Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Chili dvr 8500x

Témaindító: asprey, idő: Ápr 7, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) asprey hozzászólása Ápr 7, 2008 /

Sziasztok!
S.o.s
Sikerült kifognom egy áramszünetet a dvd felvevő frissitése közben. Chili DVR-8500X ... Hogyan lehet RS 232-n keresztül újra feltölteni a software-t?
Hogyan tudok kábelt csinálni hozzá?
Segitséget nagyon köszönöm előre is!
(#) cszotyi válasza asprey hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

Hello!
Ez a leírás szerint próbáltad-e már ?
(#) asprey hozzászólása Ápr 7, 2008 /

Köszi a gyors választ de csak cd lemezröl való frissitésről szól ez a link. Nekem a kábeles (rs232) kellene. Sajnos a dvd már nem indul el igy a cd ről való frissités nem jó.
üdv
János
(#) Balogh István Lajos hozzászólása Júl 9, 2008 /

Sziasztok !

Szeretnék Chili 8500x DvDRecorder-hez távirányítót...hol lehet beszerezni,vagy ha kompatibilis táv-lenne...akkor melyik alkalmas leginkább..Bármilyen megoldás érdekel.Ha nincs,illetve nemlehetséges,eladásra kínálom(megeggyezés szerint)A termék még nemvolt használva,Tesco-s,csak távot nemadtak hozzá.Azt hittem egyszerű lessz beszerezni.
(#) armand789 hozzászólása Aug 21, 2011 /

Sziasztok mindenkinek.
Segitségre van szükségem chili 8500-as ügyben.
Na hol kezdjem, szinte semmit sem látt már még a saját maga által megirt lemezeket sem , vagy ismeretlen lemezt látt vagy uj-nak titulálya hollot már van rajta amit saját maga irt.
De azt is meg teszi hogy bezárás után ujra ki nyitt.
Na de most jön a csattanó mind ez nem igaz ha rw-s lemezt teszek be azzal müködik.
Na erre varjatok gombot.
(#) szitko válasza armand789 hozzászólására (») Aug 21, 2011 /

Cseréld ki a CD meghajtót benne. Veszel egy sima számítógép DVD-írót (IDE-t) párezerért és símán belerakod.
Nálam is így megy, már évek óta. (Igaz az szg. DVD nem fér bele, így hát a tetejére került, ami nem valami esztétikus.)
(#) armand789 válasza szitko hozzászólására (») Aug 22, 2011 /

köszi a tippet erre már én is gondoltam csak nem tudom hogyan van csatlakoztatva a mostani meghajtó, szabályos ID- kábellel mert a gépet még nem bontottam ki. Ge ha mondod akkor biztosan igy van ki fogom próbálni

üdv armand
(#) szitko válasza armand789 hozzászólására (») Aug 22, 2011 /

Normál IDE kábellel van csatlakoztatva,de ha kicseréled kell egy hosszabb kábel, mert ami benne van az rövid. Annyi még,hogy ha jól emlékszem akkor MASTER-re kell rakni a jampert.
(#) armand789 hozzászólása Aug 25, 2011 /

Hallotam valami program frisitésröl , tudtok valami bővebbet?
Anyi az infóm, hogy valahonnan valamit le kell tölteni ami fell kerül a gépre és megy a - előjelü is .
Honnan kel le tölteni és hogy kerül fel a gépre.

Köszi előre
(#) andyka hozzászólása Ápr 14, 2012 /

Sziasztok
En egy Provision SA-4100N dvr fw frissitesnel fogtam ki az aramszunetet, azota meg sem mukkan, csak a logot mutassa es hogy "varj" mert gondolkodik.
Csak USB es lan csatlakozasi lehetosege van, akarmit csinalok semmi.

SEGITSETEK, hogy tudnam ujraeleszteni

errol lenne szoerrol lenne szo
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem