Fórum témák
» Több friss téma |
Szia! Az év elején jártam ott, csak 1kg-os kiszerelésben volt és az ára 5200ft!
Lehidaltam! Idézet: „Fénykép van?” Van. Akkor mennyi kell? A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2016
Lehet, hogy a Trisó árára emlékeztem (vagy a régi árára)? Már rég nem vettem vaskloridot.
Köszi a lehetőséget, ilyen van itthon. Valami tömzsibbet keresek, hasonlót, mint amilyen a képen is van. Meglepő, hogy nem kapni ilyesmit...
Nem tudja valaki, hol lehetne venni ES51922-es IC-t? Én egyedül taobao-n találtam, de ha van rá mód, nem szeretnék kinlódni a rendeléssel azon az oldalon.
Tudja valaki ,hol tudok venni muanyagbol 1x1 cm es kocka rudat meteres szalba?
Ha talasz kocka rudat, akkor szolj, azert szerintem mar jarhat egy matek/fizika nobel dij
![]()
Sziasztok!
Arra lennek kivancsi, hogy honnan kehet vasarolni 1x1meter (vagy nagyobb) erintot+kijelzot? Erre gondolok:
Üdv!
Hol találok olyan fém elemet, amit a PCI, PCI-e kártyák szélére szoktak rakni, hogy a PC hátlapjához lehessen csavarozni őket? Lehetőleg, olyat, amin nincs kivágva hely csatlakozóknak.
Szerintem ingyen adnak ott, ahol gépeket raknak össze. Ugyanis mikor beraknak egy videókártyát, ki kell szedniük egy takarót. Ha más nem, veszel 100Ft-ért valami használt 1.0-s hangkártyát, ott csak egy pici luk marad. Csak a takarót használd fel, a nyáknak nem kell a gépeddel kompatibilisnek lennie.
Vagy ha jössz találkozóra/börzére, kapsz ajándékba
![]()
Ha saját tervezésű kártyához kell, akkor íme: LINK
Egyébként meg ha jó felfogató fülek nélkül is, akkor valóban a bontott megoldás a legjobb. Bár a mai PC házakban már jellemzően kitörhető takaró van (költségcsökkentés...), amit kivétel után nem lehet visszarakni, max. csak hegesztéssel. És persze az igazi barkács megoldás az, hogy a megadott méretek alapján kivágod lemezből, kifúrod és meghajtod... ![]()
Az Ageta Kft-vel kapcsolatban van valakinek szervizes tapasztalata? Mert nekem kezd kicsit nem tetszeni a hozzáállásuk. Ha az ember nem milliós tétel vásárlásával közelíti meg őket, hanem egy gyak. új állapotú OWON szkóp cserealkatrészével, nem igazán kommunikatívak, hogy szépen fogalmazzam meg... részben emiatt hiúsult meg még a gari időben történő alkatrészcsere, és mert nem ütöttem vasvillával a témát... (mert ugye jó magyar szokás szerint ez kell ahhoz, hogy menjenek az ügyek...
![]() Gondolkozom emiatt a szkóp eladásán is, ilyen fenséges support mellett nem éri meg nagyon tartogatni, inkább valami más márkába kéne invesztálni. A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2016
Sziasztok!
A képeken látható tengelykapcsolót hol lehet venni? Csak műanyag jó,állítólag azért hogy ha valami gáz van ez törjön ne a hajómű vagy a motor. A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2016
Közben találtam. Egy "A" betűt lehagytam a típusa végéről, a legtöbb kereső meg annyira buta, hogy így nem találta meg.
Speciel én HP301 patronhoz töltő keretet keresek. Tinta van hozzá, de a légtelenítő keretet sehol se találok. Valaki nem tudja, hogy lehet-e külön kapni?
Sziasztok.
Mikro sd kártya aljzatot keresek,nyákba forraszthatót. Tud valaki valami forrást? Köszi.
Hány darab kéne?
Esetleg kivehetem egy régi telómból, ha nem kell sok.
Üdv!
Honnan lehet venni egy 10kV-os 0.002µF kondenzátort? Minimum 16-amperre.
Idézet: „Minimum 16-amperre.” Ezt hogy?
Magas frekvencián, indukciós kemence rezgőkörébe.
Egy furatszerelt piriszka kerámiakondi 0.8 as lábbal nem jó ide. A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2016
Tehat ~250KHz-en tolsz 5kV-ot? Vagy elszamoltam valamit?
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_1956542.html#1956542
Kösz, de elég lesz nekem a 10kV is, nem kell 40kv.
Ha olcso kell akkor az ebay-en keresd "doorknob capacitor" neven.
Köszi,megoldódott.
Sziasztok!
Milyen beszerzési forrást tudnátok javasolni ha transzformátorokhoz használt lemezt szeretnék venni megmunkálatlan, például 15x15cm-es méretben és 2-3cm vastag kötegben, alkalmanként ilyen kis mennyiségben? A javaslatokat köszönöm!
Forrást nem tudok, de van 6(7?) cm×10(15-20-30-40) cm-es, kb. 40 kiló. Ha érdekel, küldök.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |