Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   316 / 444
(#) zsolt320i válasza Elektro.on hozzászólására (») Jún 21, 2016 /

Szia!
Megnézem.
a 24VAC-on max 1A, az 5VAC-om max 200 mA.
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2016
(#) zsolt320i válasza Elektro.on hozzászólására (») Jún 21, 2016 /

Az nem jó mert ott 2X24VAC van nem 1X24 és 1X5VAC
(#) Elektro.on válasza zsolt320i hozzászólására (») Jún 21, 2016 /

Ha a "Select" menüt legörgeted ott sok tipus van. 2*12V is. annak az egyik 12V -jából lehet 5VDC-t előállítani. De ahogy nézem teljesítményben ezek kicsik neked.
(#) trickentrack hozzászólása Jún 27, 2016 /

Üdv!

Magyarországon hol lehet kapni az LM1036 SMD (LM1036M) változatát?

Előre is köszönöm!
(#) Doky586 hozzászólása Júl 8, 2016 /

Sziasztok!
Tápegységet szeretnék venni, lehetőleg kapcsolóüzeműt hogy ne legyen túl nehéz! Egy csöves erősítőt szeretnék építeni vele. 1x230V~ bemenő van, kb 1kW mellett kellene kb 7-800V DC kimenő.. Árulnak ilyesmit?

A szokásos törpefeszültségű (<48V) dolgokat magam építeném, de kV+kW környékén inkább profi tápot használnék.. (mert az már nagyot tud ütni)
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2016
(#) nedudgi válasza Doky586 hozzászólására (») Júl 8, 2016 /

Nem hallottam még ilyen tápegységről, de ha építed azt az erősítőt, nem lehet megoldás direkt hálózati egyenirányítás, feszültségtöbbszörözővel? Igaz, egy galvanikusan leválasztott bemeneti fokozat szükséges lehet, de ez talán kisebb, könnyebben megoldható probléma.
(#) dokidoki válasza Doky586 hozzászólására (») Júl 8, 2016 /

Ha ez a csöves erősítő véletlenül egy RF - végfokozat lenne, akkor külön baj kezdődik a kapcsolóüzemmel. Megbízhatóbb a szokványos trafós, csak ennek így ára van.
Szerk:
Kérdezzek én is: mivel emlékeim szerint megszűnt a gigatechnik, hol lehet manapság jóféle RF csecsebecséket kapni? Pld. semi-rigid koax...
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2016
(#) Doky586 válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 8, 2016 /

Az egyutas egyenirányítás + fesz.többszörözés miatt kb 3-4x annyi nagyfeszültségű pufferkondi kellene ami rengeteg pénz! sőt a hálózati 230-al DC összeköttetésben lenne ami elég életveszélyes..

A hálózati 50Hz trafóval már lenne 2utas egyenirányítás, de azt 1kW teljesítményhez már drága legyártatni, és a súlya is túl sok. Ekkora kapcstápot pedig magam nem tudok csinálni..
(#) attila1 hozzászólása Júl 9, 2016 /

Sziasztok! A lányom leejtette a tabletem,és persze az előlap,meg a digitalizáló keresztbe repedt.A repedéstől jobbra lévő rész működik,a baloldali része érzéketlen sajnos. Lehet ehhez a típushoz kapni ilyet valahol? Ebay is szóba jöhet. Köszi a válaszokat előre is!
(#) rockersrac válasza attila1 hozzászólására (») Júl 9, 2016 /

Ebayen keress rà, myaudio 7 digitizer nèven, a legolcsóbb amit így talàltam az 4500ft körül van.
(#) attila1 válasza rockersrac hozzászólására (») Júl 9, 2016 /

Szia! Köszönöm,körbenézek!Bár amilyen gyenge gép hardware-esen,nem tudom,ér-e annyit. 9-10 körül már jóval erősebbet kapni.
(#) TheShaft válasza attila1 hozzászólására (») Júl 9, 2016 / 1

Előre is elnézést kérek, de ez a "digitalizáló" kifejezés nem hagy nyugodni. Mivel egy elektronikai fórumon vagyunk jobb lesz ezt tisztázni. Én inkább hívnám a megnevezett eszközt "érintő felületnek" / "érintő képernyőnek". Ez ugyanis nem digitalizál semmit.
Bővebben itt olvashatunk róla.
(#) IMi válasza TheShaft hozzászólására (») Júl 9, 2016 /

Szia!
Az ebay-on ennek ellenére is így találni.....
(#) alberton hozzászólása Júl 10, 2016 /

Sziasztok!
Ebay-en próbáltam rendelni valamit, és a paypal fizetésnél elakadok. Minden áron be akar kaszírozni tranzakciónként minimum 1$-t valami vietnami és afganisztáni veteránok számára.
Amíg föl nem kínálok nulla fölötti összeget, nem enged tovább.
Az ötlet zseniális, kár hogy nem nekünk akar gyűjteni.
Találkoztatok ezzel a problémával, vagy csak névre szólóan nekem találták ki?
(#) nedudgi válasza alberton hozzászólására (») Júl 10, 2016 /

Nézd meg jobban, valahol (lehet, hogy egy előző oldalon) bepipáltad (vagy nem vetted ki a pipát), hogy adakozni akarsz. Pár éve találkoztam ilyennel.
(#) braner hozzászólása Júl 10, 2016 /

Sziasztok!

Szeretném megépíteni Alkotó féle 0-50V, 0-5A-es labortápját.A kérdésem az lenne, honnan tudnék rendelni hozzá trafót???

Köszönöm
(#) alberton válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 10, 2016 /

Köszi, remélem igazad lesz.
(#) Csupasz hozzászólása Júl 15, 2016 /

Sziasztok! Szükségem lenne egy 4000mAh-s 60x90mm méretű Li-Po akksira. Tudtok ajánlani valami biztos kínai forrást, vagy valami itthoni webáruházat, ahol emberi áron hozzájuthatok?
(#) Doky586 válasza Csupasz hozzászólására (») Júl 15, 2016 /

Ez csak 25x43 de nagyobb a kapacitása..: Bővebben: Link
(#) Csupasz válasza Doky586 hozzászólására (») Júl 15, 2016 /

Ez 11,1V-os, és nekem 3,7Vos kellene ( elnézést, ezt nem írtam bele ).
(#) Bakman hozzászólása Júl 16, 2016 /

Nagyot!

Két NYÁK lapot szeretnék rögzíteni egymáshoz, derékszögben. Itthoni kínálatban két típust találtam, mellékelve. 1: M2,5 -ös csavarok mennek bele (M3 lenne az igazi), 2: túl nagy. Valaki egyéb típust tud ajánlani? Már kiesett a szemem a böngészéstől. Lehet műanyag és fém is. Elsősorban hazai beszerzésre vágyom, de ha másként nem megy, eBay is szóba jöhet.

1.jpg

2.jpg

(#) Doky586 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 16, 2016 /

Bemész bármelyik OBI-ba (vagy Praktikerbe) és a bútor szerelési apróholmik közt találsz furattal rendelkező L alakú lemezeket különféle méretben és alakban. M3 csavart + anyát + alátétet is..
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2016
(#) Gafly válasza Bakman hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Kontakta rack, előlapot a nyákhoz rögzítő fekete műanyag izé.
Mennyi kellene?
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

M 2.5 csavar jár hozzá, mechanikusan annyira nem terhelhető.
Vagy van NDK-s M3 csavaros szeglet.
Szólj, ha kell...
(#) Bakman válasza Gafly hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Fénykép van? Én már csk ilyen telhetetlen vagyok.
(#) jdani hozzászólása Júl 18, 2016 /

Üdv. Vaskloridot vennék, szilárd állapotban. Por, vagy granulátum.
Hol kapható?
Egyáltalán miért ilyen nehezen kapható?
(#) tlaci59 hozzászólása Júl 18, 2016 /

Sziasztok!Segítségeteket kérem, kompresszorom meg hibásodott .Kéthengeres ZIL kompresszor van rá szerelve és gyűrűket kellene benn cserélni .Nem akarom előre szétszedni,hátha valaki tudja mekkora gyűrűket kell vennem?
Üdv Tóth László
(#) granpa válasza jdani hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

Egyet tudok biztosan: BP. VIII. ker József krt. 65. (Baross u. után, ha a 2. Metróval mész.). Kilóra, grammra kimérik. 1000 Ft körül van kilója (ha jól emlékszem).
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2016
(#) jdani válasza granpa hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

Ez egy üzlet?
Elérhetőségek?
(#) granpa válasza jdani hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

Azúr vegyszerbolt. Kereső.
Következő: »»   316 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem