Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Firmware frissítés
 
Témaindító: Dave87, idő: Jún 22, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   4 / 4
(#) Marvinn hozzászólása Feb 5, 2010 /
 
Artland a márkája de mivel ismeretlen noname így csak azt lehet tenni hogy ha valaki látott ugyanilyen felépítésű nyákot valamiben akkor azt a firmware-t rátölteni.. egy próbát megér...

DSCF9901.JPG
    
(#) bernataron hozzászólása Okt 5, 2010 /
 
Hello!Hyundai he-dx135 firmware-t keresek!esetleg tudna valaki segiteni nekem???Elöre is köszönöm.....
(#) ricsi9650 hozzászólása Okt 5, 2010 /
 
sziasztok
légyszives segitsetek honnan tudok letölteni firmware progit mp4-re köszönöm?
(#) KTobi válasza ricsi9650 hozzászólására (») Okt 5, 2010 /
 
A gyártó oldalán néz szét. Senki sem gondolatolvasó itt a fórumon, hogy kitalálja neked milyen készüléked van. Az írásmódodra pedig vigyázz, mert rövid életed lesz ezen a fórumon.
(#) perlaci hozzászólása Okt 21, 2010 /
 
Van 3 DVD is a családban aminek frissítésre volna szüksége. Sajnos addig sehol nem leltem hozzájuk új firmwaret. Tudnátok a gyártók oldalán kívül valamilyen oldalt javasolni ahol ilyet érdemes keresgélni?
Teletech 3210s
Matsui DVD227
Silvercrest KH6511
Amikhez keresek.
Köszönöm Laci
(#) totikukac hozzászólása Dec 11, 2010 /
 
Sziasztok!
Van egy LAZER tipusú hordozható DVD lejátszóm, TV-vel egybeépítve. Analóg, és digitális MPEG2 tunerrel is rendelkezik. Kérdésem, hogy meglehet -e csinálni, valahogyan, hogy a digitális tuner működjön MPEG4 rendszerben? Bármilyen megoldás érdekel, de leginkább a készülékben lévő szoft. átalakítása. Szeretek kisérletezni.
Köszi:totikukac
(#) minitrue válasza totikukac hozzászólására (») Dec 11, 2010 /
 
A dolog meglehetősen reménytelen. Egyrészt a felhasznált chipset sd felbontású mpeg2 dekódolására van méretezve, mpeg4 dekódolását képtelen lenne valós időben elvégezni. Másrészt ezeknek a lapkakészleteknek a dokumentációja nem publikus, elenyésző számú lehet, amiről ki tudott szivárogni programozási vagy egyéb hardveres leírás.
(#) RE AUDIO hozzászólása Márc 8, 2011 /
 
Sziasztok, lenne egy kérdésem mégpedig épp most hoztak nekem egy SE G502-es telefont javitani ,hogy nemtudjak mi a baja egyszerüen nem kapcsol be. Mondtam , hoyg megnézem persze mikor rádugom a gépre az 5-os gombot lenyomva akkor az jelenik meg ez eszközkezelőben , hogy ismeretlen eszköz. A SE Flash Driver fent van más telóval működik csak ezzel nem. Ha tudnátok valamiben tanacsot adni akkor azt megköszönném.
Képet mellékeltem az eszközkezelőről.

névtelen.JPG
    
(#) RE AUDIO hozzászólása Márc 12, 2011 /
 
Nem tud nekem senki sem segiteni??
(#) Dave87 válasza RE AUDIO hozzászólására (») Márc 19, 2011 /
 
Kuka... Ha már "recovery" módba sem tudod kapcsolni akkor ott valami hardveres gond lesz szerintem.
(#) martin96 hozzászólása Dec 19, 2011 /
 
Sziasztok!
Egy concorde f130-as mp4 lejátszóhoz, hogy kell frissíteni a firmware-t? A cd-n van egy olyan program, hogy producttools 3.1.2.0. Ezen belül van két telepítő. Az egyiknél hibát ír. A másiknál meg fel lehet telepíteni, de teljesen máshogy képeket rak ki mint amit az útmutatóban mutat. Amikor viszont elindítom akkor minden rendben míg nem akarnám frissíteni. Mert ott már hibát ír ki, hogy nem észleli az mp4-et.
(#) barkanyi hozzászólása Máj 30, 2012 /
 
Sziasztok!
Sony HVR-HD1000 kamera vásárlása előtt állok.
Ugye 2 típus van belőle: Sony HVR-HD1000U, és a Sony HVR-HD1000E.
Az E, az európai(PAL), míg az U az amerikai(NTSC) szabványt jelöli.
A kérdésem az lenne, hogy a két típusban csak annyi az eltérés, hogy (ha SD-ben veszek vele) az E típusú az 720x576 (PAL)-ban, a másik pedig 720x480(NTSC)-ban vesz?
Illetve, ha megveszem az U-t, akkor elég rá egy szoftver/frimware frissítés, és lehet belőle E-t csinálni?
A válaszokat előre is köszönöm!
(#) Djokovics hozzászólása Dec 14, 2014 /
 
Sziasztok! Yamaha DVD S700-on szeretnénk fw-t frissíteni, mert a régi nem játszik mp3-at. Tudnátok nekem segíteni, hogy honnan tudnék új verziót letölteni? Előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2014
(#) abcdabcd válasza Djokovics hozzászólására (») Dec 14, 2014 /
 
Szia! Kíváncsiságból rákerestem erre a lejátszóra, és fura, de olyan, mintha kétféle létezne belőle, az egyik régi, és nem játszik mp3-at, meg egy teljesen másik új, ami meg igen, de azon van USB port is és az előlapja is kicsit másabb, más az előlapi gombok száma is pl...
Azaz most jobban megnézve, ami játszik MP3-at és USB csati van az elején az "CD-S700"
És ami neked van ezek szerint az a "DVD-S700"... az valószínű egy jóval régebbi készülék... fura lenne amúgy ha egy lejátszóból ilyesmit kihagynának és gyári frissítéssel meg később adnák hozzá egyébként...

ÚJ -- azaz ez a CD-S700

És az MP3 nélküli "S700" pedig, azaz a DVD-S700
Bővebben: Link
(#) torzsa hozzászólása Jún 7, 2016 /
 
Hali mindenkinek. Szeretnék segítséget kérni.
Van egy Vantage 8000S műholdvevő(m), (abban) kellene a Firmware-t módosítani. Bele kellene (írni) egy plusz funkciót(, amit egy) másik műholdvevő Firmware tartalmazza. Esetleg átmásolni a meglévő alapján, és bele tenni ebbe.
Akit érdekel annak szívesen küldöm a két fájt(.)
köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2016
(#) LPatrik94 hozzászólása Dec 19, 2018 /
 
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, bár hozzáteszem majdnem abszolút nem hozzáértő vagyok csak lelkes. Vettem egy LG HB905SA Blu Ray házimozit hibásan, hogy majd én hátha életet lehelek bele valami úton módon a téli szabadságok alatt, de sajnos nem sikerült. A hiba szerintem hibás vagy sérült firmware lehet, a házimozin azt írja ki "UPDATE" .... "LDR OK" és kikapcsol pár másodperc után, a tévén ad képet ott azt írja UPDATE rámegyek és azt írja erre, hogy Loader is not detected. A kérdésem a következő lenne, LG HB905PA Service Manual ebben a szerviz könyvben van az alaplapról egész jó kép, tudna-e valaki azon csatlakozási pontot mutatni amin keresztül közvetlen fel lehetne tölteni rá firmwaret? A lg oldaláról leszedtem már, usb-vel nem frissített, .ROM a kiterjesztése. A csatolt képek azok azok a pontok amire én tippelek pusztán megérzésre sajnos. Köszönöm előre is!

1.png

2.png
   
Következő: »»   4 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem