Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Hol tudnék beszerezni ICL7106MQFP tokozású ic-t? Ha valakinek lenne ötlete,kérem ossza meg velem,köszönöm!
Sziasztok!
Olyan 4 pines csatlakozót keresek amit előlapra lehet felfogatni, nem kell hogy csavaros legyen lehet pattintós is. Hestore-ban néztem őket de csak olyat találtam aminek a papa csatlakozója nyákra forrasztható. Nem kell hogy nagy terhelhetősége legyen 12V és nagyon maximum 3-4A-el lenne terhelve. Előre is köszönöm a segítséget! Tisztelettel: Albert László
IDC csatlakozo.
Sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem. Létezik ebböl a csatlakozo fajtából http://img.hisupplier.com/var/userFiles/2010-12/29/201104591_110r.jpg olyan kivitel ami valamilyen modon a panelre szerelhetö. Szoval olyan konnektort keresek ami tüskés, szalagkábelre valo és valamilyen modon fixen rögzithetö egy panelre. Kösz. sajnos a Link gom nem müködik
Igen az, egy ideje ha IOS-bol rákattintunk, akkor bezárja az egész oldalt. Már vagy egy honapja jeleztük többen is.
Nekem a tüskés kellene, de olyan aminek az oldalán ( vagy valahol máshol) van 2 fül lyukkal, amit oda tudnák csavarni a panelre. Mint pl. A DB konnektor pl. ez:
Azaz hátul szalagkábel elöl meg IDC tüskék. A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2015
A feladat az, hogy egy berendezésben van egy panel, azon egy konnektor amit programozáshoz használnak. Sajnos ehhez szét kell szedni majdnem teljesen a berendezést, igy gondoltam jo lenne ezt a csatit kivezetni a panelre ( mintegy 20 cm kábel) igy onnan egyszerüen lehetne szétszedés nélkül programozni. Nem akarok konnektortipust váltani, ezért IDC tüskék kellenek, hogy minden maradjon a régiben és ne kelljen mindenféle redukciokat gyártani (IDC-DB; DB-IDC). A programozo univerzális más gépeket is ezzel programoznak és mindenhol egyforma konnektor van eddig.
Bontókaros. A kar alatt van egy lyuk is.
Ez nem jo, mert panelbe valo ( nincsenek kések a szalagkábelhez). Ilyen hentereg nálam is.
Lomex 43-21-14 kétoldalas tüskesor lyukraszteres NYÁK-ra forrasztva, a NYÁK felcsavarozva a panelre (készülékház), a hátul kiálló rész pedig egy két végén IDC csatis szalagkábellel összeköthető a készülék belső csatijával.
Pontosan ezt a megoldást akartam kikerülni. Sajnos ugy néz ki nem igen lehet, hacsak bele nem ragasztom a csatlakozot a panelba....
Mindenképpen kösz!
Sziasztok!
Ezt a fajta táp csatlakozót jól gondolom hogy fel lehet rögzíteni készülékdoboz előlapra? Simán bekattan a 2 oldalsó zárral és a felső sarkokban elhelyezett határolóval a megfelelően kimart helyére ha jól értelmezem igaz?
Nem! Ez lengő csatlakozó. Összedug apa-anya és a két fül bepattanva rögzít szétcsúszás ellen.
Akkor erősen elnéztem, arra gondoltam hogy az anya csatlakozó közepén elhelyezkedő zár rögzíti csak őket egymáshoz és az apa csati két oldalán lévők pedig a készülékházhoz rögzítik az apa csatlakozót.
Na akkor keresgélek tovább! Köszönöm hogy figyelmeztettél! ![]()
Sziasztok. Nem tud esetleg valaki egy helyet Debrecenben, ahol lehet kis kiszerelésben venni horganyzott lemezt? Amit találtam, mindenhol csak táblában árulják, de nekem egy táblának még a fele is sok...
Sziasztok!
Ismer valaki olyan boltot akik még tartanak készleten:karimás csapágy 5x8x2,5 ? Hasonló árkategóriában. Csapágyboltban találtam, darabja 1800 HUF, de nekem nem ipari csapágyra lenne szükségem ![]()
Amit linkeltél az nem 1800, rákattintva, nekem itt 320Ft-ot ír rá
![]() ![]()
Ő nem egy terméket linkelt, hanem a keresőoldalt, ami bizonyos feltételek alapján felsorolja a keresésnek megfelelő termékeket. Neki 1800Ft-os volt felül, neked nem.
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2015
Ja, félreértettem. Te viszont keresést linkeltél, arra gondoltam.
Üdv. Van egy plazma tv main xm board amibe van 2 rossz RJP30H1.
Lehetséges lenne valahogy egy pillanat ereéig kiprobalni valami tranzisztorral, hogy csak az e a hibája? Apropó, mivel lehetne helyettesíteni, ami kaphatóbb?
Sziasztok!
Nem tudom pontosan, mi a neve ennek a csatlakozásnak, leginkább régi készülékekben szoktam látni. Gyakran saru helyett csak rá van tekerve/forrasztva a vezeték, amit én szeretnék elkerülni (könnyebb javíthatóság érdekében). Nos, én a négyzetes hasáb alakú tüskéből kibontottam vagy 50 db-ot egy régi, rossz minihifi paneljéről, de ott is forrasztva volt. Most egy saját készítésű műszerben használnám el őket, de sehol nem kapok hozzávaló sarut, sőt a boltokban sem igazán tudják, mi ennek a neve.. Valaki tudja, hol lehet kapni ilyent nagyobb tételben is? (Budapesti hely előnyben, de végső soron postával is jöhet..) A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Szerintem bármalyik autósboltban kapsz ilyet.
Sziasztok!
Motorhoz szeretnék fordulatszám szabályzó potmétert, 10 W és 10K értékben. Neten nem találtam ilyet, létezik egyáltalán, vagy motoroknál ezt máshogy oldják meg? A motor 12V, áramfelvétele 500mA. A válaszokat előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |