Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Régen a benzinkúton alap volt, hogy gyertya meg ékszíj legyen. Manapság már Izzó meg biztosíték sincs minden kúton.
![]()
Pontosan, a Lidl "non-food" sátrát lehetne megnézni, mindenféle elő szokott fordulni ott.
MikrosütőLevitézlett, de működő mikrosütőt keresek kísérletezéshez. Budapesten és környékén elsősorban. Köszönöm!
Régen alap volt, hogy a lerobbant kocsit az árokparton meg tudd csinálni.
Nem véletlenül volt a Zsigulihoz - Ladához az a szerszámkészlet. A kúton meg csak az vett gyertyát, aki volt olyan nemtörődöm, és nem volt a kocsijában tartalék garnitúra. Gondolom, a velemkorúaknak mindnek van sztorija, milyen extrém hibákat hárított el a természet lágy ölén. Ezt a mai járgányokkal már nem teszed meg. A hozzászólás módosítva: Kedd, 15:43
Nohiszen, mit vársz, manapság egy-egy típusnál sima izzó cseréhez is le kell bontani a fél lökhárítót...
Azokat nem irigylem. Az enyémben még igaz szűkösen, de hozzáférhető a motortérből. A hozzászólás módosítva: Kedd, 16:00
Idézet: „Ezt a mai járgányokkal már nem teszed meg.” Meg szükség sincsen rá. Van rokonom, aki épp a nyugdíjas éveinek kezdetén vett új autót - ami most 20 éves, kb. 45e km-rel a motorban. A gyertyához még nem kellett nyúlnia ennyi idő alatt. Oké, ez az alacsony futás extrém példa (és egyébként vannak alkatrészek, aminek ez sem tesz jót), de némi különbség azért van az üzembiztosságban, és nem a 40+ éves keleti autó javára. Nyilván a "szakszerviz kell egy izzó/biztosíték cseréhez is" irányt én sem tartom jónak, de azért lehet valamennyire haladni is a korral. (Gyertya a benzinkúton valószínűleg azért nincs, mert nagyon nem mindennapi, hogy szükség legyen rá váratlanul.) Idézet: „"szakszerviz kell egy izzó/biztosíték cseréhez is"” Na ja. VW Caddy, a 70 oldalas "tanácsok és tennivalók" között szépen le van írva, az első lámpában hogy kell a 4 izzót kicserélni. Hátsó lámpáról egy szó se. Akkor ... 2 csavar (jól eldugva) fogja. Kitekered, és a lámpatest nem mozdul. Mikor a két láthatatlan rögzítő pöcökből az egyik eltört, akkor jöttem rá, hogy a lámpatestet oldalra lehet kitolni a karosszériából. No, ezért járnak a szakszervizesek oktatásra és ezért 10.000 Ft az óradíj. 1 forint a mozdulat, 9.999, mert tudja.
Te vagy az én emberem.
Tegnap cserélték ki melóhelyemen a kiskonyhába a mikrót, semmi baja csak ahol forog benne a forgótányér, lekopott a festék 5 centi hosszan. Pécelre kijössz érte?
Ha nem menne ki érte, én szívesen kimegyek, elkezdett vavakolni a régi Zanussi mikróm, valami fura percegő hangot ad, lehet a nagy fesz dióda vacakol? Nem tudom...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |