Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 1
(#) JZoli hozzászólása Dec 31, 2024

SE260

Helló! Egy munkámat SE2260-as erősítővel "fizették ki". Nagyon örültem neki, mert már elég hosszú ideje szerettem volna ilyen erősítőt. Ez a példány egy kazánházban kallódott, félig-meddig szétszedve. Nem is ecsetelem az állapotát, mert elég gyalázatos volt.
Amennyire tudtam felújítottam, és amit még lehetett eredeti állapotba hoztam, jó lett, de azért nem professzionális az állapota!
Itt jönne a kérdésem amiért ebbe a csoportba írok. A hangerőszabályzó gombot kilyukasztották, poziciójelző LED-et raktak bele, de ezt a műveletet pillanatpákával követték el. Gondolhatjátok, hogy néz ki. Meg a bemenetválasztó gomb tengelye is törött volt, és a gomb is (a tengelydarabbal együtt) hiányzott. Nem tud valaki ilyen gombok beszerezhetőségéről valamit?
A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2024
(#) CHZ válasza Fats Domino hozzászólására (») Szept 20, 2024
(#) rolie válasza exabit hozzászólására (») Dec 21, 2022
Én ilyet használok: Bővebben: Link
Nem felkenni kell, hanem levágni a régit (éles tapétavágó késsel), az új pogácsát meg felragasztani a hozzáadott ragasztóval.
(#) gilu válasza bbalazs_ hozzászólására (») Márc 14, 2009
Hát amit sikerült kideritenem rolla az 11,5 col 800*600 és tipus jelölésnel valami CCFC volt írva.

Valoszinü butaságoz kérdezek de van mégegy 600*240-es mátrix kijelzöm is ezt lehet video kártyárol vezérelni vagy csak sed1223 vezérlövel?
Fórum ť Pontra menő témák ť Grafikus LCD ť (#392209) gilu a képeket ide raktam fel rolla.
(#) Action2K válasza Imi65 hozzászólására (») Jan 18, 2009
Szia!
PL500 SE rajzot tudtok? A keresőben csak azt találtam, hogy más is kereste 8 hónapja

Más:
A csövek összeválogatására van egy ötletem. Egyenlőre a PCL86-osokon fogom tesztelni. Akár 4 csőig is!
(#) jocokacska hozzászólása Aug 15, 2007
megszeretném kérdenzni hogy ez mi a nyavaja lehet. egy videóba volt négy lába van, szét lehet szedni. fölirata:ADL-SE2247F
1813522 6223

DSCF2009.JPG

Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem