Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Ha viszel engem is (dtto feltételekkel), akkor megcsináljuk...
Bár az akku... A hozzászólás módosítva: Hé, 19:38
Szió Gafly!
Nekem van ilyen kábelem! Szeretem a CF kártyát [Max 1gb], de nem feltétel ![]() Üdv: Maci A hozzászólás módosítva: Kedd, 17:33
Granpa mesternek kell, nem nekem.
Akkor ő kapja a kábelt
Szovjet hálózati kábelekSziasztok!Az utóbbi időkben befutott hozzám két szovjet gyártmányú kazettás magnó is. Mindkettő abszolút életre kelthető, elemtartóba csipesszel bekötött tápegységről szépen mennek már. Viszont: a saját hálózati tápjaikkal nem tudom beüzemelni őket, mert egyikhez sem jött a saját tápkábele. Mindkettő valami lehetetlen egyedi alkotásnak tűnik, a (nyugati) szabványokat hírből sem ismerték a jelek szerint, vagy egyenesen direkt jártak külön úton. Szóval boltból ilyeneket, újonnan.. esélytelen. (A kör alakúhoz egyelőre nem csináltam rajzot, mert az aztán annyira egyedi...) Ha valakinek van ilyenje bármelyikhez, elfekvőben (akár nem csak ingyen), érdekelnének.
Esetleg keresd meg Békát (Gömör Gézát), a "szétszedtem" oldal tulaját, neki van egy csomó mindenféle kábele. Tapasztalatom szerint nagyon segítőkész, rendes fickó.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Sze, 14:57
Az ezüst színű készülékbe nem passzol bele esetleg a PC-ken használt molex csatlakozó?
Életveszélyes megoldásokat továbbra is mellőzném. (Korábban ajánlgattak banán aljzatot is, de sem abban, sem a molexben nincs tehermentesítés.)
Ha át lehet alakítani, akkor bontott PC tápból nem jó belefaragni az IECC tápcsatlakozót, belefér? Felcsavarozható a hátlapra, és kapható hozzá szabványos kábel.
Ha földeletlen, akkor meg a "piskóta" aljzat/kábel? Vagy fix kábel bekötése a kivett csatlakozó nyílásán át, persze törésgátlóval?
https://www.hestore.hu/prod_10047260.html?gross_price_view=1&so...Lw_wcB
"Villanyborotva" csatlakozó. Olcsó és nem ráz. Valamint kicsi.
Ha nem akarod vissza juttatni a származási helyére, akkor az átalakítás a legcélravezetőbb.
Simán meg lehet oldani életveszély nélkül is, az említett csatlakozó aljzatok beszerelésével. Igényel némi fúrás-faragást, de a végeredmény még biztonságosabb is lehet, mint az ezen a téren köztudottan nagyvonalú szovjet megoldások. A 9V DC táplálást meg nyugodtan kihagyhatod. A hozzászólás módosítva: Csü, 10:52
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Bár az akku...