Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » iPod firmware frissítés
 
Témaindító: angelero, idő: Dec 27, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) angelero hozzászólása Dec 27, 2006 /
 
Sziasztok!
Van egy 4. generációs monocrom ipodom, és gondoltam fel kellene egy kicsit tunningolni. Láttan valahol, hogy filmet játszottak le rajta egy új firmware progival, persze fekete-fehéren Tud valaki erről valamit?
Előre is köszi!!
(#) RdsG hozzászólása Dec 27, 2006 /
 
Linuxot(iPodLinux, Podzilla...) lehet felrakni és azon belül lehet mindenféle alkalmazást telepíteni. Nem egyszerű és nem veszélytelen... Keress rá a fentebbi kulcsszavakra. hosszú leírásokat, esetenként videókat fogsz találni. Linuxosok előnyben.
(#) angelero hozzászólása Dec 27, 2006 /
 
(#) creative válasza angelero hozzászólására (») Dec 28, 2006 /
 
Hello!

Én megcsináltam Ipod minimmel a linuxositást, és nem ajánlom senkinek!!! Nagyon sokat kell vele szórakozni, hogy rendesen menjen és végleg eltudod rontani vele az Ipodot. Nekem annyi szerencsém volt hogy belenyúltam a kernelbe és csináltam magamnak menekülési útvonalat, mivel az ipodlinuxban nincs semmien power management és mikor kikapcsolod az ipodot végleg kikapcsol de nekem volt eszem es tettem fel boot loadert beirtam kernelbe hogy ne induljon amig en nem engedem es egy automata firmvare frissitessel tegye vissza az apple os-t ha valami nem kerek tehát kernel panic van! Így is kellett egy szétszedést megejtenem és le kellett huznom az akku-t hogy helyreálljon.
Mint ahogy ezt már Topival megbeszélgettük

Sztem ezzel ne próbálkozz mert jóra nem vezet feltéve ha nem vagy túl válalkozó szellemű mint én
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem