Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mi lehet ennyire pluszos? épp "akciós" a kép? Ennél "18+-asabbat" el nem tudok képzelni...
Gyenge a fantáziád!
Addig örülj, amíg nem vagy gondolatolvasó... Elég perverz poénjaim vannak...
Igen,ezt tapasztaltuk!
:beka3:
Nana, a töredékét sem ismered... :hehe:
Lehet,de amit tapasztaltam eddig az bőven elég volt!
:beka2:
Megtöröm a csendet:
Jelek, amik arra utalnak, hogy mérnök a foglalkozásod: - A "virágot a barátnődnek" vagy "memóriabővítésre gyűjteni" választás nálad morális kérdés. - A Media Markt eladója egyetlen kérdésedre se tud válaszolni. - A légibemutatón fejben kiszámolod, hány méter per secundum sebességgel zuhan az ejtőernyős. - A feleséged hosszó, egyenes hajára a következő megjegyzést teszed: "szép és koherens". - Tudod, hogy a http:// mit is jelent valójában. - Van egy logarléced, és még használni is tudod. - A laptopod többe került, mint az autód. - A feleségednek gőze sincs arról, mi is a munkád. - Nekiállsz megjavítani egy 300 forintos kvarcórát.
Azért ebben vannak igazságok
Az Internet függőség jelei:
- Mikor kimész hajnali 3-kor a WC-re, előbb megnézed, hogy érkezett-e új e-mail. Útban visszafelé ismét megnézed. - Van egy tetoválásod, amelyen az áll: "This body best viewed with Netscape Navigator 4.1 or higher." - Gyerekeid nevei: Eudora, Mozilla és AltaVista - Kikapcsolod a modemedet és azonnal megszáll egy szörnyű üres érzés... - Repülőgépen a fele utadat a laptopoddal az öledben töltöd, míg a gyereked a csomagtartóban van. - Úgy döntesz, hogy még két éven keresztül jársz főiskolára: az ingyenes Internet-hozzáférés miatt. - Kineveted azokat, akiknek 14,4-es modemjük van. - A hagyományos postai leveleken is kezdesz smiley-t használni. - A modemed bedöglik, és már két órája nem töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az ISP szolgáltatódat, és fütyölve próbálsz kommunikálni a szerverrel... és sikerül ![]() - Rájössz, hogy a szövegszerkesztőben minden mondatvégi pont után automatikusan odaírod a "com"-ot.com - A sz**ást csak letöltésként emlegeted. - Minden barátodnak "@" van a nevében. - A macskádnak saját honlapja van. - Nem tudod felhívni édesanyádat... nincs modemje. - A telefonszámládat egy nagy dobozban hozza ki a posta. - Felizgulsz, valahányszor a tárhelyedről beszélsz. - Nem tudod, hogy a három legjobb barátodnak mi a neme. Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n. - A taxiban a címedet így mondod be a sofőrnek: "http://marcius.15.ter/nagy_haz/vorostegla/zold_ajto.html"
Ja és a legjobb:
2 informatikus beszélget egy sör mellett: -Képzeld tegnap felcsíptem egy bombázót. - Ne csigázz, mesélj! -Felmentünk hozzám -És? És? És? -Az íróasztalomon akartunk szeretkezni, de félre kellett tenni a laptopot -Laptop? nem is mondtad! Milyen gyors a processzor? Mekkora a memória?
"- És atom támadás ellen véd...?
- őőőőigen..., nem..., igen az ellen nem véd, de hogy akarjam magának kifejezni, úgy magyarázta el Árpád tudomásom szerint..." Ezen szét röhögtem magam..
Éppen most akartam linkelni hidegindítóként.
Az én rekeszizmaim is beindultak tőle.
A kocsma egyik aszalánál ül Jenő és fülig ér a szája.
Odamegy hozzá a Jani és megkérdezi: - Hát te minek örülsz annyira? - Képzeld Janikám! Rreggel takarítom a csónakomat és odajön hozzám egy szőke nő! Hatalmas csöcsök, Janikám, hatalmas csöcsök. Azt mondja, bevinném-e a tóra csónakázni? Hatalmas csöcsök Janikám, érted! Bementünk a tó közepére és mondom neki: - Na lesz szex vagy úszás kifelé?! És nem tudott úszni! Janikám, nem tudott úszni! Érted? Másnap Janika ül a kocsmában egy üveg konyak mellett és zokog. Jenő odamegy hozzá és kérdezi: - Hát neked meg mi a bajod, miért vagy így elkenődve? - Jenőkém, ne is kérdezd. Reggel én is takarítom a csónakot, odajön hozzám egy fekete nő. Kérdezi hogy beviszem-e a tóra. Ahogy a tó közepére érünk kérdezem tőle hogy szex vagy úszás. Erre levetette a ruháját és akkora farka volt mint az evezőlapát! Én meg nem tudok úszni Jenőkém, nem tudok úszni! Érted?!
Két részeg fickó fekszik a folyó mellett,megszólal az egyik: Te! Béla! Jön föl a nap! Erre a másik megszólal: miért? Azt is ittunk?
Egy régi,de szerintem nagyon jó vicc! Honnan tudja az indián hogy kiszáradt a folyó? Porzik utána a kenu
Két csendőr
-Te! Honnan került ide ez a sok kő? - Hát a folyó hozta ide. -És hol van a folyó? Hol, hol! Hát elment kőért!
A nő bemegy a patikába, és mérget kér. A patikus meglepődik:
- Asszonyom, miért van szüksége méregre? - Megölöm a férjemet. - Nagyon sajnálom, de nem adhatok el önnek mérget azért, hogy megöljön valakit! A nő erre kitesz az asztalra egy fotót, amely az ő férjét és a patikus feleségét ábrázolja félreérthetetlen helyzetben. A patikus nagyot nyel és rábólint: - Elnézést, nem tudtam, hogy van receptje.
Jézusom, ez akkora!!!
Ilyet már rég nevettem, köszi!
Ellesett beszélgetés egy 8 éves kisfiú és 5 éves húga között. A kislány így szól a bátyjához:
- Gyere, segíts felinstallálni ezt a játékot! - De buta vagy! Nem tudsz installálni? - Az installálás már megy, csak olvasni nem tudok. BKV ellenőr: - Jegyeket, bérleteket kérek! Pistike: - Anyád tudja, hogy kéregetsz?
Ha már ellenőr.
-Jegyeket bérleteket! -Kösz már van. Idézet: „Két csendőr sétál...” Éééértem én... :vigyor3:
Tudod. Áldás békesség!
Mivel eltalálni nem tud senkit, ezért a nézésével öl.
Egy nagyon fárasztó képrejtvény.
Színesíti a kínálatot (színes ET akin áll a Tóth)
Ez nem annyira vicc de azért leírom.
Egyszer vettem egy ilyen hangszórópárt 1000 Ft-ért. Ez az egy teljesítmény adat van rajta: 120 W. Gondolja az egyszerű vásárló, hogy akkor 120 wattos. (Persze ez lehetetlen.) Csakhogy, aki nem ért annyira hozzá (én sem), nem veszi figyelembe, az előtte lévő betűket: PMPO. Ez annyit tesz, hogy Peak Music Power Output, vagyis pillanatnyi kimenő teljesítmény. A wikipédia szerint is: "A PMPO kifejezés félrevezetőnek és értelmetlennek minősül az audio szakember szerint." és "A PMPO kifejezéssel néha visszaélnek a reklámokban". 2 db 3 wattos kis hangszóró van bennük. Na ez tényleg ígyvan, bocs az offolásért.
Erre írta a kitűnő szakíró, hogy a mellette felejtett vasaló teljesítményét is hozzáadta......
Kaptam egy spam-et:
Dátum 2009. szeptember 27., vasárnap, 00:29:29 Feladó stop-spam@*** Címzett ***@freemail.hu Tárgy Eleged volt a reklámlevelekből? Szia. Eleged volt a nap mint nap érkező kéretlen levelekből? Itt a lehetőség hogy végleg kiszürd őket. Bővebb információ: http://*** Köszi hogy végig olvastad a levelem, remélem segítettem. Üdv *** Kapmány. 2009
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

:beka2: