Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektromos redőny hiba
 
Témaindító: csendorne, idő: Nov 25, 2022
Lapozás: OK   1 / 1
(#) csendorne hozzászólása Nov 25, 2022 /
 
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy az egyik redőnyünk nem működik. Nem reagál a távirányítója semmit. Vagyis ha az óraszekrénybe beszerelt kapcsolóját lekapcsolják vagy fel akkor a redőny működésbe lép de csak egyszer. Vagyis ha fent van akkor lemegy, vagy ha le van engedve akkor felmegy. De ennyi, utána ismét nem működik. Mi lehet a gond?
(#) Kékróka válasza csendorne hozzászólására (») Nov 25, 2022 / 1
 
Szia !

Biztos van típusa, vagy valami támpont, esetleg valami okosház-vezérlő, vagy távirányító.

"Mi lehet a gond?" Kevés az infó (szerintem).

J.
(#) KBal76 válasza csendorne hozzászólására (») Nov 25, 2022 /
 
Némelyiknek van a motorja oldalan egy gomb, a burkolat szélén bevilágítva látni, bár nem néz ki gombnak (tehát belül). Azt kell nyomni és a távirányítót újratanulja. Pár éve volt hasonló gondom ismerősnél. Leszedtük burkolatot de kiderült nem is kellett volna.
(#) csendorne hozzászólása Nov 26, 2022 /
 
Ez előző távirányítóval sem működött, most egy mások van. Akkor is lehet ez a gond? Ezt a távirányítót szerelő hozta, beállította, egy napig működött a redőny azóta megint nem. Megpróbálok adatot keresni. Nem okosház, csak a redőnyök motorosak. Régen külön-külön távirányítóval, most a három redőnyhöz van egy.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem