Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
igyvan.
![]() ![]()
Pedig megérné! Gondolj bele!
Megveszed és felrakod másfél millióért. És ha van nagyobb barom, még keresel is az üzleten ![]()
Végülis nincs olyan amit nem lehet eladni
![]() ![]() ![]() ![]()
"Nem értem a kerékbilincs analógiáját. Rossz helyen állsz köcsög......de ott maradsz rohadjál meg!"
![]()
De 1 forintért kiküldi levélként a postával! :yes:
![]()
Nem esne jól:Bővebben: Link
Megint képek.
![]()
Hát ez a vindózos meg a junoszty ez oltári!!!
![]() ![]()
Szívbe markoló az a szerelmetes levél... Annyira meghatott, hogy ökölbe szorult a talpam. Kép: Hivatkozás
Van még ilyenem!
![]()
No még egy pár kép.
Veszélyes üzem az iskola... Nálam is van 1-2 olyan diák akinek a fejébe húznám a széket!
![]()
Akkor még szerencse hogy messze vagy tudtommal :eeknoes:
![]()
Széket vigyek, vagy akad nálatok felesleges?
![]() ![]()
Ezért az "írj helyesen.jpg"-ért megérdemelnél egy hatalmas warn-t!
![]()
Ahol én tanítottam, ott az egérgolyók voltak kellemetlen helyzetben, valamiért a lízingelt A64-es vasakhoz golyós hápé rágcsálók jöttek és a diák leleményes, hamar kitalálta, miként tehet szert egy jó dobóeszközre
![]() ![]()
Infón nálunk a filc a a dobóeszköz, mármint a tanár dobál vele minket.
![]()
* Majd évvégén visszakapja.
* Alig használt filctollak olcsón eladók!
Valld be, hogy ezeket a leveleket, te írtad!
![]()
Beszótá?! :boxer: Egyet mondok! Neszój be!
![]() ![]()
Miután eldobta visszakéri
![]() Egy veszélye van a dolognak, az asztalon a filcek mellet van egy csavarhuzó is, egyszer rosszat dob el ![]()
Te rosszul mondtad (írtad), mert ezt így kell:
Idézet: „Beszótá?! Ha még egyszer beszólsz, olyan vírust küldök a gépedre, a tudtod nélkül, hogy még az ükunokád is tátott szájjal fog nézni ki a bamba kis fejéből!” Ezt msn-en írta nekem egyszer a haverom :boxer: :crazya: ![]()
Az enyém egy idézet volt egy stand up comedy előadótól.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |