Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
S.o.s Sikerült kifognom egy áramszünetet a dvd felvevő frissitése közben. Chili DVR-8500X ... Hogyan lehet RS 232-n keresztül újra feltölteni a software-t?Hogyan tudok kábelt csinálni hozzá? Segitséget nagyon köszönöm előre is!
Hello!
Ez a leírás szerint próbáltad-e már ?
Köszi a gyors választ de csak cd lemezröl való frissitésről szól ez a link. Nekem a kábeles (rs232) kellene. Sajnos a dvd már nem indul el igy a cd ről való frissités nem jó.
üdv János
Sziasztok !
Szeretnék Chili 8500x DvDRecorder-hez távirányítót...hol lehet beszerezni,vagy ha kompatibilis táv-lenne...akkor melyik alkalmas leginkább..Bármilyen megoldás érdekel.Ha nincs,illetve nemlehetséges,eladásra kínálom(megeggyezés szerint)A termék még nemvolt használva,Tesco-s,csak távot nemadtak hozzá.Azt hittem egyszerű lessz beszerezni.
Sziasztok mindenkinek.
Segitségre van szükségem chili 8500-as ügyben. Na hol kezdjem, szinte semmit sem látt már még a saját maga által megirt lemezeket sem , vagy ismeretlen lemezt látt vagy uj-nak titulálya hollot már van rajta amit saját maga irt. De azt is meg teszi hogy bezárás után ujra ki nyitt. Na de most jön a csattanó mind ez nem igaz ha rw-s lemezt teszek be azzal müködik. Na erre varjatok gombot.
Cseréld ki a CD meghajtót benne. Veszel egy sima számítógép DVD-írót (IDE-t) párezerért és símán belerakod.
Nálam is így megy, már évek óta. (Igaz az szg. DVD nem fér bele, így hát a tetejére került, ami nem valami esztétikus.)
köszi a tippet erre már én is gondoltam csak nem tudom hogyan van csatlakoztatva a mostani meghajtó, szabályos ID- kábellel mert a gépet még nem bontottam ki. Ge ha mondod akkor biztosan igy van ki fogom próbálni
üdv armand
Normál IDE kábellel van csatlakoztatva,de ha kicseréled kell egy hosszabb kábel, mert ami benne van az rövid. Annyi még,hogy ha jól emlékszem akkor MASTER-re kell rakni a jampert.
Hallotam valami program frisitésröl , tudtok valami bővebbet?
Anyi az infóm, hogy valahonnan valamit le kell tölteni ami fell kerül a gépre és megy a - előjelü is . Honnan kel le tölteni és hogy kerül fel a gépre. Köszi előre
Sziasztok
En egy Provision SA-4100N dvr fw frissitesnel fogtam ki az aramszunetet, azota meg sem mukkan, csak a logot mutassa es hogy "varj" mert gondolkodik. Csak USB es lan csatlakozasi lehetosege van, akarmit csinalok semmi. SEGITSETEK, hogy tudnam ujraeleszteni errol lenne szoerrol lenne szo |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Chili DVR-8500X ... Hogyan lehet RS 232-n keresztül újra feltölteni a software-t?