Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Jel generátor eszköz Pc-re Pic-el???
Lapozás: OK   1 / 1
(#) creative hozzászólása Feb 23, 2006 /
 
Üdv mindenkinek!

Számitógép illetve Pic guruk figyelem szeretnék csinálni egy olyan jel genertátort ami csinál négyszög fürész szinus meg égyébb jeleket de mindezt számitógép alol vezérelve a föbb követelmények, hogy nagyon alacsony frekitől (1hz vagy még kevesebb) nagyon magasig (ez teljesen mind1 1ghz sztem minden méréshez elég) tudjon adatcsomagot küldeni gépből meghatározott hullámhoszokkal vagy időintervalummal illetve hogy legyen benne nagy amplitudóju kimenet meg egy két olyan dolog amit géppel könnyen meglehet valósítani pl: astabil bistabil monostabil kimenetek ttl szinttel illetve egy beleillesztett com komunikációs vonal a pic.ekhez ha azokat akarná az ember próbálgatni szerintetek mivel kellene ez megvalósítani? "mű vezérléssel meg jelgenerátor ic.kkel meglehet csinálni az fix de akkor már legyen komoly szerkezet ami tényleg komunikál a számitógéppel... Van valakinek ötlete? illetve lenne kedve valakinek segíteni a megvalósításban? a válaszokat előre is köszi üdv Creative.
(#) Tomee válasza creative hozzászólására (») Feb 23, 2006 /
 
Szerintem ezt meg lehet valósitani egyetlen müszerben is. Nem feltétlenül kell hozzá pc-s kapcsolat.
Azért lehet az is, de ne csak azzal müködjön.
Jó az ha az ember egy potit vagy hasonlót tud tekergetni meg kis nyomógombokat vagy kapcsolókat tud kapcsolgatni. Az olyan életszerü, az a buta farkincás állat (egér) meg szerintem nem olyan jó.
(#) Tomee válasza Tomee hozzászólására (») Feb 23, 2006 /
 
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem