Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Bluetooth adatátvitel
Lapozás: OK   5 / 5
(#) Inhouse válasza zsa hozzászólására (») Nov 28, 2020 /
 
Vettem egy ilyet és működik. Annyi, hogy amikor adó módban van, automatikusan rácsatlakozik a közelében levő vevőre (ne legyen másik). Sőt, ha PC-be, laptopba van dugva, akkor megjelenik mint új audió eszköz és USB-n megy át a hang, csak át kell állítani a hangkimenetet a számítógépen. Ha csak áramot kap az USB-n, akkor mehet a Jack-en a hang bele.
Ja, legutóbb belekavarodtam, vevőként oké, az az egyszerűbb, adóként volt érdekes...
A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2020
(#) tothbela válasza Inhouse hozzászólására (») Nov 29, 2020 /
 
Ezeknek az olcsó bt izéknek milyen a hangja?
Nekem is van pár bt átvitelem, mert a tv-n nincs csak bt meg optikai kimenet. Viszont az optikai kimenet hangerejét a tv távirányító nem kezeli, bár jobb a minősége. Csak hogy akkor már három távirányító van előttem.
Már nem mindig hiszek a kereskedésben, mert pl. A csr8675 chippel szerelt modult bt5 verzióként árulják, holott a qualcomm szerint bt4.2. A kínai ismeretlenek mev nem is tudom mit takarnak. Nyilván nem veszek 40E felett bt vevőt, mert inkább a tv-t hekkelem meg hogy legyen rca kimenete.
(#) tothbela válasza tothbela hozzászólására (») Pé, 19:25 /
 
Megtaláltam a választ. Jó hír, hogy villámgyorsan csatlakozik az itthoni BT hangsugárzók bármelyikéhez. Viszont a hang egy csatornás monó mind vonalszintű bemeneten, mind USB eszközként. Lepattintottam a borítását, és úgy döntöttem jó lesz játszani a kutyának. Persze kutyám az nincs.
(#) Inhouse válasza tothbela hozzászólására (») Szo, 5:37 /
 
Szia! Bocs, nem láttam a 2020-as kérdésed. Sem azt nem néztem, hogy sztereó-e, sem azt, hogy 4.2, vagy 5-ös-e. Amire nekem kell, arra pont jó, egy bulidobozt hajt meg, amit vagy szerelés, kinti munka alatt hallgatok háttérként, vagy baráti összejövetelen. Egyik alkalommal sem szükséges sem a sztereó, sem a legújabb BT szabvány. Ehhez mérten teljesen jól szól, az én célomnak tökéletesen megfelel.
MP3 lejátszó panelnél találkoztam ezzel, hogy totál monó volt, ott is az AUX bemeneten már rövidre zárták a 2 oldalt, azért az nekem sem tetszett.
A borítást szánod a kutyának, vagy az egészet? Egyébként most arról beszélünk, ami adóként és vevőként is működhet?
Következő: »»   5 / 5
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem