Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Engem érdekelne a logók közül a Carmen, a Videoton, a Terta és az Orion fej, valamint a két felső táskarádió skálaüveg. Köszi
Rendben, a Tiéd.
(Privát üzenetben beszéljük meg az átvételt.)
Ha még megvan, érdekelne a B400 és válogatnék a rádióskálákból is.
A B400-at elvittem.
Igazából csak a hordozó szíjára lett volna szükségem....
Az nem volt hozzá, egy fogantyút kaptam.
A két alsó skála van meg, a B400-nak meg fogantyúja volt (gyárilag) nem szíja.
Valóban fogantyú volt. Kevertem a B42-vel. Sajnálom, engem a legfelső skála érdekelt.
Ilyesmire lenne szükséged? Bővebben: Link
A B400-hoz való merev szögletes fogantyút keresem.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2018
C64-es tápegység ingyen elvihető. DC5 voltos része rossz! Ha ennek ellenére valaki fantáziát lát benne akkor szívesen oda adom.
SATA-USB átalakító, Kínai hardvares IP camera (PC-vel, telefonnal itthon nem párosítható). Próbanyák és a képen látható apróságok ingyen elvihetők
Szia!
Postázod is a C64-es táppal együtt? Üdv.
Szia!
Dolargaan mindent visz,esetleg a próbanyák és az usb sata átalakító érdekelne. Üdv. Zsolt A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2018
Szia! Nem tudom, hogy stimmel-e, vagy egyáltalán, de egy Unitra zrk fogantyút tudok adni, ha az megfelel.
Ha érdekel valakit személyesen elvihetők ezek a HDD panelek és fejek.
Nem postázom, és nem tartogatom sokáig. Bp.X.Kőbánya
Szia,
Köszönettel elfogadom a felajánlott eszközöket.
Szia!
Posta megoldható,vagy csak személyesen vihető? Üdv. Zsolt
szia.Budapest (nyugati) lehet? Vagy csak Dunakeszi?
Látom, vannak közötte 2700.- Ft-osak is. Tegnapelőtt kellett volna egy "hagyományos", azaz ~3 cm átmérőjű, 6-os szárral. -Tessék, itt van. Mikor mondja az árat, kérdem: -Aranyból van? Nem, csak huzalpotméter. Így megelégedtem a 2 cm átmérőjűvel, aminek vékony szára van. Barkácsoltam hozzá egy közdarabot és szerencsére volt hozzá gombom is. Nem tudom, meddig fog tartani, mert betanított "szakemberek" hegesztenek a géppel.
Ezt a 2.700,- Ft-os dolgot nem értem... de szerintem ha ebből a kupacból bármelyikre szükséged van, biztosan meg tudjuk oldani.
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2018
Hasonló huzalpotmétert kínáltak a boltban 2700.-Ft-ért.
Nem gyűjtögetek, mert már túl sok minden van itthon, de néha akad, amiért el kell mennem a boltba.
Szia!
2,5kOhm értékű huzal potméter van köztük?
Van 2 db.
(És marad még 1 a kupacban is.) |
Bejelentkezés
Hirdetés |