Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Keresek GPS/GSM modult kis mennyiségben (1-2db) történő vásárlásra. Ezt találtam itt: GSM/GPS modul Alternatív beszerzési forrást esetleg mondana valaki?
Köszönöm a gyors és megbízható választ.Még egy szakmai kérdésem van.A CO relatív sűrűsége 0,97(dr). ACO2 érzékelésére más tipus kell?Ennek mennyi a relatív sűrűsége?Tudom, hogy nehezebb a levegőnél. A CO érzékelők fontosságát azért vettem célba, mert naponta hallani balesetekről. Ezt valahogyan úgy kellene bevezetni a köztudatba, mint a villamosságban a FI (RCD) relét.A DÉGÁZ nem köti be a gázkészüléket a FI relé nélkül. Ezért is feszegetem a CO érzékelő fontosságát.
Üdv:TothGyula felülvizsgáló.
Attól hogy nincs FÍ reléd még nyugodtan vehetsz CO érzékelőt.. sőt akár füstérzékelőt is.
Hello.
Sajnos nem működik a link vagy a szerver mert nem elérhető. Időközben a névre rákerestem és már működik ![]() Sajna az ár több mint amit németből tudnék hozni. ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2015
Köszi időközben én is meg tudtam nézni. Ők s ugyanonnan szerzik be mint én tudnám. 1500/darab postával együtt + náluk még az áfa is rájön.
Holtudok ilyet venni? Schaffner fn 286-6/06
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2015
Pl. itt: Bővebben: Link.
Sziasztok!
FSD210 DVH04-es feszültség szabályozó IC-re lenne szükségem. Van valakinek eladó pár darab vagy tud valaki céget, weboldalt ahol meg tudnám venni? Lomex, HQ nem tart. ![]() Köszönöm. Gyula
Hegessz be DIP-tokosat, olyan van a HQ-nál.
Sajnos nekem azt mondták dvh04-es nincsen nekik.
![]()
Ez sajnos nem az. mindenféle 210-est találtam már, de dvh04-et nem. Az ui. 8 lábú, 3 lába a nyákon közösítve volt, de a többi be volt kötve.
Sziasztok!
Mivel pörög a fórum, így gondoltam újra felteszem a kérdést, hátha tud valaki segíteni ![]() Kérdésem Linkje Minden segítséget örömmel fogadok ![]() Köszönöm.
Sziasztok!
ad9850 vagy hasonló ic-t keresek. Milyen beszerzési forrásból lehet különleges ic-ket megszerezni? Lomex, Nedis, HQ NEdis, Elektrokontha kipróbálva, ebben az esetben nem nyert.
Pl. itt lehet kapni., vagy veszel egy komplett modult harmadáron.
Akvárium auto vízszint töltőjét akarnám bebiztosítani és ehhez keresek egy modult, de nem tudom létezik e ilyen.
12v -ra van kötve az egész. Az úszó kapcsolót jelét bevezetném ebbe a modulba, aminek az lenne a feladata, hogy max 5-10 másodpercig adjon áramot a szivattyúnak, majd utána kapcsolja le és csak 20-25 pec múlva tudjon működni az egész újabb x másodpercig, így megakadályozható lenne a túltöltés ha valami hiba lép fel. E-bay -en láttam pár "12V Timer Relay" cuccot de ahogy kivettem azok nem erre valók.
orcika70!
Köszönöm a pontos infot és a képeket. Üdv:TothGyula Boldog új évet kívánok.
Sziasztok!
2 vagy max 3 mm-es és 20 mm hosszú csavarokra és hozzá való anyákra lenne szükségem. Még új vagyok Pesten, és nem tudom hol érdemes ilyesmit vásárolni. Neten főleg olyan boltokat találtam, ahol 500-as csomagban árulják, de nekem csak kb. 20 db kellene. Előre is köszönöm a segítséget.
Merre szoktál gyakran járni?
De az Adrianus meglehetősen könnyen elérhető bárhonnan.
A Dessewffy utcai boltnál hibás a térkép: az üzlet a Nagymező u. (mintha a Klauzál folytatása lenne) és Dessewffy sarkon van. A 'nyócker'-ben a Bérkocsis u. × Fecske u. sarkon is van egy jó bolt.
Lejárt az idő; folyt. Demeter és Buró kft. Bérkocsis u. 34.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2016
"Nagycsavar" Róbert K. Krt., és Csata u. sarkán. Ami náluk nem kapható, az nem létezik.
Sziasztok!
Pécsi vagyok, online rendelni csak végső esetben szeretnék, mivel tapasztalatok alapján a csomag akkor jön, amikor a postás levelet szándékozik hozni, bármit is mellékelek a megrendelés üzeneteként. Olyasmire lenne szükségem, amivel elektronikus kütyü hosszabb (>2m) kábeljét, pl. jack-kábel, USB kábel, ezek közötti vastagságú kábeleket lehetne valami olyan mechanikával feltekercselni és kompakt módon tárolni, mint amilyen mechanika a porszívókban szokott lenni. Nem tudom, érthető-e, hogy mire gondolok?? ![]() Mondjuk van egy műanyag dob. Olyasmi, mint amire repo/hangfalkábelt szoktak feltekercselni, csak ép zárt. Tegyük fel, annyi hely van benne, hogy 10 méternyi USB hosszabbítóval megegyező vastagságú kábel még feltekerve elférjen a zárt dobban. Idáig világos? ![]() Namármost, gondolatban a kábel alap helyzetben mindig feltekeredett állapotban veszi körbe a dob magját. Képi hasonlat ehhez a transzformátoron a vasmagra feltekercselt huzal. Azaz, a kábelvégek lógnak csak szabadon, de egy mechanika a kábel nagyját mindig ott tartja feltekercselten. Amit én szeretnék, az egy eddigi leírásoknak megfelelő eszköz, amivel habár a kábelt ki tudom húzni a dobból, úgy, mint a 220-as konvektordugót a porszívókból, DE - és itt jön a lényeg -, ha megnyomok a műanyag házon egy billentyűt - VAGY - tegyük fel, csak elengedem a kábelt, a mechanika visszatekeri a zárt dobba a kábelt. Így érthető a cucc? Nem tudom, h. egyáltalán létezik-e (kvázi) szórakoztató-elektronikai kábelekhez ilyen cucc, de ha már más kitalálta ezt, ÉS tömeggyártásban meg is valósították, annak nagyon örülnék. Erről esetleg tudna valaki bővebb infót adni? (előre is köszönöm)
Ilyet keresel? Létezik audio és usb is: Bővebben: Link
Sziasztok!
Nyíregyházán holl található olyan műszaki bolt aholl lehet venni pl. kondenzátort, rezistort, mikrosèmákat.
Keresőbe beírod: Elektronikai üzletek Nyíregyháza.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |