Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » Agilent 34461A Truevolt Digitális Multiméter (DMM) tapasztalatok, teardown
Agilent 34461A Truevolt Digitális Multiméter (DMM) tapasztalatok, teardown
Szerző: tomipap, idő: Jún 30, 2014, Olvasva: 10795, Oldal olvasási idő: kb. 1 perc
Lapozás: OK   1 / 9
Az Agilent 34461A Digitális Multiméter tulajdonságainak és alkalmazásának bemutatása saját tapasztalatokkal.

 agilent_34461a_low.jpg

 

Az elmúlt két-három hónapban eddig elégedetten használtam mindennapi munkáimhoz és hobbi projektekhez egyaránt az Agilent 34461A Bench DMM-et. (Asztali „Digital Multi Meter"). A tapasztalatok eddig igen pozitívak és szeretném ezeket megosztani azokkal, akiket érdekel a téma, vagy profi, asztali multiméter vásárlás előtt állnak, és olyan "tanácstalanul" tekintenek a rengetegbe, ahogy én tettem az első napokban. A multiméter (DMM) vásárlás már egy ideje lógott a levegőben, mert az elektronika sok ágával - de elsősorban notebook szervizeléssel - foglalkozunk, ahol szükség van stabil és megbízható műszerekre egy olyan gyártótól aki képes lefedni a szükséges eszközök sorát (DMM, Funkciógenerátor, oszcilloszkóp, számláló, spektrum analizátor, stb.). Mivel ugyanazon műhely látja el a notebook szerviz és az egyéb elektronikai/hobbielektronikai projektjeink kiszolgálását, így a műszert minden fronton volt alkalmam kipróbálni.

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a cikk szabadidőben készül, és elég komoly tematikai ugrások lehetnek benne, mert éppen arról írtam ami a fejemben volt és amit az adott pillanatban fontosnak tartottam. Emiatt a bejegyzés itt ott csapongó, néha részletes magyarázattal, néha pedig gyors ugrásokkal teletűzdelt lett. 


A cikk még nem ért véget, lapozz!
Következő: »»   1 / 9
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem