Sajnos az nincs ! Más különben vissza alakítanám!
Ez egy visszatérő kérdés. Ha nincs, de szükség van rá, akkor ezt el lehet intézni. És ilyenkor jönnek a mindenféle rémtörténetek az árakról és a végtelenül bonyolult folyamatról, amiknek talán még az árnyéka sem igaz, mégis ezek riasztanak meg sokakat.
Nekem korábban kellett, megrendeltem, kifizettem amit kértek, bekötötték, és azóta van. Ez ennyi, nem több, nem kevesebb.
Számtalan oka lehet annak, miért nincs ott három fázis. Gondolj végig tíz olyan lehetőséget, ahol a "megrendeltem, kifizettem amit kértek, bekötötték" nem működik. Pl. bérelt helység, csak ez az egy gép három fázisú...
Kár suggallni azt hogy mindenki hülye, aki nem kötteti be adott helyre a három fázist. Egyszerűen arról van szó, hogy nem gondolsz végig minden lehetséges akadályt, amelyikben a pénz csak az egyik. Attól, mert az óráig elviszik, onnan még tovább is kell menni a vezetékekkel. Egy apróság az árról: nem mindenhol úgy megy ám, hogy kijönnek a szolgáltató emberei és vezetékek cseréjével letudják a dolgot. Ha új fogyasztásmérő helyet kell kiépíteni, "kicsit" kövérebb a számla (nem rémtörténet, valóság, nézz utána).