Fórum témák
» Több friss téma |
Amit keresel, miben más, mint egy hagyományos impulzusrelé?
Szerintem semmiben. Még olyan is van, ami elfér a dobozban a kapcsoló alatt.
Abban hogy első impulzusra kapcsol másodikra nem következőre megint kapcsol azután megint nem és így tovább.
Ilyet biztosan nem gyártanak, mert ez nagyon speciális igény. Köss kettőt egymás után, és megvalósul a funkció.
Képen látható zavarszűrő kondihoz hasonlót lehet venni vagy ugyan ilyet?
Nem igazán egyértelmű számomra. egy gombnyomás bekapcsol, következő nem csinál semmit következő kikapcsol következő megint semmi utánakövetkezőre bekapcsol? Erre gondoltál?
Vagy egy gombnyomás bekapcsol, következő kikapcsol, utána megint be ? Mert azt ez tudja Bővebben: Link
A JÓFOGÁSON láttam ilyet.
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy használt már valaki mini kamerákat? Értem ez alatt, hogy pl.: laptoba épített (méretüket tekintve kb ez felelne meg) kamerát külön venni, illetve használni? Akárhogy túrom a google-t nem találok. A felbontás számomra érdektelen (320*200) is bőven elég. Mikrovezérlővel szeretném feldolgozni a képet. Tud erre valaki infót?
A notebook kamera egy sima USB-s vebkamera. 1.2ezer ft-ért lehet szerezni.
Bővebben: Link (A linken most pont egy drágábba van de nézz szét.) A csatija nem USB-s de ki lehet okoskodni melyik a két táp. A data vezetékeket meg ki kell kísérletezni.
Egy kellene, vagy több? Úgy értem, hogy olyan beszerzési forrás, amiből később is lesz?
Ha csak egy, akkor körbenézel, találsz egy marék telefont, kibontod belőle a kamerákat, rákeresel, hogy valaki megoldotta-e már az illesztését. Általában nem egyszerűek, jelszintek, tápfesz, sebességek, nem arduinos feladat, inkább FPGA-t igényelne. Vagy rendelsz ilyesmit. Ez kicsit nagyobb, de elég jól dokumentált, működik arduinoval is.
Például? Azt is leírhatnád mihez kell, könnyebb lenne ajánlani.
Mikrokontrolerrel szeretném a képet feldogozni, és ott egy szegmenst összehasonlítani egy tárolt maszkkal.
Sziasztok!
Otthoni mini projektemhez szükségem van egyirágyú audió kábel visszahúzó eszközre/hengerre, ami 1-1 állásban megtart, majd enged és visszahúzza a kábelt, ha kicsit kihúzod. Mint a porszívók kábel hengere ( nyomógomb nélküli ). Valami hasonlót keresek: Bővebben: Link Tudtok-e esetleg segíteni abban, hogy: házilag hogyan lehet ezt elkészíteni? vagy hol tudnám ezt megvenni? ( kb. 4 darabra van szükségem ) Előre is köszönöm a segítségeteket. A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2015
Köszönöm a válaszod, de ez 2 irányú ( amikor kihúzod, mind2 oldalán engedi a kábelt ).
Nekem egyirányúra van szükségem. Sajnos ebay/amazon nem segít, mivel ott nincs fenn ilyen. Kínai oldalakon fent van, de min 500 darabos rendelés kell, ami nekem sok ![]()
Sziasztok.
Van egy kis hobbi Parkside csiszoló gépem. Sajna elment a szalagja. A mérete 40 Sz x265 H mm Nem tudjátok hogy hol lehet kapni? A szélesség annyira nem fontos max levágom ha szélesebb. Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2015
Sziasztok!
Sztereó potmétert hol tudok venni? Mert nem találok sehol 47k A és 47k B .
A HeStore -ban 50kA és50kB van, jó a 74k helyére.
Univerzális típus, még a 47k kelyett is jó!
![]()
Valóban, inkább 47k -sak helyére lesz jó.
![]()
Egy labortápegységen láttam olyan potmétert aminek külsejével 0,1V pontossággal lehet állítani a feszültséget hol lehet ilyet venni!
Elég ritka dolog, nehéz lesz megfelelő értéket vadászni.
Bővebben: Link Ez egy olyan kettős poti, ahol egymástól függetlenül állítható a két poti egy speciális sapkával, ami szintén nem terem minden sarkon.
Ha benézel a HQ Elektronika webáruházába, ott van több fajta a lista végén, a potik között. Autórádiókban használnak ilyeneket. De a régi rádiókban is voltak hasonló megoldású szabályzók.
Sziasztok
Kellemes Ünnepeket minden fórumlakónak. G32160W02BBW00 tipusú LCD-t keresek (adatlapot mellékeltem), vagy hasonlót 160*32-es felbontással, 3 Enable lábbal, SBN1661 vagy 1520DOA vezérlővel. A méret és a lábkiosztás nem annyira lényeges, befaragom, bedrótozom, a lényeg a felbontás és az enable lábak. Köszönöm
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2015
Szia antikzsolt!
Én is szemezgetek ezzel a kisgéppel. Ha a Proxxon-os katalógusom nem hazudik, akkor egy az egyben ez jó hozzá:proxxon 3 szemcseméret is van az ajánlott kiegészítőknél. Most vetted nem régen a Lidl-ben gondolom, mert én is vettem egyet csak én a kis köszörűt.
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy manapság hol lehetne kapni bimetálos villogó izzót? Olyanra gondolok, amelyik a régebbi kínai karácsonyi fényfüzérekben is volt. Tavaly még találtam egy webáruházat amelyikben árulták 250 Ft -ért.
Üdvözletem!
A honeywellcoriaszto.hu/hova-szereljem oldalon olvastam ezek elhelyezéséről. Kérésem az ,hogyha valaki tud ezek működési elvéről esetleg kapcsolási rajzáról infot adni, legyen szives megírni. Esetleg családi házban milyen tipust vegyek. Köszönöm:TothGyula felülvizsgáló.
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |