Fórum témák
» Több friss téma |
Ugyanerre gondoltam azonnal... végül is legalább paraméterezhető, hogy mikor legyen kapufa a váltó.
A P34 a felfutás és a P42 a lefutási paraméter a fő kimeneti frekihez. Azon felül már a multi bemenetek beállításai, amik nemigen kellenek Neki.
A "Hz/S" egység megadás kicsit fura, de tesztelni kell és azonnal kiderül mit mutat.
Tessék. Hàtha segit.
szosza18 kolléga linkelte az egészet. Nem igazán segítettek a látottak.
![]()
értem. köszi. akkor ezek szerint nem kivitelezhetó?
Közben utána néztem a jelentésének,-eszerint "Egy frekvenciaváltó (VFD) élettartama véges, jellemzően 15-20 év, és a „hátralévő órák” elméletileg azt mérik, hogy mennyi üzemideje van még a frekvenciaváltónak, mielőtt cserére vagy szervizelésre szorulna. Ezt olyan tényezők befolyásolják, mint az üzemi hőmérséklet, a por, az elektromos terhelés és az energia minősége." Ennek a frekvenciaváltónak ezek szerint 7,5 - évet jósoltak a gyártók.
Akkor ha jól értem az a paraméter amolyan szerviz intervallum szerűség lenne...
Ez még jó is, csak kár hogy senki nem foglalkozik vele. (A felhasználó nem is érti, hogy van ilyen egyáltalán, a gépépítőt meg pont nem érdekli, mert abból nincs pénz...) A tervezett elavulás hozzászólás nagyon tetszett és amúgy igaz is... Valójában a gépgyártók simán beadják 3-5 évre és aztán "kuka", cserélni kell... majd 3 hét múlva visszarakják ugyanazt kitakarítva és kinullázva az új áráért + javítás + kiszállás. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |