Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Airsoft hármaslövés
Lapozás: OK   2 / 2
(#) lac1 válasza vzoole hozzászólására (») Okt 17, 2011 /
 
Ej, itt nehezen látható már az áramcsúcs-áram minimum, de a felvett áram az elvileg ugyanaz akármilyen aksinál (tegyük fel, hogy az aksi képes leadni a szükséges áramot, és ugyanazon motornál) csak a feszültség esik kevésbé.
De ahogy látom egyes lövésnél 34A a csúcs, de utána 20A-el nyugodtan lehet számolni, míg sorozatnál az első lövés értelemszerűen ugyanekkora, de a sorban utánajövő lövésnél pedig 10-17A.
(#) lac1 hozzászólása Okt 24, 2011 /
 
Hát... úgy látom, még várnom kell a megoldásra. Azért köszönöm az ötleteket.
(#) device hozzászólása Okt 24, 2011 /
 
Közben lenne egy kérdésem. Birtokomba került az a szenzor amiről már korábban írtam, és szeretném egy az egyben lemásolni.

Ha készítek róla különböző szögből nagy felbontású fényképeket, illetve videót a működésről (esetleg tervet) magáról a felhasznált alkatrészek meghatározásában tudnátok segíteni ? A mikrokapcsolót még felismerem, de van benne egy billenőkapcsolós akármicsoda aminek a hivatalos megnevezését sajna nem tudom.

Ebben kérném a segítségeteket!
(#) lac1 hozzászólása Okt 26, 2011 /
 
Hát, a fórumban (amit linkeltél) van egy link, ott van egy képgaléria, abban igen érdekes megoldásokat látok.
Kezd az egész túlságosan is bonyolulttá válni.
(#) device hozzászólása Okt 26, 2011 /
 
Amit ott látsz az az sw-Lion elnevezésű cucc amivel akarom használni azt a szenzort amit lefényképeztem. Olyan mint ami nekem volt, csak szebb jobb gyorsabb nagyobb memóriája van ,több input outputja, és ami a lényeg bármikor újraprogramozható akárhányszor.
(#) lac1 hozzászólása Okt 27, 2011 /
 
Ja, hogy te csak a "kapcsolóját" használnád...
Így már értem. Az ötlet jó, ebben látok fantáziát.
(#) device hozzászólása Okt 27, 2011 /
 
Hát amit belinkeltem, az megint másnak a kapcsolója, de egyébként igen. Ezt a Lion nevű cuccot akarom használni a kapcsolóval.

Most voltam egyébként a cq-ban és szegény bácsi csak nagyokat nézett h honnan lehetne hozzá beszerezni azt az izét, amit a cutoff lököd.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem