Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu
 
Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   164 / 172
(#) Suba53 válasza klausz18 hozzászólására (») Feb 25, 2022 / 1
 
Persze, ezt értem, de akkor azt is rám bízhatnák, hogy milyen színű, esetleg csak egy színű ledekkel szeretném megvenni. Egy selyemfényű narancs például, vagy fehér.
És akkor tényleg rám lenne bízva. Így meg ha nem tudnék meglenni nélküle, akkor dobjak ki 132 SMD ledet, és vegyek bele ugyanannyi egy színűt.

Na mindegy, csak morgok itt a nagy semmiért, mert ez nem fogja meghatni a gyártót.
(#) klausz18 válasza Josi777 hozzászólására (») Feb 25, 2022 /
 
Igazad van, megnéztem valóban.
(#) KBal76 hozzászólása Feb 28, 2022 /
 
A webáruház az alábbi BC-s tranzisztor elérhetôségét 1-3 munkanapnak mutatja.
Valóban ennyire hamar kézhez kaphatom ha megrendelem?

bc807.jpg
    
(#) szikorapéter válasza KBal76 hozzászólására (») Feb 28, 2022 /
 
Rendeltem tőlük most is hiánykészletest és igen gyorsan beszerzik szerencsére.
(#) KBal76 válasza szikorapéter hozzászólására (») Feb 28, 2022 /
 
Akkor csak véletlen lehet, hogy 2 hónapja megrendeltem és semmi. Igen felvettem velük a kapcsolatot, de nem lett azóta sem elérhetőbb a rendelésem.

rendeles.jpg
    
(#) szikorapéter válasza KBal76 hozzászólására (») Feb 28, 2022 /
 
Ne haragudj a saját tapasztalatom írtam le neked.
Vedd fel a munkatársakkal a kapcsolatot eddig nekem is készséggel segítettek mindenben.
(#) klausz18 válasza KBal76 hozzászólására (») Feb 28, 2022 /
 
Gyanítom, hogy mindenki azt szeretné, hogy újra legyen minden alkatrész és eszköz elérhető, mint korábban. Hestoreosok is meg mi is.

Pl. Lassan egy éve várok egy makita alkatrészt fűnyíróhoz egy másik boltból, minden hónapban megkérdezem a szerszámboltot, és ők is csak várnak-várnak. Nehogy azt hidd a szerszámbolt nem akar eladni nekem egy fűnyíró alsó takarólemezt, ők is jobban örülnének ha lenne. Mindig megkérdezik akarom-e töröltetni a makitás rendelést, de én bizony kivárom
Nem túl nehéz jelenleg belefutni olyan műszaki cikkbe amire várni kell, mindegy melyik shop az.
(#) KBal76 válasza klausz18 hozzászólására (») Feb 28, 2022 /
 
Pici eltérés hogy ahogy látni 1-3 munkanapot jeleznek (azaz nem "rendelésre, majd egyszer"), 2 hónapja, és nem egyedi tartozék, hanem egy általános BC-s tranzisztor. Meg még egy hasonlóan kommersz MOSFET. Meg még kb. 15 féle masik alkatrész ami van remélem (volt év elején) mert kifizettem.
Igen ez volt a helpdesk visszakérdezése egy hónapja, hogy töröltetem-e. Nos, mivel 1-3 munkanap és lesz, ezért nyilván azt megvárom... csak úgy fest a naptáraink nincsenek összhangban.
(#) Bakman válasza KBal76 hozzászólására (») Feb 28, 2022 / 1
 
Gondolod, hogy csak a HEStore-nál vannak ilyen anomáliák? Hát nem. Mit tudnak tenni, ha pl. a nagykertől azt az infót kapják, pár nap és beszerzik, miközben mégsem? Attól, mert "általános" alkatrész, még nem jelenti azt, hogy konténerszámra tart belőle bárki is. Éppen a veszett nagy típusválaszték az, ami miatt már kb. semmi sem általános, mert ha az általános alkatrészt kell legyártani, akkor is át kell állítani a gyártósort a "nem általános" alkatrészről.
(#) nedudgi válasza KBal76 hozzászólására (») Feb 28, 2022 /
 
Csak ez hiányzik a rendelésből?
Hány darab kell? Holnap megnézem, van-e a fiókban?
(#) Alkotó válasza KBal76 hozzászólására (») Feb 28, 2022 / 1
 
Ha beszéltél velük, akkor valószínűleg elmondták pontosan mi a valós helyzet.
Kár ezen rugózni, és pláne hiba itt kitárgyalni egy olyan ügyet, amit velük egyetlen telefonnal rövidre lehet zárni.
Én több vásárlás tapasztalatainak birtokában csak jót tudok mondani róluk. Nekem is volt már készlethiányos része a rendeléseimnek. Hívtam őket, elmondták mikor várható az érkezés. Olyan is volt, amikor ez hosszabb volt mint ami belefért, és könnyedén tudtam az érintett tételt helyettesíteni olyannal, ami volt. (Egy általános tranzisztort biztosan lehet helyettesíteni néhány egyéb típussal.)
(#) Udvari Zsombor válasza Alkotó hozzászólására (») Feb 28, 2022 /
 
Én mikor néha rendelek, akkor azt szoktam csinálni, hogy kizárólag olyan termékeket válogatok össze, amik éppen vannak raktáron (minden terméknél jelzi), így nem kell sokat várni a rendelésemre. Bármit is tervezek éppen, próbálom kizárólag elérhető termékekkel megvalósítani.
(#) Alkotó válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Feb 28, 2022 /
 
Igen, ez is egy jó szempont. De ha valami valóban 1-3 nap alatt elérhetővé válik, az nekem még általában bele szokott férni. (Illetve nem mellékesen, én egyéb helyekről is szoktam rendelni.)
(#) Dino71 válasza klausz18 hozzászólására (») Márc 1, 2022 / 1
 
Őket próbáltad?
itt
(#) klausz18 válasza Dino71 hozzászólására (») Márc 1, 2022 /
 
Még nem, köszönöm az infót megkeresem őket is. Igazából ráér még a makita alkatrész, amíg nem nő a fű.
(#) KBal76 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Márc 1, 2022 /
 
Január 03-án ugyanígy 1-3 munkanapon állt mint most amikor befotóztam, ezért is voltam olyan botor bátor hogy megrendeltem/kifizettem. Ott adminisztrációs hiba van, ha két hónap elteltével is ugyanez a státusza az ezek szerint beszerezhetetlen alkatrésznek. Egy hónapja rákérdeztem, hogy esetleg, véletlenül nem-e érkezett meg, de a rendelés elállását javasolta a helpdesk. De hát miért állnék el amikor már csak 1-3 munkanap és lesz... ugye?
Nemrég (idén) a "Lehel úti konkurensnél" rendeltem egy marék azonos IC-t (nem kevés pénzért), amikről kiderült hogy az összes selejtes. Visszavették és a maradék többszázas készletet is levették a webáruházukból, talán azért, nehogy más is belefusson...
(#) Udvari Zsombor válasza KBal76 hozzászólására (») Márc 1, 2022 /
 
Neked könnyű, ha budapesti vagy, viszont én a Balaton mellett lakok...
Én inkább nem kockáztatok, csak raktáron lévőket rendelek... (Idővel türelmetlenebbé váltam volna? )
A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2022
(#) Gafly válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Márc 1, 2022 /
 
Ez akkor már teljesen megszűnt/nem létezik?
(#) Udvari Zsombor válasza Gafly hozzászólására (») Márc 1, 2022 /
 
Hát, én eről nem írtam, midig csak házhozstállítást szoktam választani, és általában több kisebb tétellel sem szoktam elérni a 15000 Ft-ot, így erről nem tudok, még nem volt rendelésem házhozszállítási költség nélkül.
(#) rolie hozzászólása Márc 6, 2022 /
 
Üdv a HESTORE csapatának!
Wemos/Lolin S2 Mini fejlesztőpanel beszerzésére van lehetőségetek emberi időn belül (max 2 hét)? 5db érdekelne első körben.
(#) madzagos hozzászólása Márc 10, 2022 /
 
Üdv!
Érdeklődnék hogy ha a termékek elérhető mennyiségben állnak rendelkezésre akkor az hogy lehet hogy nem sikerül a csomagba beletenni?
Pl:MPSA42, Td62783?
Üdv. Sanyi
(#) klausz18 válasza madzagos hozzászólására (») Márc 10, 2022 /
 
Én úgy látom, hogy nincs azonnali készleten. Legalábbis amiket linkeltél azok a termékek nincsenek. De miért nekünk teszed fel a kérdést. Van ügyfélszolgálatuk. Nem mi csomagolunk fórumtagok.
(#) Suba53 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 10, 2022 /
 
Én tegnap rendeltem kicsivel több, mint 15.000.-Ft értékben, házhoz szállítással, és ingyenes.
(#) madzagos válasza klausz18 hozzászólására (») Márc 10, 2022 /
 
Megnéztem mégegyszer azt írja hogy 1-3munkanapon belül. Egy hónapja rendeltem kb30000ft értékben.
(#) Gafly válasza Suba53 hozzászólására (») Márc 10, 2022 /
 
Én meg elfelejtettem a felhasználó nevem és jelszavam, de nem rendeltem semmit.
Az is ingyenes, házhoz hozta a futár.
(#) Suba53 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 10, 2022 /
 
Tipikus user error.
(#) Moderátor hozzászólása Márc 13, 2022
 
Az OFF topikban lévő információkhoz igazodva a már korábban törölt hozzászóláshoz kapcsolódó (így már semmihez nem kapcsolódó) válaszok törlésre kerültek.

Kérünk szépen mindenkit, hogy a korábbiakhoz hasonlóan, MINDEN rendeléssel kapcsolatos ügyintézést a HESTORE saját elérhetőségein bonyolítsatok, ez a topik nem erre való. A moderátorok a jövőben is törölni fogják a konkrét rendelésekkel kapcsolatos eltévedt hozzászólásokat, nem kell meglepődni sem, hogy a fórumtagok ezen hozzászólásokat jelentik a moderátornak, hiszen a fórumtagok sem tudnak semmit tenni-segíteni, csak zavarja őket.

Köszönjük szépen előre is!
(#) Hujikolp hozzászólása Márc 26, 2022 /
 
Üdv,

Szeretném jelezni, hogy az Uno-hoz való akrill háznál kevés csavart mellékelnek "gyárilag". A zacskó zárt, M2.5 csavar van benne, ehhez 9 db csavart adnak és 6 db műanyag alátétet. Akril (plexi) ház, Arduino Uno R3 alappanelhez

Ahhoz, hogy a panel megfelelő magasságba kerüljön, 4 db műanyag alátétet és 4db csavart kell felhasználni. Ha nem ennyit használok fel, akkor nem a megfelelő pozícióban lesz és feszül. További 4 darab csavar a panelt rögzíti a csavarhoz.
Tehát 1 csavar marad meg, amivel nem lehet a házat összeszerelni.

Jó lenne, ha még 3 vagy 4 csavarral több lenne. (1 a tartalék.) Minőségi összeszerelést szeretnék elvégezni, nem ákom-bákomot, jó-lesz-az-úgy dolgot...
(#) Bakman válasza Hujikolp hozzászólására (») Márc 26, 2022 1 /
 
Gondolod, hogy a HEStore munkatársai készítik össze a csomagokat? Én, ha minőségi összeszerelést akarok végezni, előveszem a saját csavarkészletem mert gyakori az ilyen hiba, miszerint hiányzik egy-két csavar innen-onnan.
(#) Hujikolp válasza Bakman hozzászólására (») Márc 26, 2022 /
 
Tisztában vagyok, hogy nem ők készítik össze a csomagot. Viszont visszajelzés nélkül nem tud a problémáról, sem a gyártó, sem a webshop. +4 csavart akár a Hestore is tud mellékelni, ha a gyártó nem hajlandó javítani. Itt a presztízs lehet a kérdés. A mostani felállásban nagyon gyenge így a minősége ennek a terméknek.
Következő: »»   164 / 172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem