Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
A Tanértes "multiméter" az mindent visz. Az elsőt nehéz felejteni.
![]()
Minden csatlakoztatva , ezt előre kiépitettem .
Kicsit rejtve, Plusz tartalékokkal . A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2025
"Az elsőt nehéz felejteni." Szerintem is, de ez a lányokra vonatkozik..
![]()
Fűzfa volt az vagy kőris, azok rugalmasak. Ld. kaszakalapács Szt.Gotthárd. A szilva színes és reped.
Pedig szilva lesz az, nem fűz.
![]() Fűzpárlattól nem támad olyan ihlete az embernek, emberfeletti erőfeszítéssel lefeszegeti a rögzítővasat, fordítva visszaszegeli gondosan visszahajtva őket a jó rögzítés érdekében, bekeni szalonnabőrrel hogy könnyebben a helyére csússzanon, és betonon szétveri a végét, hogy megszoruljon. ![]() Szilikon padFel avatam a szilikon lapom.Telefon javitás.
Látom Alkotó szortiment dobozai másutt is sikert arattak.
![]()
Igen , csak egy darab van , ajándékba kaptam a mestertől!
Kipróbáltam ezt az (számomra) ismeretlen labortápegységet. Működik ugyan, de nem "százas"...
Végül belenéztem a belsejébe...hátha, így már felismeri valaki. A neten ilyen nyákkal nem láttam Fok-Gyem tápot. IC nincs benne, egy 2N3055-tel szabályoz...
Nem illik a más micsodájával...
![]()
Bővebben lehetne? Típusszámmal, nyák fotóval? A rajzok mutatnak némi hasonlóságot, de...
Egy néhai, a gyárban dolgozó szaki készüléke volt...sajnos már eltávozott. ![]() Van benne kettétört kis dióda, szénné égett lyuk a dióda hídnál (átvezetékezéssel kijavítva)... Meg egy fehér kábel (220V-os?!) megy a hűtőbordához, de el van vágva... Talán megjavítanám, de az is lehet ez majd az új gazdájára vár... ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2025
Nagyon valószínű, hogy ez nem egy kereskedelmi készülék, hanem az akkoriban nagyon népszerű országos mozgalom, a gyári FUSI egy remek darabja.
Azért a "ződsárga" hiányzik belőle, ha már hobbielektronika. De ha ez nem innováció, akkor nem tudom mi az!
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2025
Amúgy nálam is készül a műhely sarok a pincémben, de még porolok egyelőre. Linux PC, mini cnc, szkóp, rádió, kávéfőző, fűtés, világítás, íróasztal, sörpult (sör is van), boros hordó,
![]() Lehet, hogy a kelleténél többször látogatom meg a műveleti területet, mert a sörből fogyott egy két doboz. Lehet teszek fel majd képet, de a fal jelenleg kissé kopottas, ki kell meszelnem újra. Nem nagy dolog, de nekem megfelel majd. Nektek a képek alapján sokkal jobb, szebb műhelyetek van mint nekem lesz, de ennek is örülni fogok, ha kész lesz végre. A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2025
Műhely bemutatóSziasztok!A hozzászólás és a fényképek apropója, hogy rendet raktam a műhelyasztalon ![]() Amire azért került sor, mert bővült egy emelettel, amit mint láthatjátok nem is sikerült még belaknom. Ekkor jutott eszembe, hogy már 4 éve elkészült az új műhely és én még be sem mutattam. A hozzászólás módosítva: Vas, 10:35
Ha fizetünk egy millát, akkor ezt is át tudod rendezni?
Ez a rend már egészségtelen. Történik itt bármi is?
![]()
Ez nem műhely, hanem raktár. Igaz,kissé rendezetlen.
![]() ![]()
Én vállalom!
80 ezerért rendelek egy 8m3-es konténert, a többi pénz az enyém. ![]()
Tudtam valami nem stimmel.
![]() Ez részlet az asztalomról. Ez is egészségtelen, csak mas szemszögből. ![]() A hozzászólás módosítva: Vas, 11:25
100 ezerrel beszállok a közös költségbe, ha tök üresre ki lészen pakolva, és kap egy tisztasági fehér meszes festést ebben az évben...
Nem biztos hogy elég lesz egy milla
![]() elektrorudi: egy hét múlva már nem így fog kinézni az asztal, viszont azt a képet nem vállalom ![]()
Szép műhely bár csak nekem is lenne egy ekkora helyem.
Bocs, elvesztettem a fonalat. Hogy lett 100eFt az egy millából? Vagy félreértettem?
Sajnos én pincém is pont így néz ki. A mennyezet béléstest, dexionsalgó polcok, kupi, stb. Kb. a 80%-a fehérre van meszelve (ahol utólag, a beköltözés után még hozzáfértem a falhoz, mennyzethez).
Innen:
Idézet: „Én vállalom! 80 ezerért rendelek egy 8m3-es konténert, a többi pénz az enyém.” Amúgy szerintem öt milla reálisabb ár ekkora lomtalanításra Balatonparton. Nekem egy százast megér ha látom hogy ki van pakolva, átválogatva, kimeszelve, és visszapakolva.
Jaj, jaj, jaj. Kezd rossz irányba menni az alku. A képet elnézve, egy megoldást láttam: Mindent bele a konténerbe, és utána egy tisztasági meszelés. Ennyi. Erre adtam "ajánlatot".
Most meg valami egészen másról beszélsz. A végén még az is benne lenne, hogy minden lomot megjavítva, működőképesen, kisuvickolva, katalogizálva, ÁBC rendben elhelyezni az újrafestett polcokon? Hm... ![]() ![]()
És a gazt is leborotválni.
![]()
Pontosan ez az "apró" változás szúrt nekem is szemet. Elsőre egy üres és tiszta helység elvárását vizionáltam, ami utóbb alaposan átalakult. Előbbire időnként lehet találni jelentkezőket, akik akár a bennlévő holmik fejében megoldják a lomtalanítást.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |