Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum SE260Helló! Egy munkámat SE2260-as erősítővel "fizették ki". Nagyon örültem neki, mert már elég hosszú ideje szerettem volna ilyen erősítőt. Ez a példány egy kazánházban kallódott, félig-meddig szétszedve. Nem is ecsetelem az állapotát, mert elég gyalázatos volt.Amennyire tudtam felújítottam, és amit még lehetett eredeti állapotba hoztam, jó lett, de azért nem professzionális az állapota! Itt jönne a kérdésem amiért ebbe a csoportba írok. A hangerőszabályzó gombot kilyukasztották, poziciójelző LED-et raktak bele, de ezt a műveletet pillanatpákával követték el. Gondolhatjátok, hogy néz ki. Meg a bemenetválasztó gomb tengelye is törött volt, és a gomb is (a tengelydarabbal együtt) hiányzott. Nem tud valaki ilyen gombok beszerezhetőségéről valamit? A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2024
Szia!
Ez jobb megoldás
Én ilyet használok: Bővebben: Link
Nem felkenni kell, hanem levágni a régit (éles tapétavágó késsel), az új pogácsát meg felragasztani a hozzáadott ragasztóval.
Hát amit sikerült kideritenem rolla az 11,5 col 800*600 és tipus jelölésnel valami CCFC volt írva.
Valoszinü butaságoz kérdezek de van mégegy 600*240-es mátrix kijelzöm is ezt lehet video kártyárol vezérelni vagy csak sed1223 vezérlövel? Fórum ť Pontra menő témák ť Grafikus LCD ť (#392209) gilu a képeket ide raktam fel rolla.
Szia!
PL500 SE rajzot tudtok? A keresőben csak azt találtam, hogy más is kereste 8 hónapja ![]() Más: A csövek összeválogatására van egy ötletem. Egyenlőre a PCL86-osokon fogom tesztelni. Akár 4 csőig is!
megszeretném kérdenzni hogy ez mi a nyavaja lehet. egy videóba volt négy lába van, szét lehet szedni. fölirata:ADL-SE2247F
1813522 6223 |
Bejelentkezés
Hirdetés |