Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektromos kerékpár, robogó házilag
Lapozás: OK   218 / 218
(#) bomher válasza bbalazs_ hozzászólására (») 7:40 /
 
Esetleg tudja valaki hogy a panelen a feliratok mit jelentenek, fele sincs kivezetve , csak a leglényegesebbek.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1m3s_EpanOTkaoL1POlV7_GwpMRV...462334
(#) Kovidivi válasza bomher hozzászólására (») 8:02 /
 
Ha egy mágnes ragasztása nem ér semmit, akkor minden egyes mozdulatkor a meleltte levőhöz koccanhat (ha van köztük hely).
Ha a hall szenzorok sorrendje nem stimmel, akkor is adhat ki ilyen hangot. Ha a szabályzó a legegyszerűbb meghajtást használja (négyszö), az is hangosabb, mint a szinusz. Volt cserélve a szabályzó? Ha igen, akkor lehet az új szabályzó máshogy hajtja meg a motort.
(#) bomher válasza Kovidivi hozzászólására (») 8:46 /
 
Eléggé megvizsgáltam a mágneseket. Jól állnak. (amugy minduntaltan magához rántaná, és elérné a vasmagot, kicsi hézag van ) . Ez a vezérlő volt benne előzőleg. A hall okat már prbáltam más sorrnedben, vagy még jobban ketyeg vagy leblokkál.
(#) bbalazs_ válasza bomher hozzászólására (») 9:39 /
 
Esetleg egyszerűen gyenge valamelyik tekercs (ugye ez minden harmadikra van sorbatekerve a vasaknál). Biztos vagyok benne, hogy erőtlen is, amikor kattan. Ugye, ha lefogod kézzel, érzed is a kattogást?
Esetleg tekercsnél szakadás/menetzárlat nem lehet? Valahogy szkóppal kellene nézned az áramfelvételt, ha megy. Lehet a FET meghajtása is. Egyik sem melegszik jobban a többinél, ha kínozod ezzel a lefogással? Mondtad, hogy van másik alkatrésznek. Keresztbe cserélve a vezérlőt/kereket változik valami?
A mágneseken látszik súrlódó kopásból származó nyom?
A hozzászólás módosítva: 9:43
(#) bomher válasza bbalazs_ hozzászólására (») 10:17 /
 
Nincsenek összeérésre utaló jelek. Érzem nagyonis a kattogást, beleremeg az egész kaszni. Ezért is élvezhetetlen használni az utakon, mert marha zajosan indul/gyorsul, minden rezonál rajta, (muanyag borítás, kosár, sárvédő, stb.). Van még egy vezéslő, hasonló lábkiosztással, épp csak a kázkar van valhoyg másképpen, ahogy bekapcsolom, rogton ezerrel tekeri.
(#) bbalazs_ válasza bomher hozzászólására (») 10:39 /
 
Háromvezetékes gázkar?
Néha van olyan fajta, aminél az 5V a 0 állás, 0V a max. gáz
Attól függ, hogy a Hall-ja milyen irányban áll a mágnespályához képest.
Következő: »»   218 / 218
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem