkel, de ott sincs minden és iszonyat drága. A többi oldalon meg 1 max 2 dolog van, de az is vagy drága vagy valami gond van vele. Nem tudom, hogy az országba hol lehet ilyen alkatrészeket beszerezni, vagy külföldről esetleg. Mindegy volna, csak legyen minden egy helyen és ne legyen túl drága. Egy amerikai oldalon majdnem megrendeltem a cuccokat, csak mikor a postázáshoz értem, akkor látom a díját, ami 3X-osa a rendelés árának. (82000 az áru és 210000 a posta
![]()
Átnézem, bár itt is katasztrófa a postaárak ráadásul a vám is benne van, hogy lehuznak.
Hello, tudna nekem segíteni valaki abban hogy hol tudnék akár használtan 7,5 KW-os motorhoz frekvenciaváltót "fordulat számszabályzót" nagyon kellene de irtó drágák vagy valami rajzott hozzá esetleg? Előre is köszi
Egy kérdés, csak egy helyen! Válasz ott.
Szevasztok.
A képen látható alaplapi SATA csatlakozót keresek 2 db-ot. Valaki tudja,hogy hol lehet kapni? Kössz.
Hellosztok nekem egy helix dark blue 1000.1 kellene fet IRF3205BZF3 ilyen típus pontosan nem tudjátok hol lehet ilyet kapni előre is köszönöm
Itt. 10db 1500.- Ft.
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2015
Alkatrész-kereskedésekben nézelődj: Bővebben: Link-
Köszönöm mind kettőtöknek a segítséget bzf3 pontosan mit jelent?
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2015
Valamilyen gyártási kód, nem kell foglalkozni vele.
Hellotok!
Nem tudom ,valaki tudna segteni husqvarna 44 gyujtást szerezni?
Szervizt felhívtad már? Ha gondolod (és van nekik), kimegyek hozzájuk, és elküldöm.
A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2015
Sziasztok!
Afelől érdeklődnék, hogy DF9-es szalagkábelt hol tudnék beszerezni, 41 érintkezőset. Bosch KTS 650 autódiagnosztikai műszerbe kellene, a kijelző és az alaplap közé. Köszönöm a segítséget! Viktor.
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet kapni 2 raszteresnél kisebb lábtávolságú nyákba forrasztható sorkapcsot?
Sziasztok! Tudtok ebay-ről linkelni olyan vékony "huzalt", ami egyből forrasztható, szigetelt, és egy tömör szála van? Vagy néhány keresőszó is elég lenne. Azt hiszem Vicsys használ ilyet, és elég drága is egy kis tekercs. Köszönöm!
Én itt vettem bontottat a HQ 162SE fűrészemhez:
Bővebben: Link
Pl.: HEStore. NYÁK-on, átkötésnek tökéletes.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |