Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kép - Hang csúszás
 
Témaindító: Y gyula, idő: Szept 7, 2018
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Y gyula hozzászólása Szept 7, 2018 /
 
Sziasztok!
A következőkben leírt probléma megoldásában kérem a segítségeteket. Kialakításra került az alábbi ábrán látható rendszer amelyben ugyan tökéletes a kép és a hang is , de sajnos a kép csúszik kb. 4 mp –et. Egy sport közvetítésnél vagy karaokén rendkívül zavaró ez a jelenség. TV képnél ugyan megoldottuk a problémát azzal, h egy TV fülhallgató kimenetéből vesszük ki a hang jelet, de ez egyéb alkalmazásnál nem megoldás. Szükségem lenne egy olyan eszközre, amely a hangot 4-5 mp –el késlelteti. Az általam talált (megfizethető) eszközök max. 1mp-et tudnak késleltetni, de azoknak sem ez a fő funkciója (gerjedés gátlók, rendszer procik).
Előre is köszi a segítséget.

Hang.docx
    
(#) Bakman hozzászólása Szept 7, 2018 / 1
 
Akinek nincs kedve letölteni a Word doksit, lásd melléklet.
(#) rascal válasza Y gyula hozzászólására (») Szept 7, 2018 /
 
Részmegoldás a PC-re: Ha VLC playert is használsz, annak a beállításaiban "minden beállítás" bekapcsolása után a "Hang" fülön lehet elcsúszást állítani.
(#) golem válasza rascal hozzászólására (») Szept 8, 2018 /
 
Szia!
Én valami hasonlót tennék a helyedbe a HDMI swits és a modulátor helyébe.
Bővebben: Link.
(#) rascal válasza golem hozzászólására (») Szept 8, 2018 /
 
Az ára lehet, hogy visszatartó erő, főleg, hogy már van egy majdnem kész rendszere. Talán a málnás topikban Bővebben: Link talál valakit a kérdező, aki leprogramoz annyit, hogy digizi a hangot egy pufferbe, amiből késleltetve lejátssza. Kell egy-két beállító gomb, pár karakternyi hétszegmenses kijelző, és valami koppanás gátló reset idejére. Málna 1, Málna 2
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu