Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hörmann kapuk
 
Témaindító: Maxim Max, idő: Feb 9, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   27 / 27
(#) uniman válasza SzilCsong hozzászólására (») Jan 27, 2024 /
 
Mivel ez a B-60N leírás, te meg sima B60 típust írtál...
(#) SzilCsong válasza uniman hozzászólására (») Jan 29, 2024 /
 
Igen, az lesz az, van ilyened?

Ez, ha jól látom, akkor a marantec control 40-nak felel meg, akkor még nem volt külömbség a hörmann és a marantec között, ha jól gondolom.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2024
(#) uniman válasza SzilCsong hozzászólására (») Jan 29, 2024 /
 
Tizenévvel ezelőtt sok ilyet szereltünk, de akkor még Marantec volt. Köbméternyi doksijaim mélyén talán lapulhat ebből is, de a Marantec-es... A német nyelvű a netről letölthető. de ez nem segít neke. A papírokat már rég nem nézem, nem könnyű megtalálni köztük valamit.
(#) SzilCsong válasza uniman hozzászólására (») Jan 29, 2024 /
 
Nekem ez a vezérlés sokkal jobban tetszik, mint a control 145
a finombeállítási lehetősége miatt, főleg 220-asnál marha gyorsan túlmelegszik, le/föl nyitogatásnál, aztán meg kitalálják, hogy 2 centivel nyíljon följebb, na akkor lehet újra kezdeni, de akkor meg már túl is melegedett, hőbiztosíték leold, 20 perc vigyázzba állás, majd megint, újra az egész....
Az lenne a kérdés, ennél a tipusnál, hogy lehet megoldani a lefele öntartást?
Mert a 145-nél kell csinálni egy átverő áramkört, amit a vezérlés felöli telefonos csatlakozóba kell dugni a sima átkötés helyére, de itt nincs ilyen.
(#) keurus hozzászólása Ápr 6, 2024 / 1
 
Sziasztok! Rotamatic kétszárnyas vezérlés kérdésem lenne: Több hónapja nem használtam a kaput, nyitott állapotban volt. Most be szerettem volna csukni, de a 4-es hibakódot villogja ( HALT- kapcsoló aktív) kimértem a panelen, a 74HC4538-asig annak a 3-as lábára megjön az 5V , Q; Q_ változik, de nem monostabilan (ahogy mértem). Van akinek hasonló tapasztalata van? mit tudnák kezdeni vele? esetleg MCU hiba? Viszont meg is kérdezném, nincs e valakinek más problémából adódó tönkrement panelja, amiben az MCU jó?
(#) Kékróka válasza keurus hozzászólására (») Ápr 6, 2024 / 1
 
rotamatic 2 van

J.
Következő: »»   27 / 27
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem