Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Életvédelmi kapcsolás, FI relé
 
Témaindító: bankimajki, idő: Máj 6, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   52 / 52
(#) atrue válasza VIM hozzászólására (») Nov 25, 2023 / 1
 
Szia! Ennek bonyolultabb oka volt. A gyártóval összevesztem, mert nem tájékoztattak megfelelően, hogy nem lehet máshonnan vett csapot rászerelni, illetve nem csinálják meg. Ezt az a szerelő közölte, aki kijött hivatalosan üzembe helyezni ráadásul elfogadhatatlan stílusban (MÉTA Kft.). Az is kiderült ekkor, hogy ők ÉV mérést nem csinálnak, erről amúgyis magamnak kellene gondoskodnom. Úgyhogy elhajtottam a csába őket, beszereltem a vizes részét - semmivel se rosszabbul mint ők - és tudatosan buktam a garit. Egy ilyen kádon minden javítható, kockáztatok, de nem érdekelnek, nagyon alacsony színvonalú cég, sem emberileg sem szakmailag nincsennek a toppon finoman szólva. Az ÉV mérést különválasztva kezeltem ettől a történettől.
Egyébként a vége az lett, hogy itt a fórumon jelentkezett egy cég (örömmel reklámozom: Viresz Kft.), másnap (!) kijöttek, végtelenül profin át is kötötték az általam a fő fi relével sorba kötött Fi relémet függetlenre, profi műszerrel bemérték, adtak számlát, jegyzőkönyvet, mindent is, profik voltak. Na eredetileg is ilyet kerestem csak nem találtam és ez a fórum segített. Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, segítségeket.
(#) VIM válasza atrue hozzászólására (») Nov 25, 2023 /
 
Akkor minden jó ha jó a vége.
Következő: »»   52 / 52
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem