Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HEOS vevő
 
Témaindító: winkleer, idő: Nov 15, 2020
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) winkleer hozzászólása Nov 15, 2020 /
 
Sziasztok!
A kérdésem az lenne felétek (is) , hogy létezik e olyan beszerezhető, vagy utánépíthető elektronika ami hajlandó csatlakozni egy HEOS rendszerhez?
Olyanra gondolok, mint a kis Bluetooth vevőpanelek amik a BT-hoz való csatlakozásra hivatottak csak amit keresek az a Heos rendszerhez Wifi-n keresztül.

A heos hangsugárzók drágák és nem az én ízlésemnek megfelelően szólnak. Ha olcsón beszerezhető lenne efféle Heos vevő akkor az erősítő részt és a hangsugárzó részt magam oldanám meg.
Köszönet a válaszokért!
(#) Bakman válasza winkleer hozzászólására (») Nov 15, 2020 /
 
Ha jól értelmezem, a HEOS link egy olyan eszköz, ami az osztott zenefolyamot [stream] egyszerű audio jellé konvertálja és a Line Out csatlakozóira irányítja. Ahhoz viszont olyan erősítőt csatlakoztatsz, amilyet akarsz.

stream -> HEOS -> Line Out -> erősítő

Nem teljesen érthető a kérdés, mert az egyik felében a HEOS-hez akarsz csatlakozni, a másik részében pedig a hozzá vásárolható hangsugárzók nem tetszenek.
(#) winkleer válasza Bakman hozzászólására (») Nov 15, 2020 /
 
Helló!

Igen , a baj az, hogy kész rendszerek vehetők meg. Lásd olyan aktív hangsugárzó ami csatlakozik a heos kompatibilis média lejátszóhoz. Mivel ezek drágák és hangra sem tetszenek engem csak az a "vevő" rész érdekelne ami csatlakozik a médialejátszóhoz és csupán mint vevő funkcionál. Kitolja magából az audio jelet akár analógban akár digitálisban(pl I2S) amit én konvertálok vagy ha anlóg akkor felerősítek és megfelelő hangsugárzón hallgatok.
(#) Bakman válasza winkleer hozzászólására (») Nov 15, 2020 /
 
Így már értem, azt hittem a vevő külön is megvásárolható.

Egyszerűbb, ha megtanítasz egy Raspberry Pi-t a strem (és még más dolgok) lejátszására. Pl.: Bővebben: Link.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem