Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Házi vízmű
 
Témaindító: kiskoczka1021, idő: Márc 7, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   8 / 8
(#) Gafly válasza Bakman hozzászólására (») Aug 17, 2020 / 1
 
Én is úgy gondolom, hogy a ragasztó az egyik legjobb módja a végleg elcseszésnek.
(#) VIM válasza DM hozzászólására (») Aug 17, 2020 /
 
Megadtam az utólsó hsz.- ben az endoszkópos lehetőséget. Ennél olcsóbban nemigen kapsz amivel látni is lehet és vízálló.
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2020
(#) DM válasza Bakman hozzászólására (») Aug 17, 2020 /
 
Erre a kétkomponensesre gondoltam. Átmegyek az OBI-ba és elolvaok amit látok rajta. A ragasztó a borotvahabos harangba kerül és az megakadályozza, hogy a ragasztó a vas csővel érintkezzen.
(#) VIM válasza DM hozzászólására (») Aug 17, 2020 /
 
Nem lesz jó arra amire fel szeretnéd használni. Nem az van ráírva, hogy víz alatt is használható, hanem víz alatt használatos tárgyak gyors ragasztására alkalmas. Nem beszélve arról, hogy a felületet zsírtalanítani és szennyeződés mentesíteni kellene ahhoz, hogy ragadjon is. Ha mindez nem sikerül három perc alatt, akkor nincs minek, mihez hozzákötnie, mert beton kemény lesz. Ezt különben vízvezetéki forrasztási hibák "elzárására", leragasztására is szokták használni.
Én azt próbálnám meg, hogy egy hármas horogra damilt kötnék és a horoghoz egy 5 grammos ólmot, hogy az levigye a színhelyre. A damil hosszát megjelölném azon a 11 méter körüli hossznál, hogy ott mozgassam majd le-fel a horgot, hogy beleakadjon a KPE csőbe. Ha a külsejébe akad az nagy valószínűséggel egy ága lesz de ha sikerül a csőbe beletalálni akkor kettő ág is sanszos. Ez ugye csak műanyag csövet feltételezve merülhet fel próbálkozásként és még így sem biztos, hogy a talán KPE cső az nincs e beszorulva a megdermedt állapotában abba a vascsőbe.
Következő: »»   8 / 8
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem