Fórum témák

» Több friss téma
Hazai labortápok evolúciója
Hazai labortápok evolúciója Az 1960-as években elkezdték hazánkban is gyártani az immáron félvezetős kivitelű alacsony feszültségű tápegységeket az új, félvezetős áramkörök táplálásához. Ezek közül sok még ma is az asztalunk központi helyén található, könnyen beszerezhető és javítható. Az EMG, a FOK-Gyem, a HIKI, és a Radelkis tápegységeit jól ismerem, így szeretném ismertetni e készülékek javítása közben szerzett tapasztalataimat.
Tovább »

Szerző: Imi65
 

Adatgyűjtés időszakos kiolvasással.
Adatgyűjtés időszakos kiolvasással. ESP32 alaplap felhasználásával adatgyűjtő készülék. Offline megoldás, amikor nincs internet kapcsolat, vagy a feladat nem teszi lehetővé, hogy interneten keresztül történjen az adatok továbbítása. A készülék elsősorban ellenőrzési célra készült, de egyéb más felhasználása is lehetséges.
A cikket oktatási célra készítettem.
Tovább »

Szerző: Josi777
 

V. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2022.06.11.
V. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2022.06.11. Idén ötödik alkalommal rendezzük meg az egyre népszerűbb békéscsabai rendezvényt
Tovább »

Szerző: mohinger
 

Egyszerű PIC-es, digitális oszcilloszkóp folytatás
Egyszerű PIC-es, digitális oszcilloszkóp folytatás Ebben a cikkben betekintést láthattok egy egyszerű digitális oszcilloszkóp fejlesztésébe. A cikk a 2007-es cikkem folytatása.
Tovább »

Szerző: bbatka
 

Fél magnóból egészet, avagy egy Revox C36 újraélesztésének története
Fél magnóból egészet, avagy egy Revox C36 újraélesztésének története Ebben a cikkben egy lámpás magnó megjavításának történetét és tapasztalatait szeretném bemutatni.
Tovább »

Szerző: Abukodonozo
 

PICTimerCalculator
PICTimerCalculator Segédprogram 8 bites PIC mikrokontrollerekhez.
Tovább »

Szerző: Bakman
 

» Több cikk

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem