Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Hol tudnék beszerezni ICL7106MQFP tokozású ic-t? Ha valakinek lenne ötlete,kérem ossza meg velem,köszönöm!
Sziasztok!
Olyan 4 pines csatlakozót keresek amit előlapra lehet felfogatni, nem kell hogy csavaros legyen lehet pattintós is. Hestore-ban néztem őket de csak olyat találtam aminek a papa csatlakozója nyákra forrasztható. Nem kell hogy nagy terhelhetősége legyen 12V és nagyon maximum 3-4A-el lenne terhelve. Előre is köszönöm a segítséget! Tisztelettel: Albert László
IDC csatlakozo.
Sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem. Létezik ebböl a csatlakozo fajtából http://img.hisupplier.com/var/userFiles/2010-12/29/201104591_110r.jpg olyan kivitel ami valamilyen modon a panelre szerelhetö. Szoval olyan konnektort keresek ami tüskés, szalagkábelre valo és valamilyen modon fixen rögzithetö egy panelre. Kösz. sajnos a Link gom nem müködik
Igen az, egy ideje ha IOS-bol rákattintunk, akkor bezárja az egész oldalt. Már vagy egy honapja jeleztük többen is.
Nekem a tüskés kellene, de olyan aminek az oldalán ( vagy valahol máshol) van 2 fül lyukkal, amit oda tudnák csavarni a panelre. Mint pl. A DB konnektor pl. ez:
Azaz hátul szalagkábel elöl meg IDC tüskék. A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2015
A feladat az, hogy egy berendezésben van egy panel, azon egy konnektor amit programozáshoz használnak. Sajnos ehhez szét kell szedni majdnem teljesen a berendezést, igy gondoltam jo lenne ezt a csatit kivezetni a panelre ( mintegy 20 cm kábel) igy onnan egyszerüen lehetne szétszedés nélkül programozni. Nem akarok konnektortipust váltani, ezért IDC tüskék kellenek, hogy minden maradjon a régiben és ne kelljen mindenféle redukciokat gyártani (IDC-DB; DB-IDC). A programozo univerzális más gépeket is ezzel programoznak és mindenhol egyforma konnektor van eddig.
Bontókaros. A kar alatt van egy lyuk is.
Ez nem jo, mert panelbe valo ( nincsenek kések a szalagkábelhez). Ilyen hentereg nálam is.
Lomex 43-21-14 kétoldalas tüskesor lyukraszteres NYÁK-ra forrasztva, a NYÁK felcsavarozva a panelre (készülékház), a hátul kiálló rész pedig egy két végén IDC csatis szalagkábellel összeköthető a készülék belső csatijával.
Pontosan ezt a megoldást akartam kikerülni. Sajnos ugy néz ki nem igen lehet, hacsak bele nem ragasztom a csatlakozot a panelba....
Mindenképpen kösz!
Sziasztok!
Ezt a fajta táp csatlakozót jól gondolom hogy fel lehet rögzíteni készülékdoboz előlapra? Simán bekattan a 2 oldalsó zárral és a felső sarkokban elhelyezett határolóval a megfelelően kimart helyére ha jól értelmezem igaz?
Nem! Ez lengő csatlakozó. Összedug apa-anya és a két fül bepattanva rögzít szétcsúszás ellen.
Akkor erősen elnéztem, arra gondoltam hogy az anya csatlakozó közepén elhelyezkedő zár rögzíti csak őket egymáshoz és az apa csati két oldalán lévők pedig a készülékházhoz rögzítik az apa csatlakozót.
Na akkor keresgélek tovább! Köszönöm hogy figyelmeztettél!
Sziasztok. Nem tud esetleg valaki egy helyet Debrecenben, ahol lehet kis kiszerelésben venni horganyzott lemezt? Amit találtam, mindenhol csak táblában árulják, de nekem egy táblának még a fele is sok...
Sziasztok!
Ismer valaki olyan boltot akik még tartanak készleten:karimás csapágy 5x8x2,5 ? Hasonló árkategóriában. Csapágyboltban találtam, darabja 1800 HUF, de nekem nem ipari csapágyra lenne szükségem
Amit linkeltél az nem 1800, rákattintva, nekem itt 320Ft-ot ír rá
ráadásul valószínű, az itthoni boltból kapható közvetlenül... szóval gyorsan is hozzájutsz viszonylag... vagy mire értetted az 1800Ft-ot, ha amit linkeltél az is jóval olcsóbb? Nem kötekedésképp...
Ő nem egy terméket linkelt, hanem a keresőoldalt, ami bizonyos feltételek alapján felsorolja a keresésnek megfelelő termékeket. Neki 1800Ft-os volt felül, neked nem.
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2015
Ja, félreértettem. Te viszont keresést linkeltél, arra gondoltam.
Üdv. Van egy plazma tv main xm board amibe van 2 rossz RJP30H1.
Lehetséges lenne valahogy egy pillanat ereéig kiprobalni valami tranzisztorral, hogy csak az e a hibája? Apropó, mivel lehetne helyettesíteni, ami kaphatóbb?
Sziasztok!
Nem tudom pontosan, mi a neve ennek a csatlakozásnak, leginkább régi készülékekben szoktam látni. Gyakran saru helyett csak rá van tekerve/forrasztva a vezeték, amit én szeretnék elkerülni (könnyebb javíthatóság érdekében). Nos, én a négyzetes hasáb alakú tüskéből kibontottam vagy 50 db-ot egy régi, rossz minihifi paneljéről, de ott is forrasztva volt. Most egy saját készítésű műszerben használnám el őket, de sehol nem kapok hozzávaló sarut, sőt a boltokban sem igazán tudják, mi ennek a neve.. Valaki tudja, hol lehet kapni ilyent nagyobb tételben is? (Budapesti hely előnyben, de végső soron postával is jöhet..) A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Szerintem bármalyik autósboltban kapsz ilyet.
Sziasztok!
Motorhoz szeretnék fordulatszám szabályzó potmétert, 10 W és 10K értékben. Neten nem találtam ilyet, létezik egyáltalán, vagy motoroknál ezt máshogy oldják meg? A motor 12V, áramfelvétele 500mA. A válaszokat előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

ráadásul valószínű, az itthoni boltból kapható közvetlenül... szóval gyorsan is hozzájutsz viszonylag... vagy mire értetted az 1800Ft-ot, ha amit linkeltél az is jóval olcsóbb?