Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
A zóna jellemzőknél bekapcsolod a kényszerített opciót. Üdv: Gábor
Erre mondom én, vésse , csövezze, fűzze az aki be is fejezi a munkát, mert akkor nincs egymásra mutogatás.
Kontárok mindenütt vannak.
Mi is villamos kivitelezéssel foglalkozunk, főként, de profi módon szakképzett emberekkel építünk gyengeáramú hálózatokat és riasztókat is. Találkoztam már felújítás során olyannal is, hogy a riasztós kolléga a villany vezetékek közé fűzte a riasztó vezetéket sőt a villany kötődobozban még kötést is csinált. Amikor odamentem felülvizsgálni a hálózatot és kiszedettem vele a riasztókábeleit még Ő volt megsértődve. Ezért ne általánosítsunk.
Mi is foglalkozunk erős és gyengeáramú rendszerekkel egyaránt. Csak sajnos még nem tarunk ott, ahol a nyugat. Az a baj, hogy nincs rendes szabályozás, amivel a szakszerűtlen ócsóér' csinádmánmeglécci szakemberek eltűnhetnének.
A legnagyobb probléma nálunk ott van, hogy akárkit is kérdezel, mindig a másik szaki a hibás. A kőműves azért, mert elvakolja a dobozt, a festő azért, mert lemázol mindent, ha kell, ha nem, a villanyszerelő, mert szétveri a vakolatot, mert nincs meg a cső, a klímás, mert elfúrja a vezetékeket, a fűtésszerelő, aki szintén elfúr mindent, és sorolhatnám napestig. A probléma gyökere a kommunikáció hiányában keresendő. Vannak olyan építkezések, ahol nem voltak ilyen afférok olyan egyszerű oknál fogva, mert volt egy normális építésvezető, aki ott volt végig, átlátta és koordinálta az egész folyamatot. Csak ez nagyon ritka, mert sokaknak drága.
Igen, teljes mértékben igazad van
![]() Saját tapasztalaból mondom: Szépen becsöveztük a házat, külön erősáram, külön gyengeáram (ide értve a riasztót, kábel TV koaxot és UTP kábelt a számítógépeknek). És akkor jött KÁLMÁN a gáz és fűtésszerelő és átvitte a négy csövünkön keresztül keresztben a két fűtés és egy gázcsövet
Sajnos, de a gaz- es vizvezetek szerelo se lat at a falon es ha nincs se rajz, se fenykep, hogy mi hol merre van vezetve es hiaba is kerdezi meg senki se tudja akkor fur ahova gondolja. Ez az egesz azert van, mert senki se egyezetet senkivel semmit, mindenki megcsinalja amit kell es viszlat minel gyorsabban.
Nekunk is volt mar, hogy a futes szerelok kivestek amit ki akartak a kezelo kabel ott vot es azt is, pedig azert lathato volt, hogy nem regen volt vakolva fuggoleges vonal a kezelotol lefele iranyba es meg az emeleten is volt, tehat nem lett volna olyan nehez rajonni, hogy ott "megy" valami. Nekem speciel nincs olyan rossz tapasztalatom, hacsak nem az, hogy van aki tulzottan is biztositani akarja a hazat es kisse tulzasba is viszik, van ahol egy szobaba ket erzekelore is huznak kabelt, meg wc-be, spajzba, furdoszobaba, mindenhova, ami ugye lehetseges, de altalaban nem szukseges teljesen mindenhova tenni.
sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. DSC PC 1500RK kezelő csipogójának hangerejét lehet e, és ha igen hogyan kell beállítani??
Köszönöm
*-ag hosszan nyomvy és skálázik, ahol tetszikott elengeded.
Köszi, ezt és a #-t is próbáltam de nem jött be.Nincs valami más ötlet?Az 500RK-nál a #-t működik, itt valamiért nem. Egyébként 2db 1500RK kezelő van felszerelve ha ez befolyásol valamit.
Köszönöm
Csillag nem kettöskereszt és kb 5mp elteltével kezdi és minddaddig nyomni amig nem jó.
Nem működik, akármennyire hosszan próbálom.
Sziasztok!
Ennél a mozgásérzékelőnél a "riasztási kontaktus NC" azt jelenti, hogy alapállapotban zárt, mozgás érzékelésekor szakít, jól gondolom?
Szia!
Jól gondolod. Viszont ezt a típust felejtsd el.
Szia!
Köszönöm a gyors választ! Elmondod, miért?
Azért mert sz*r. Keress rá a netes fórumokban.
Értem, valami ebben az árban, ami használható és ajánlod?
Én Crow Swan-t használok, tökéletes. Volt már ugyan gyári hibás, 1000-böl talán egy, de az már el sem indult. Eddig több százból, de lehet hogy több ezer, egy sem romlott el, 2006-ota.
Ez dezinformáció!
Több száz felszerelt LC 100 -ból eddig egy sem volt rossz, azóta is hiba nélkül működnek. Ellenben Crow érzékelőt már kellett cserélnem, bár nem ezt a típust. Ettől függetlenül szerelem a Crow termékeit is.
Ééééés.... Itt a bukta!
Ugyanis a DSC LC100 Crow Swan licenc. Semmi gond az LC100 infrákkal. Több 100db-ot raktam már fel, gond nélkül működnek. Csak tudni kell, hogy kell beállítani.
Azt hiszed hogy most ujjat mondtál? A Dacia- Renault, Lada-FIAT stb. meg is lehet nézni. Tudod mit jelent hogy licenc? Szerinted a Crow átadná a favágónak a tutit? Igen valóban be lehet állítani hogy ne riasszon tévesen, teljesen leveszed az érzékenységét. Ezzel az erővel csak tápot köss rá, villogni így is fog.
Az egyik legnagyobb riasztóboltban hegyekben áll a visszavitt sz*r lc100 mert a DSC nem veszi vissza, javítani meg nem javítja. Na itt a bukta. Crow-hoz is heti szinten járok, na ott még hírét sem hallottak hibás Swan-nak. DSC egy elavult cég, régi ócska eszközökkel. Csoda hogy még müködik.
Nálam remekül, sőt kiemelkedően jól teljesít a kis DSC infra.
Az egyik rokonom hobbijára low cost projekt miatt kültérre is ezeket szereltük. Kellett, mert télen a hóban jól láttuk, hogy mászkáltak bent az udvaron is. 1 a teraszra az eresz alá, 1 a melléképületek elé, 1 a pince lejáróhoz került. Mindhármat jó nagy tető fedi, még a becsapódó eső sem éri. Most télen megy 2. éve. Téves riasztás nyáron 1-2 havonta volt, az is a pókok és hasonló dolgok miatt. Egy ideje figyel erre és időnként megtisztítja kívülről, így már ennyi gond sincs vele. 2 hónapja nagyszüleimhez szintén egy ilyet tettünk fel a terasz alá, jól működik. Egyik munkahelyemen ezt a DSC-t rámolták fel tonna számra. Másik munkahelyemen a Crow Quad-ot. Mindkettő jó volt.
És csak hogy lásd ki is gyártja:
http://qh-cctv.en.made-in-china.com/product/lbVQomrEHjWC/China-Digital-Motion-Detector-With-Pet-Immunity-LC100-.html US $ 3-6
"Az egyik legnagyobb riasztóboltban hegyekben áll a visszavitt sz*r lc100 mert a DSC nem veszi vissza,"
Ha a riasztobolt.* webshopokra gondolsz, nem csodálkozom rajta, hogy nem veszi vissza a DSC. Tudtommal szürkeimportból dolgoznak, amire nem jár hivatlaos gyártói garancia. Sok más termékkel is így van ez. Más területen is, pl. Eheim akvarisztikai szűrúkből is árulnak szürkeimportból. Olcsóbb, mint a nagykernél, csak épp hivatalos gyártói gari nincs rá az árusító bolt, mert a gyártóra mutogat függetlenül attól, hogy a boltnak KELL a jótállást biztosítani. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2013
Azért az a 1-2 havi téves riasztás egy távfelügyelet esetén komoly összegbe kerülne.
Hidd el ismerem Őket már 10 éve. Van olyan kapcsolatom velük hogy tudjam mit írok. A nagykerben is lehet olcsóbban vásárolni, garanciával, csak úgy kell hozzáállni.
Odaírtam: ha tisztítva van és nem ott hagyva a nyári pókos, ökörnyálas időszakban, akkor nincs vele gond. Télen -20°C-ban szintén nincs vele gond.
Ez a felhasználási mód már erősen feszegeti a specifikációjának határait, de ez egy kompromisszumos megoldás. Vagy 15-30-ért egy kültérid vagy van 2.5-ért ez. Ki lehet próbálni, ha nem válik be, még mindig mélyen a zsebbe lehet nyúlni, ez meg max. elmegy tartaléknak későbbre. Ahova került, ott nincs kivonuló, csak GSM átjelzés néhány telszámra. Lowcost, válság konfig volt Oda ahova kellett bevált.Gari: Elhiszem, bár sok rájuk a panasz. Egy ideje azért óvatosan én is ott vásárolok és eddig nem volt gondom, igaz garanciális ügyintézésem sem, így ezt a részét nem tudom. Aki járt így, nagyon köpködte őket (gari intézés min.1 hónap). A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Oda ahova kellett bevált.