Fórum témák

» Több friss téma
Lapozás: OK   2 / 2
(#) Gory válasza Báddzsó hozzászólására (») Jún 29, 2006 /
 
Én próbálkoztam a Roman Black féle PIC es hangcsiholással, ami ott be van linkelve. (Binary time constant vagy minek hívja) De nem működött nekem valamiért, akárhogy is csináltam. Nagyon sistergős recsegős dolog lett belőle. Pedig szoftvert is írtam ami átkódolta a wav fájlt az eepromba való hex fájllá. Meg az ellenálás létrás DA átalakítást is kipróbáltam de az eredmény ugynígy nagyon sistergős és rossz lejátszás volt. Aztán fogtam egy ISD2560-at és azzal már frankón ment. Másrészt ahhoz is lehet PIC-et illeszteni, és úgy sokkal több funkció valósítható meg vele.
(#) olibali válasza Gory hozzászólására (») Jún 30, 2006 /
 
Amiket én itt hallok az mind szép és jó:yes: :yes:
De én egy konkrét kapcsolást is szeretnék látni mivel én még csak a:"jé itt egy kapcsolás készítsük el, ha működik tanuljunk belőle"szinten tartok.
(#) raron válasza olibali hozzászólására (») Júl 1, 2006 /
 
Szerintem nézzetek szét itt.

Valamelyik Rádiótechnikában is volt egy hangrögzítős kapcsolás, de aurbanelektronikánál biztos lehet kapni kitet.
(#) Gory válasza olibali hozzászólására (») Júl 1, 2006 /
 
Olyat nem fogsz készen kapni az elég valószínű. Hang felismerés és hang lejátszás a feladat.
A hang lejátszására már van itt legalább 3 megoldás.

A hangminta felismerése és összehasonlítása egy rögzített hangmintával nem olyan triviális, hogy neked valaki itt alkatrészlistát meg kapcsolást produkáljon. Másrészt rákereshetnél goglival is szerintem biztos találnál pár hasznos dolgot.
(#) Pethy válasza olibali hozzászólására (») Júl 1, 2006 /
 
Asszem egyedül csak én sejtem mire gondolsz? Szóval van egy haverom, aki mikor katona volt, /1995/ vett 5000 HUF ért egy COMMODORE +4 et 200 db floppyval, nyomtatóval magnóval floppy meghajtóval gépkönyvel, tokkal vonóval, talán csak az asztalt nem adták vele Szóval. Bányásztuk a lemezeket, és az egyiken egy érdekes program volt. Egy Beszéd szintetizátor. Úgy működött, hogy billentyűzeten beírt szöveget felolvasta. Asszem elkérem tőle a forrását. Tehát nem kell ehhez olyan extra kütyü. Bár PCre ilyet már nem találtam.
(#) raron válasza Pethy hozzászólására (») Júl 3, 2006 /
 
Pedig van PC-re is, de egy kicsit drága. De legalább magyarul beszél egész szépen. Asszem valami felxvoice vagy hasonló volt a neve.
Innen lehet letölteni.


De a nagyobb kérdés az az, hogy lehet felismerni egy hangot. Erre is van egy program, színözön a neve, és színeket lehet neki mondani, és azt tudja felismerni.
Ezt innen lehet letölteni.
(Ki kell kapcsolni a hangkártyán a visszhangot. Én ezzel szórakoztam egy csomót. )
(#) Báddzsó válasza raron hozzászólására (») Júl 3, 2006 /
 
PC-re hangfelismerő a GameCommander, régen én is használtam, előre bemondod neki 3* a parancsot, hozzárendeled az utasításokat és kész. Működik, igaz csak PC-én...
(#) univerzum válasza Pethy hozzászólására (») Aug 9, 2013 /
 
Fl studioban is van ilyen.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem