Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » WIFI kábel csatlakozó
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Ideiglenes hozzászólása Márc 23, 2009 /
 
Üdvözletem!

Segítséget szeretnék kérni. Tegnap egy estét, ma meg egy délelőttöt már eltöltöttem azzal, hogy beazonosítsam a mellékelt csatlakozó tipusát. Az is lehet, hogy nem egy szabványos típus, csak az adott készülékhez gyártották, de ha valaki tud róla használhatót elmondani, esetleg, hogy hol kaphatok ilyen csatlakozót, kérem jelezze. A készülék tipusát a cimke alapján azonosítottam be. Találtam hozzá már telepítési útmutatót is, amiben meg sem említik ennek a csatinak a tipusát. Szóval nem mentem vele semmire. A mérete egyébként kisebb, mint az sma mérete.
Szeretnék egy másik antennát kipróbálni a jelenlegi helyett, de azon már nem az sma csatlakozó, hanem az N-es van, így egy másik kábelt kellene összeállítani. A jelenlegit mégsem lenne szép átalakítani, ha esetleg nem is az antennával van gondom.

Számítok a segítségetekre.
(#) pucuka válasza Ideiglenes hozzászólására (») Márc 23, 2009 / 4
 
Üdv!
Valóban, jobb lett volna, ha valamelyik WIFI - s topikba írtál volna, mert ez másokat is érdekelt volna. Egyébként én is mondom, hogy Goodle a barátod.
Ha csak a beazonosítás a probléma, akkor keresel koax csatlakozó gyártók között, Radiall, Suhner, Amphenol, ...
Ha vásárlás, akkor rákeresel koax csatlakozókra. (nekem igen sokat hozott fel, magyart is)
Egyébként nem hiszem, hogy gyártóspecifikus csatlakozó lenne, (egy ilyen kisméretű, és a frekvencia miatt precíz csatlakozó gyártása nem kis feladat) bár nincs kizárva.
Az ilyen csatlakorók krimpelősek, ha magad akarod csinálni akkor a szerszámot is meg kell venned, és néhány elrontott krimpelés után lehet, hogy jót fogsz készíteni.
Jobban jársz, ha miután beazonosítottad a csatlakozót, keresel egy helyet, ahol a rövid átmeneti kábeldarabot megcsinálják.
Sok sikert!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem