Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kábeli zűrzavar, avagy a drótok, alkatrészek hatása a hangra
Lapozás: OK   65 / 65
(#) ronin75 válasza mek-elek hozzászólására (») 17:01 /
 
Köszönöm megtisztelő válaszod. Igaz, semmit nem tartalmazott. Megvádoltàl mindennel, tücsköt-békát kiabáltál rám, mikor szembesítettelek vele, ennyit tudtál rá reagálni.
"De nálam vége itt veled". Hű, most zokogok.
(#) mek-elek válasza Karesz 50 hozzászólására (») 17:34 /
 
Köszi a drukkolást, eddig még nem volt gond vele.
Az alkatrészbeszerzés miatt nem tudom még mikor lesz kész.
Van egy ebay-os része is.
Igen a D az duált jelent.
(#) Karesz 50 válasza ronin75 hozzászólására (») 18:54 /
 
A legelején ezzel a gondolattal kezdtem amikor megláttam ezt a Burson-t, hogy "...ez miért nem nekem jutott eszembe...". A "parasztvakításra" céloztam ezzel. Diszkrét alkatrészekből megépített OPA!!! Az éves eladást a robot 2 perc alatt beülteti, a haszonkulcs 2000%, az információ amit mellékelnek 0%, az "adatlap" - negatív nulla. A mellékelt duma hozzá a "szokásos".

A kapcsolásról azt gondolom, hogy differenciál erősítős bemenet (max. Diamond, de ennyi tranzisztort nem látok benne) szintáttevő áramgenerátorral, komplementer emitterkövetős kimenet, oszt kész. Csodák nincsenek. Azt szeretném látni van-e benne egyáltalán valami ötlet, valami akármilyen megoldás amitől jobb lenne, mint egy LM49710, vagy LT1360, vagy MC33272. A tudásnak, vagy legalább akarásnak valami szikrája a kísérletező kedven túl. És ha csak azt látom, hogy tényleg szélhámosság... akkor mi van? semmi... De ha csak valamennyi kis lelkiismeretességet találnék benne, már nyugodtabban tudnék aludni... komolyan. Nem piszkálná ennyire a csőrömet a 600 óra bejáratás sem...
(#) Karesz 50 válasza ronin75 hozzászólására (») 18:57 / 1
 
Ne veszekedjetek
Amúgy kígyót-békát szoktak szórni (?) és tücsköt-bogarat összehordani
Vagy valami ilyesmi
Következő: »»   65 / 65
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu