Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   186 / 283
(#) szucs1974 válasza Lacika19 hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

A hiba az első sikeres kommunikációval törlődik. Tápelvétellel indítsd újra a panelt (Akksi is levesz) és működni fog
Üdv: Zsolt
(#) szucs1974 válasza Lacika19 hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

Jó lett?
(#) Kovabe válasza szucs1974 hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

015-ben a 7-es ki van kapcsolva?
(#) AzIgaziCsaby hozzászólása Nov 5, 2013 /

A 3-as hiba telefonvonal hibát jelez. Ezt a 015-ös szekció 7-es pontjának kikapcsolásával lehet "gyógyítani". A kommunikációs hiba a 4-es.
(#) szucs1974 válasza AzIgaziCsaby hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

A kommunikációs és a telefonvonal hibát mindig keverem. Köszi a kiigazítást
(#) AzIgaziCsaby válasza szucs1974 hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

Nekem muszáj fejből fújni az összeset, mert ha felhív valamelyik ügyfél, nincs időm utána nézni.
Egyébként mindkettő telefonnal kapcsolatos hiba, könnyű összekeverni.
(#) szucs1974 válasza AzIgaziCsaby hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

Pedig logikusan a telefonvonal hiba(3.LED) előrébb van mint a kommunikációs(4.LED). Először a vonal romlik el aztán a kommunikációHa ránézek a kezelőre akkor tudom.
Üdv:Zsolt
(#) Lacika19 hozzászólása Nov 6, 2013 /

Sikerült kikapcsolnom a komunikáció hibát köszi a segítséget!
(#) peti 60 hozzászólása Nov 7, 2013 /

Sziasztok
A telepítőiben úgy írják, hogy az LCD billentyűzeten a *6 menüben az eseménytár visszanézhető, kiírja az esemény számát, időt, dátumot, zóna számmal, felhasználói kóddal.
Nekem csak a sorszámot és az időt írja ki, a többit nem.
Mi lehet az oka?
Köszönettel Peti.
(#) Kovabe válasza peti 60 hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Probáld meg az aktuális eseménynél megnyomni a * gombot, a leirásban ott van ez is.
(#) peti 60 válasza Kovabe hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Szia. Köszönöm, valóban működik, de a telepítőiben nem írták le.
Kellene egy részletesebb, magyarázóbb telepítői leírás, nem csak ez a nyersfordítás.
Üdv. Peti
(#) Kovabe válasza peti 60 hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Bocs, rohanásban voltam, azt hittem hirtelwn hogy a felhasználoit nézted. A telepitönek ezt tudni kell, legalábbis a DSC-nél igy gondolják.
(#) HA5AWS válasza peti 60 hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Szia!
Az 585 2.3 telepítőiből tényleg kimaradt ez az egy sor, de a 18xx manualban benne van. Én is több manualból szedtem össze a teljes információt. Lényeg, hogy az eseménynél a * megnyomása után nézhetőek a részletek, ahogy már leírták.
Üdv: Gábor
(#) djuri hozzászólása Nov 10, 2013 /

Üdv, segítségeteket kérem. 1404 es központhoz szeretnék 2 vezetékes füstérzékelőt rakni, a bekötéssel nincs gondom, de nem igazán értem a leírásban a programozását. Le írná nekem valaki mit kell programoznom hogy működjön. Előre is köszönöm
(#) gabinjo hozzászólása Nov 16, 2013 /

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.Signal szirénát szeretnék bekötni most telepítendő DSC rendszerbe 6 eres kábellel.Megvan a bekötési rajz. Azt nem tudom,hogy milyen színű vezetékkel ( piros fehér sárga zöld) szokták bekötni a 4 bekötendő dolgot:1szirénaindító bemenet,2villogtatás bemenet,3szerviz bemenet 4szabotázskapcsoló kimenet\riport kimenet.Illetve más egység (érzékelő,kezelő) esetén hasonlóképpen mi a színkiosztás, ha egyáltalán van ilyen.
Előre is köszönök minden értelmes hozzászólást.
(#) Kovabe válasza gabinjo hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Szia
Igazábol nincs szinkiosztás csak a sajátosság de valami logikát tegyél bele mert megkavarodsz
(#) herkul hozzászólása Nov 16, 2013 /

Üdv, segítségeteket kérem. lc 151-es érzékelönél az eol csatlakozásnál nem kell ellenállást tenni ha eol kötést alkalmaznák?
(#) Kovabe válasza herkul hozzászólására (») Nov 17, 2013 /

De kell az a felirat csak arra vonatkozik hogy hogyan kell a vezetékkiosztást csinálni
(#) joerod74 válasza gabinjo hozzászólására (») Nov 17, 2013 /

Szervusz gabinjo ! Arra mindenképpen figyelj oda,hogy a SIGNAL sziréna Nem negatív indítású,mint a DSC ! A jó az egészben,hogy lehet polárt váltani a szirénában !
joe
(#) lui444 hozzászólása Nov 17, 2013 /

Üdv!

Segitséget szeretnék tőletek kérni DSC 585H tipusu riasztó ügyben!

1. Hogyan kapcsolhatom ki a felesleges zónákat?
(8 volt használva és csak 2 használok, és emiatt addig nem tudok leriasztani mig ki nem kapcsolgatom a *1 el egyenként a többi 6 zónát, hogy lehet megcsinálni h alapból ne legyen a többi)
2. Kilépési és belépési idő késleltetés beállítás hogyan kell? billentyűzetről (nem LCD-s)
(addig megy h *8 majd 5555 kód és itt elakadok..)
Kérem aki tud segitsen nekem, mert már vagy 2 éve kinlodok csak vele
előre is köszönöm: lui.
(#) HA5AWS válasza lui444 hozzászólására (») Nov 17, 2013 /

Szia!
Két év alatt egy programozói leírást megnézhettél volna.
A lényeg: *8 5555, 001 xx, xx, 00, 00, 00, 00, 00, 00.
Ezzel a nem használt zónák ki vannak iktatva. Az első két zónához értelem szerűen beírod milyen típusú.
ezután ha még programozásban vagy, 005 xxx, xxx, yyy, zzz # ezzel kész.
xxx a belépési késleltetés, yyy a kilépés, zzz a sziréna idő.
Üdv: Gábor
(#) Kovabe válasza lui444 hozzászólására (») Nov 17, 2013 /

Csak még egy kis részlet, a zzz az percben étrendő mielött a szomszédok kilönek egy riasztásnál.
A *8 5555 után biztos hogy beenged?
(#) herkul válasza joerod74 hozzászólására (») Nov 18, 2013 /

Én is ezt a sziréna tipust szeretném alkalmazni, akkor csak a rövidzár dugót kell - tenni?
(#) lui444 válasza HA5AWS hozzászólására (») Nov 18, 2013 /

Üdv!

Köszönöm, néztem már egy csomo használatit a 2 év alatt, de ott nem értem mik azok a "szakaszok"...Elvileg beenged 5555-el, mert 3-csipogás van és nem hosszu sipolás...és ha jól emléxem a system villog és az armed led is valamikor... Most pontositsuk már... beirom a *8 5555, 001 és az xx, xx, gondolom ez a zónaszámok de mi az a 12 db nulla amit utána irtál?? nem akarok butának tűnni, csak érteni szeretném... Hogy irjam be milyen tipusu? itt arra gondolsz h azonnal v késleltetve riasszon be? és h irom be? Nekem az 1. zona kellene belépési késleltetéssel 8 másodperc és a 2. zóna kellene azonnali riasztásra ablakhoz. És kilépéshez kellene 10 másodperc... Nem tudom hogy meg e kérhetlek de leirnád pontosan lépésenként? nekem bonyolult a sok xxx és yyy zzz köszönöm válaszod
(#) Kovabe válasza lui444 hozzászólására (») Nov 18, 2013 /

Szia
*8 5555 001 01 03 00 00 00 00 00 00 005 008 008 010 001 ### és tádám proba.
(#) lui444 hozzászólása Nov 19, 2013 /

okés holnap megprobálom...köszönöm
(#) lui444 válasza lui444 hozzászólására (») Nov 19, 2013 /

Üdv!

Sajnos valami baj lett, mert eddig csak 1 db mozgásérzékelőm volt. Most ráraktam a 2. at és folyamatosan világitott az 1.zona led. Fogalmam nincs mit csináltam vele, most pedig azt csinálja h megkapja a feszültséget és kb. 1 perc mulva elkezd valami kattogni (mint egy relé) a főpanelon és megfagy minden......gondolom innentől kuka..
(#) lui444 hozzászólása Nov 19, 2013 /

a kattogás közben kis idő mulva elkezd hosszan sipolni szaggatottan. Ha megnézem a *2 vel akkor a 2.zona led világit hibának...
(#) herkul hozzászólása Nov 20, 2013 /

Hogyan kell egy rf5132 modult csatlakoztatni hogy az érzékelök reagályanak , a tá
ávirányitót felismeri és müködik!
(#) Kovabe válasza herkul hozzászólására (») Nov 20, 2013 /

Az adott zonában deiniálni kell a 1xx ben a 8-as be kell kapcsolni az xx=zonaszám
Következő: »»   186 / 283
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem