Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kábel TV osztása
 
Témaindító: balsa, idő: Aug 1, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 3
(#) acsom válasza Inhouse hozzászólására (») Jan 8, 2021 /
 
Én is csodálkoztam, amikor néhány napja jobban megnéztem és megláttam, eddig nem figyeltem erre. Lehet hogy a DIGI-sek ilyent "adtak" régebben, mert ez volt a zsebükben. a TV-k jól működnek vele is. de ha veszek akkor nem iylen veszek majd. Köszönöm.
(#) Inhouse válasza acsom hozzászólására (») Jan 8, 2021 /
 
Ez arra való, hogy amikor bejön a szolgáltató kábele a lakásba, ott kettéosztja a TV és az internetes modem számára. Véletlenül nem adnak ilyet, ők tudják mire való.
(#) acsom hozzászólása Jan 9, 2021 /
 
Köszönöm a hozzászólásokat. Azt még meg szeretném kérdezni, melyik fajta lenne jó nekem? vannak amikre 5-1000 Mhz és vannak amikre 900-2400 Mhz van írva. Ha mindkettő jó a DIGI tv jel szétosztásához, akkor melyik a jobb, vagy csak egyik frekvenciasáv?
(#) Joe_001 válasza acsom hozzászólására (») Jan 10, 2021 /
 
Szia!
Az 5-1000 a tv sávban dolgozik, a 900-2400 a szatellit KF sávjában, azaz a szatellit beltéri. elé való. Nem láttam, nem dolgoztam vele még. Nem 5-2400MHz? (Olyanom van.)
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2021
(#) Joe_001 válasza Inhouse hozzászólására (») Jan 10, 2021 /
 
A Teletronik valóban gyárt osztót is. (jókat) Házátadási pontnak kettő félét is az egyikben van kettes osztó is. de az MMWO-k ban a lényeg a két diplexer és a leágazó, meg a hpf szűrő. Ezekből mind van benne. ("pucuka" adott rajzot is hozzá.) Tehát az MMWO 4, MMWO-5 az nem egyszerűen osztó, picit bonyolultabbak annál. A lényeg az, hogy az MM ágra kizárólagosan internetes eszközt illik tenni az esetleges visszirányú zavarok kiszűrése érdekében. A TV és R ágak szélessávúak o, bármelyikre lehet bármit tenni. (Persze amíg a jel el nem fogy.)
Osztónak azt az eszközt nevezzük aminek egyforma a kimenete, spektrumban, kimeneti csillapításban, tehát ennek a definíciónak,(elnevezésnek) Az MMWO-(4-5) Teletronik gyártmány, hogy osztó a nomenklatúra szerint nem felel meg, attól, még hogy ugyanolyan kotlában van. Ja leágazókat is tesznek ugyanebbe a dobozba, akinek a kimenetei spektrumban azonosak, de jelszintben nem.
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem