Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Akkumulátoros fúró (üzemeltetése hálózatról)
Lapozás: OK   17 / 17
(#) Puskaporos válasza vargaf hozzászólására (») Sze, 19:32 /
 
Ezer bocsánat, hogy csak az utolsó 10 oldalt nem olvastam el , mert a kérdés az elején van , ahol a válasznak is lennie kellene, de sajnos az ehez hasonló hozzászólások miatt a 80% az értelmetlen és felesleges, épp úgy mint a te megtisztelő válaszod is. XI. Türelmem van. De értelmetlen hozzászólásokat nincs idegrendszerem elolvasni.
(#) Puskaporos válasza Inhouse hozzászólására (») Sze, 19:41 2 /
 
Köszi. Tudom , hogy van külömbség a két motor között. Már csak azért is mert kipróbáltam mindkettőt egy 12v 5A-es adapterrel , és naggyábból 3/4 olyan erő van a 12-esbe , de a fordulatot nagyobbra tippelem , de nekem nem a vasember átfúrásához kell, hanem csak 60x4-es és 40x4,5-es facsavar behajtásához 2-es előfurással. De mindegy lényegtelen, mertúgy sem kapok számomra érthető nyelven választ. ( "amatőr" )
(#) szs válasza Puskaporos hozzászólására (») Sze, 20:05 /
 
Ejnye
Megkaptad a választ: menni fog arról a 12- voltos tápról, csak sajnálkozott, hogy kiszedted a régit.
Csak (mint a kérdésed felett pár hsz.-sal fentebb meg is található) erősen túl kell méretezni.
Inkább egy 12V-os (150-250VA-es) trafó+20A egyenirányító nem jobb lenne?
(a 350W-os táp pont a 12V-os ágán a gyenge)

(de tényleg olvasd el e csekély 17 oldalt, van megoldás leírva)
A hozzászólás módosítva: Sze, 20:09
(#) Puskaporos válasza szs hozzászólására (») Sze, 20:23 2 /
 
Értem én , csak az ember abból próbál alkotni ami adott. Mint nállam is a tápegység. Mig egy 250va -es trafó 1x12 voltos laza 12 ezer . Annyiból akkor veszek hozzá 2 aksit és bír vagy 3-4-5 évet és nem húzom a tyúkbelet. Érted a lényeget. Én értem , hogy van megoldás csak sok a kérdés, sok az értelmetlen válasz, amire meg találom a jó választ addigra lesz....m az egészet " amatőr" mert az meg chinai nyelven van irva. De mint mondtam. Lényegtelen. Azért köszi.
(#) szs válasza Puskaporos hozzászólására (») Sze, 20:35 /
 
Én az egyikhez a 14,4V-oshoz használt trafót vettem, 200VA 17 V-ost -3000-ért. Nem muszáj használt géphez rögtön újat venned.
(még nekem is csak félkész, összedugdosva, kipróbálva ugyan volt, de csak az asztalon )

De ha van az a tápegységed, hát ki kell próbálni vele. Csak: van, amelyiknél az 5V-os részre ha nem teszel terhelést, akkor nem megy. Ha teszel, akkor is letilthat az indításkori lökés miatt. De ehhez ennél jobban nem értek.
A hozzászólás módosítva: Sze, 20:44
(#) Moderátor hozzászólása Csü, 20:09
 
Kérjük, hogy a trágár, személyeskedő és alpári stílust hagyjátok abba. Értelmes emberek, értelmes módon vitáznak. Köszi!
(#) antikzsolt válasza Inhouse hozzászólására (») Pé, 11:19 /
 
Az tuti. Volt már a kezemben egy azon gyártótól 6-12-14-19 csavarbehajtó. A maguk területén mindegyik jó volt. De a 19V csavarbehajtót különösen megterheltem. Falat, fát fúrtam vele. 8-10 mérettel. Nem azt mondom hogy könnyű volt de ment vele. És elég erősen kellett tartanom hogy ne forogjon ki a kezemből.
A 6v a kialakítsa miatt inkább a pc körében tudnám elképzelni.
(#) Puskaporos hozzászólása Pé, 18:10 /
 
Üdv Moderátor.
Amennyiben rám gondoltál az esetleges " személyeskedő " válasz terén akkor elnézést, hogy válaszoltam egy a semmitérő válaszra. " Alpári " stílust viszont nem rémlik, hogy használtam volna.
Következő: »»   17 / 17
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu