Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   307 / 444
(#) TheShaft hozzászólása Dec 26, 2015 /

Sziasztok!

Keresek GPS/GSM modult kis mennyiségben (1-2db) történő vásárlásra. Ezt találtam itt: GSM/GPS modul
Alternatív beszerzési forrást esetleg mondana valaki?
(#) tothgyula válasza tothgyula hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Köszönöm a gyors és megbízható választ.Még egy szakmai kérdésem van.A CO relatív sűrűsége 0,97(dr). ACO2 érzékelésére más tipus kell?Ennek mennyi a relatív sűrűsége?Tudom, hogy nehezebb a levegőnél. A CO érzékelők fontosságát azért vettem célba, mert naponta hallani balesetekről. Ezt valahogyan úgy kellene bevezetni a köztudatba, mint a villamosságban a FI (RCD) relét.A DÉGÁZ nem köti be a gázkészüléket a FI relé nélkül. Ezért is feszegetem a CO érzékelő fontosságát.
Üdv:TothGyula felülvizsgáló.
(#) Doky586 válasza tothgyula hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Attól hogy nincs FÍ reléd még nyugodtan vehetsz CO érzékelőt.. sőt akár füstérzékelőt is.
(#) antikzsolt válasza Dr.PCB hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Hello.

Sajnos nem működik a link vagy a szerver mert nem elérhető.
Időközben a névre rákerestem és már működik
Sajna az ár több mint amit németből tudnék hozni.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2015
(#) antikzsolt válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Köszi időközben én is meg tudtam nézni. Ők s ugyanonnan szerzik be mint én tudnám. 1500/darab postával együtt + náluk még az áfa is rájön.
(#) kissattila88 hozzászólása Dec 27, 2015 /

Holtudok ilyet venni? Schaffner fn 286-6/06
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2015
(#) Bakman válasza kissattila88 hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Pl. itt: Bővebben: Link.
(#) belepes hozzászólása Dec 28, 2015 /

Sziasztok!

FSD210 DVH04-es feszültség szabályozó IC-re lenne szükségem. Van valakinek eladó pár darab vagy tud valaki céget, weboldalt ahol meg tudnám venni? Lomex, HQ nem tart. Képet mellékeltem. 2 lába is elszállt, tehát 8 lábú eredetileg. De még leírást sem találtam hozzá.

Köszönöm.
Gyula
(#) kadarist válasza belepes hozzászólására (») Dec 28, 2015 /

Hegessz be DIP-tokosat, olyan van a HQ-nál.
(#) orcika70 válasza belepes hozzászólására (») Dec 28, 2015 /

(#) belepes válasza kadarist hozzászólására (») Dec 28, 2015 /

Sajnos nekem azt mondták dvh04-es nincsen nekik.
(#) belepes válasza orcika70 hozzászólására (») Dec 28, 2015 /

Ez sajnos nem az. mindenféle 210-est találtam már, de dvh04-et nem. Az ui. 8 lábú, 3 lába a nyákon közösítve volt, de a többi be volt kötve.
(#) kajtijoe válasza kajtijoe hozzászólására (») Dec 29, 2015 /

Sziasztok!

Mivel pörög a fórum, így gondoltam újra felteszem a kérdést, hátha tud valaki segíteni
Kérdésem Linkje
Minden segítséget örömmel fogadok
Köszönöm.
(#) alberton hozzászólása Dec 30, 2015 /

Sziasztok!
ad9850 vagy hasonló ic-t keresek.
Milyen beszerzési forrásból lehet különleges ic-ket megszerezni?
Lomex, Nedis, HQ NEdis, Elektrokontha kipróbálva, ebben az esetben nem nyert.
(#) ktamas66 válasza alberton hozzászólására (») Dec 30, 2015 /

(#) Sygnus hozzászólása Dec 31, 2015 /

Akvárium auto vízszint töltőjét akarnám bebiztosítani és ehhez keresek egy modult, de nem tudom létezik e ilyen.
12v -ra van kötve az egész. Az úszó kapcsolót jelét bevezetném ebbe a modulba, aminek az lenne a feladata, hogy max 5-10 másodpercig adjon áramot a szivattyúnak, majd utána kapcsolja le és csak 20-25 pec múlva tudjon működni az egész újabb x másodpercig, így megakadályozható lenne a túltöltés ha valami hiba lép fel.

E-bay -en láttam pár "12V Timer Relay" cuccot de ahogy kivettem azok nem erre valók.
(#) tothgyula válasza orcika70 hozzászólására (») Dec 31, 2015 /

orcika70!
Köszönöm a pontos infot és a képeket.
Üdv:TothGyula Boldog új évet kívánok.
(#) kisstomi hozzászólása Jan 7, 2016 /

Sziasztok!

2 vagy max 3 mm-es és 20 mm hosszú csavarokra és hozzá való anyákra lenne szükségem. Még új vagyok Pesten, és nem tudom hol érdemes ilyesmit vásárolni. Neten főleg olyan boltokat találtam, ahol 500-as csomagban árulják, de nekem csak kb. 20 db kellene.
Előre is köszönöm a segítséget.
(#) Gafly válasza kisstomi hozzászólására (») Jan 7, 2016 / 1

Merre szoktál gyakran járni?
De az Adrianus meglehetősen könnyen elérhető bárhonnan.
(#) granpa válasza kisstomi hozzászólására (») Jan 7, 2016 / 1

A Dessewffy utcai boltnál hibás a térkép: az üzlet a Nagymező u. (mintha a Klauzál folytatása lenne) és Dessewffy sarkon van. A 'nyócker'-ben a Bérkocsis u. × Fecske u. sarkon is van egy jó bolt.
(#) granpa válasza granpa hozzászólására (») Jan 7, 2016 /

Lejárt az idő; folyt. Demeter és Buró kft. Bérkocsis u. 34.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2016
(#) gkari válasza kisstomi hozzászólására (») Jan 7, 2016 / 1

"Nagycsavar" Róbert K. Krt., és Csata u. sarkán. Ami náluk nem kapható, az nem létezik.
(#) asm hozzászólása Jan 9, 2016 /

Sziasztok!

Pécsi vagyok, online rendelni csak végső esetben szeretnék, mivel tapasztalatok alapján a csomag akkor jön, amikor a postás levelet szándékozik hozni, bármit is mellékelek a megrendelés üzeneteként.

Olyasmire lenne szükségem, amivel elektronikus kütyü hosszabb (>2m) kábeljét, pl. jack-kábel, USB kábel, ezek közötti vastagságú kábeleket lehetne valami olyan mechanikával feltekercselni és kompakt módon tárolni, mint amilyen mechanika a porszívókban szokott lenni. Nem tudom, érthető-e, hogy mire gondolok??
Mondjuk van egy műanyag dob. Olyasmi, mint amire repo/hangfalkábelt szoktak feltekercselni, csak ép zárt. Tegyük fel, annyi hely van benne, hogy 10 méternyi USB hosszabbítóval megegyező vastagságú kábel még feltekerve elférjen a zárt dobban.
Idáig világos?
Namármost, gondolatban a kábel alap helyzetben mindig feltekeredett állapotban veszi körbe a dob magját. Képi hasonlat ehhez a transzformátoron a vasmagra feltekercselt huzal.
Azaz, a kábelvégek lógnak csak szabadon, de egy mechanika a kábel nagyját mindig ott tartja feltekercselten.
Amit én szeretnék, az egy eddigi leírásoknak megfelelő eszköz, amivel habár a kábelt ki tudom húzni a dobból, úgy, mint a 220-as konvektordugót a porszívókból, DE - és itt jön a lényeg -, ha megnyomok a műanyag házon egy billentyűt - VAGY - tegyük fel, csak elengedem a kábelt, a mechanika visszatekeri a zárt dobba a kábelt.

Így érthető a cucc?

Nem tudom, h. egyáltalán létezik-e (kvázi) szórakoztató-elektronikai kábelekhez ilyen cucc, de ha már más kitalálta ezt, ÉS tömeggyártásban meg is valósították, annak nagyon örülnék.

Erről esetleg tudna valaki bővebb infót adni? (előre is köszönöm)
(#) qvasz2 válasza asm hozzászólására (») Jan 9, 2016 /

Ilyet keresel? Létezik audio és usb is: Bővebben: Link
(#) kisstomi válasza Gafly hozzászólására (») Jan 11, 2016 /

Köszönöm a segítséget mindenkinek!
(#) BI-AMP hozzászólása Jan 11, 2016 /

Sziasztok!
Nyíregyházán holl található olyan műszaki bolt aholl lehet venni pl. kondenzátort, rezistort, mikrosèmákat.
(#) granpa válasza BI-AMP hozzászólására (») Jan 11, 2016 /

Keresőbe beírod: Elektronikai üzletek Nyíregyháza.
(#) BI-AMP hozzászólása Jan 11, 2016 /

Egyet sem találtam
A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2016
(#) alberton válasza ktamas66 hozzászólására (») Jan 12, 2016 /

Köszi, mindkét tipp aranyat ér.
(#) qtrica hozzászólása Jan 19, 2016 /

Sziasztok,

Keresek piros (bibor, sötétpiros) 2mm plexi lemezt kijelző elé. A4 méret már bőven elég lenne.
Aki tud beszerzési forrást, kérem jelezze.
Következő: »»   307 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem